ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Sp3k0 » 28 Мар 2008, 10:24

не ти ве
BMW M5

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Мар 2008, 11:07

_65536_kb_sec_ написа:май ти намерих една петица
само нека и се сменят консумативите
много готина е и всичко по нея е оригинално
прегледах мотор и окачване - супер е
няма пукане няма тропане но нека се сменят консумативите и тогава да говорим :mhihi: :mhihi:
иначе 520и с М20Б20
страхотно върви

бате не се обиждай ама с това м20 е34 изобщо не върви да не говорим за страхотно :) Колега разгледай обявите тук във форума внимателно и не бързай... ако ми изпадне нещо добро в автокъщата ще ти кажа.Иначе един приятел преди 3 месеца продаде м50б20 94 комби в уникално състояние за 4800 но наистина страшно запазене с доста екстри.А тоя джамбазин щом ти казва,че няма номера или крие нещо или наистина няма.Да не ти обяснявам как работим с такива коли ама винаги може да се измислят табели за колата :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 28 Мар 2008, 11:16

Абе бегайте от т'ва горубляне !! Там 5-ците за 4000лв са купени от германия за 800Е и после напудрени колкото си щеш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 28 Мар 2008, 12:57

3900 с газов инжекцион и перфектно запазена на външен вид и салона е добре... :confused: :roll: Колега, познаваш, непознаваш - виж хвани някой който е по-запознат и го води да я видите пак заедно. Просто тази цена е смешна ако всичко е наред ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

и пак

Мнение от saint85 » 28 Мар 2008, 13:15

Човека от горубляне явно се е объркал днес е коригирал цената на 4999лв ,хъмммм -чакаме сега експертната оценка на майстора пък ще видим ?!?!?!?!?
ИНАЧЕ МЕРСИ НА ВС. ЗА ОТЗИВИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ,щЕ МИНА ДА ОГЛЕДАМ ВС. ВЪЗМОЖНО И ТОГАВА ЩЕ РЕША

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 28 Мар 2008, 13:17

еми казал съм ти за какво става дума
един приятел си я внесе за него ама няма да има възможност и нея да кара и затова реши да я продава
тя още е с транзитни номера защото той я докара на самоход
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: и пак

Мнение от ivan1979g » 28 Мар 2008, 19:32

saint85 написа:Човека от горубляне явно се е объркал днес е коригирал цената на 4999лв ,хъмммм -чакаме сега експертната оценка на майстора пък ще видим ?!?!?!?!?
ИНАЧЕ МЕРСИ НА ВС. ЗА ОТЗИВИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ,щЕ МИНА ДА ОГЛЕДАМ ВС. ВЪЗМОЖНО И ТОГАВА ЩЕ РЕША

Колега, често минавам през Горубляне и днес спрях да я видя, щото ми стана интересно.
Колата е зле. Убита е от каране и доста и личи. Освен това има много пребоядисвани части--предният капак, десният заден калник + десните врати. Не е нужно да си спец за да ги видиш--по едните детайли има много надраскано от четките на автомивката, по другите няма. Освен това не са успели да отцелят цвета на боята. По задния десен калник новата боя е паднала, явно не е боядисвано добре. Има и разминаване по фугите на предния капак.
Запали трудно, от втория опит. Има някакъв проблем, но това може да го каже майстор.
Не е ясно защо не искат да се кара на майстор. Първо нямаше номера, трябвало на платформа. След това като казах, че става и на платформа, човека каза, че не му се губело време с такива евтини коли :shock: :shock: (това при условие, че повечето коли в автокъщата бяха около 4-5000лв, прегледа в сервиз е най-много 2 часа). Явно не искат да се види какво е отдолу. Ти си прецени дали да я купиш на сляпо и после да тръгнеш да я оправяш. Разгледай в другите теми колко излизат ремонтите по окачването. Но майсторът трябва да е ясновидец за да ти каже как е окачването, докато я преглежда на паркинга.
Ако толкова искаш да е "нов внос" и си готов да я купиш без да я водиш на сервиз, отивай в Дупница. И без това тая кола от там е дошла и по пътя е поскъпнала с 1000-1500лв :mhihi: :mhihi:
За мен по-разумния вариант е кола от собственик в БГ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 28 Мар 2008, 20:05

таи кат чета гледам че ги ;ознавате от снимките коя година са моита ще ми кажете ли коя година е а,а месец примерно а и сащо 6-така брато си работи така не че нещо просто като си гледам двигателя и кат го слушам как рабпти ми стаа мн яко кат на барци и яростни 2 ония мустанги на място как работеха е моита не чак толкова ама както и да е

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 28 Мар 2008, 20:11

Мерси много колега за предупреждението и че си отишъл да я видиш за боята знам аз за това и смъкнах 500 лв ама това ,че не иска да я водя никъде е ясна работата мерси пак за препоръката явно няма да е тая

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 28 Мар 2008, 20:20

Колега, каквото и да вземеш за тази цена все ще има забележки. И аз когато взех моятя й намерих доста забележки, но все пак това е кола на сериозна възраст и трябва да се има в предвид, че не всички хора са като нас тук-в този форум. Тук всички сме фенове на марката и искаме машините ни да са в отлично състояние и да ни радват. Другите хора гледат просто да лашкат и това е... не ги е грижа в какво състояние е колата-карат докато издържи и я хвърлят/продават :confused: Братовчед ми казва че в гърция имали един лаф : "Каквото плащаш-взимаш" ... ами така си е. И моята кола има забележки, но знам какво съм платил за нея, друг е въпроса че при покупката на кола на старо, винаги си вътре и само можеш да се молиш да улучиш поне малко... Дори и в мобилето да разгледаш, има за по 7-8 бона Е34-ки и то без газ... та да не говорим и за газов инжекцион... запазените и добри машини си струват цифра! Питай Пенчев дали ще ти даде неговата за 4-5 бона (само като пример го давам)-евала на момчето-не дава нещо да се обади и вече е подменено с ново (като изключим инцидента с нивомата, но както вече казах, при тази възраст на автомобилите ни е напълно нормално!). Още с първия си поств темата ти, ти казах че знам как се чувстваш-като го чета-сякаш чета моята история (само където не бих го написал по твоя начин :mhihi: ). искам също така да отбележа, че трябва да имаш на ум, че с взимането на автомобила разходите ти не приключват... дори и да е перфектно поддържана колата... Аз като купувах моята усетих че нещо потропва отпред вдясно, но си викам "чудо голямо, то ше е някой накрайник/носач (не знаех че на БМВ-то са цели носачи). Като отидох на сервиз излезна че трябва да сменям : ляв горен носач, десен горен и долен, двете биалетки и дълга кормилна щанга :shock: :shock: :roll: и от това аз чувствах "просто чукане, което е нормално за разни автомобили като Оpel и VW :mhihi: :mhihi: Все се чудя-ако тези неща бяха разбити на един опел-сигурно щеше да се е разглобил на пътя :roll: :mhihi: а 34-ката не го усещаше-майсторите казаха че така е карана колата с години и може и да кара още доста, но ако искам да карам БМВ, а не талига, е добре да ги сменя-така и направих и повярвай сега карам "друга кола" - обичкам си я страшно много :uups: вярно има си още неща които трябва да се пипнат, ама то неможе... ще си я карам и ще й се радвам-мечтах си над 2 години за нея (от както покарах за 1 час Е34-ката на един приятел М20В20). Пожелавам ти да случиш на автомобил и да му се радваш много... и Тя да те радва! УСПЕХ колега!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Мар 2008, 20:28

Аз днес звъннах на Росен да го питам обаждал ли си му се и той ми вика "Не,никой не ми е звънял" и аз малко се озадачих ...

Добре,че Иван е имал път и я е огледал,поговорил 100% съм сигурен ,че колата е бомба със закъснител :!:

Имаше една тема тук в Е34 ,някой колега питаше за цена за неговата Е34-ка,много хубава ми се видя - той купува Е38 и тази я продава.Виж назад,попреразгледай темите и ще я намериш - не беше много отдавна ...

п.с. Еееех аз попаднах на една тема в М5 борд-а от 2003 година наскоро.Група фенове на Е34 ///М5 от централна Европа се събират в Мюнхен и правят уникален тур през Австрийските алпи и после в швейцарските :angel: Уникален снимков материал,разказано с много любов и по едно време хората бяха се натъкнали на уникална E34 Alpina B10 3,0 Touring 4X4. Ама то-о-олкова запазена,то-о-олкова красива ,ма как немА една фуга да не е така ,както я е сглобил Джеки във фабриката.По стечение на обстоятелствата се оказа ,че колата се е продавала в селото на един мой приятел ,където и аз съм ходил не веднъж - близо е до Санкт Мориц ... 19 000 CHF й се търсиха на колата,всички ахкаха и охкаха по нея ... Кога ли всички Е34 ентусиасти тук ще можем с един замах да си купуваме такива автомобили , там в Швейцария съм се нагледал на М-ки и Алпини и все в уникално състояние ... Разказвам това ,защото и аз минавам чат-пат покрай Горубляне и в движение виждам какви коли се продават :help: Мъка ми става когато някой много запален по модела ентусиаст иска да си купи такъв автомобил ,но поради финансови пречки не може да отдели нужната сума и да си внесе автомобил гледан,пазен и такъв че човек като седне в него и да не му се иска да слезе никога :confused:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 28 Мар 2008, 20:36

та неразбрах моита коя година е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 28 Мар 2008, 20:40

Ако ще си купуваш кола по боята недей.А и да знаеш че БМВ-то си е мало сделка с дявола, мисли добре дали искаш такава кола, не че те разубеждавам ама за да ти е читаво бмв-то от тая годима то трябва сам да си направиш т.е. да разглобиш всички и да го зглобиш пак като отстраниш всички проблеми , така ще му имаш пълно доверие и тогава ще караш бмв.Така или иначе проблем може от всякъде да изникне при покупката на стара кола ако ще и цената и да е много висока даже нарочно я вдигат за да не се усъмниш.И имай предвид че всички тези бмв-та са палили гумите поне по сто пъти и са карани като за последно и по магистралите понеже са бмв-та и трябва така да се карат уж.Друг минус е че като тръгнеш за сервиза като те видят от далече написват по още една нула зад всяка цена щото се предполага че ще имаш МНОООГО пари за да я оправиш и нищо да и няма пак ще ти измислят нещо.Иначе като коли са много здрави и сигурни и никога няма да те остай на пътя като другите марки ако я поддържаш както и се полага, аз лично за това си я взех за да знам че като тръгна за някъде колата няма да е причината да не стигна, но това само ако са изпълнени горните условия.

Иначе избора ти е добър това е един от най удачните мотори на бмв а за серията е34 проста се знае.

А и има един лаф "Не съм си земал мерцедес или бмв за да го карам на гас" така че сам си прави изводите ако искаш да я газифицираш просто не и отива.

Моята я земах много зле и всичко главно сам и с помощ от познати монтъори.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Мар 2008, 20:52

Мирчев, брат ако обичаш въздържай се откъм изказванията за газификацията, че пак ще стане бунт ..... кой както може, за каквото има джоб или в нашите случаи - "на каквото ни е кеф"
Сега е на мода спора газ - бензин/метан ........ преди 6 месеца беше "дебитомер за М50 или глава за М51" ..... такава е модата ко да прайми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 28 Мар 2008, 20:52

как ще те остави на патя BMW преди да започнат да правят коли са правели двигатели за самолети емблемата синиото означава небето а бялото перката на самолета какво ми говорите сички знаем какви коли са бмв

ПредишнаСледваща

Назад към E34