Какво преживях: кой ли ще спре тези самоубийци?!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Dobre .. shtom kazvate da che niamam miasto v tozi forum tova e poslednia mi otgovor
v kanala obache shte vlizam iskate ne iskate shtoto Ich0 mi e priatel .. a i ne samo toi
aam .. i btw ako niakoi si misli che mrazia BMW .. ili sum doshul da se zaiajdam na drebno - neka vleze v irc i mi vidi hosta kato sum online .. mislia che toi sam po sebe si govori dostatu4no!
Enjoy ...

Enjoy ...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз лично не съм на мнение ,че трябва да не пишеш повече в този форум.Единственото което ни подразни е че с първия си пост започна да плюеш ЛандШарк
Мисля ,че повечето ентусиясти ще се съгласят с мен ,щом БМВ те кефи стой и пиши няма лошо, даже е по-добре сайта да се разраства.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
LandShark,
Ако беше преживял същата ситуация, но Audi-то беше BMW, щеше ли да пост-неш темата ?

Не си разбрал същността. Всички тези епитети са насочени основно към пъпеша дето управляваше въпросната кола. Както бях посочил още в началото - случи се да беше Ауди. Можеше да е Опел, можеше дори и БМВ да е.
Ако беше преживял същата ситуация, но Audi-то беше BMW, щеше ли да пост-неш темата ?

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Wie se drusate!!! Ama wsichkite!!!
Ele gospodina s Opel Vectra, koito zaqwi kak 2.3 20v e spynat kon. Po sweta Opel kato marka izobshto za kola go nqmat (izkliuchaie rodnite bakshishi) toi trygnal za Audi da obqsnqwa, tuk goworiat horata s kolite, ne s chudesa na awtomobilnata tehnika, koito sa daraci, oshte dokato sedqt na witrnite w showroom-a.
LandShark, kato se abstrahirame ot fakta che karash kola na nqkakwi smeshni kilometri (kolko si minal ima li 40-50 hil?) trqbwa da ti kaja che ako 325i i 2.3 20v sa uslowno kazano na edno dereje (godini, km, systoqnie i t.n.) shte beresh mnogo qdowe i pri takyw lastik ne slagai pari, ne e zdrawoslowno za portfeila ti! Da, da znam sega shte pochnat da se wadqt nekwi harakteristiki ot amerikanski lubitelski sites, koito sa pylni s greshki, shte sedne nqkoi da mi obqsnqwa kak sedqt neshtata w deistwitelnost, nai-weroqtno bez da e wijdal 2.3 20v i t.n., samo che ne zabrawqite che kakto wie se interesuwate ot BMW nqkoi hora se interesuwame ot Audi. 2.3 20v e super mashina i s 325 moje da se kaje che sa na edno niwo.
Imam dwama priqteli, ot tqh edinia e tolkowa bolen na tema BMW che wie tuk ste kato samodeina uchenicheska trupa na fona na negowite poznania, momcheto e lud na tema E-30 i po negowoto 325 ima NOS, chip, REMUS, smenqni sa neznam si oshte kwi gqwolii, kato wleze w DaruCar onia tam gledat kato prebozali teleta, momcheto oswen towa e zawyrshilo DVG i chete tolkowa literatura na taq tema che sigurno moje da sglobi dwigatel nqkoi den, drugia e bolen na tema Audi i w nashia klub sme kato nachinaeshti pop-folk pewci, na fona na towa koeto znae i prawi toi, kakto se seshtate go kazwam zashtoto toi ima 2.3 20v i S2 20v, i dwete sa narygani s kwo li ne, po negowi grubi ocenki dwete na nego mu struwat nad 60 000lw. dwamata sa mnogo dobri priqteli i mnogo se karat na tema Audi i BMW, stranno zashto obache nito edin pyt ne sa se nawiwali da si drypnat lastik po mejdu si, ne kazwat zashto, no ne iskat, a wErwaite mi tolkowa sa w chas s tiq neshta che ne e realno, edinia, tozi koito ima 2 Audita, jiwq 2 godini w USA i ima uslowna prisyda za uchastie w nezakonni nadbqgwania, ne izdyrja tam i se wyrna tuk.
Ta misylta mi e che te dwamata znaqt mnogo dobre koq kola kolko moje, kolko wyrwi i t.n i nikoga ne sa posmqli da si kajat edin na drug "shte te naprawia na trytka" ama wie deto zadminahte po 10 koli na kryst, ot koito nqma edna da e moshtna kolko washite sednahte obqsnqwate, KAKWO SHTE NAPRAWITE PRINCIPNO NA NQKOQ SI KOLA.
LandShark, towa che ti imash wyzmojnost da karash kola, koqto naistina e neshto mnogo hubawo, mojesh da poddyrjsh takyw awtomobil i da mu se radwash e mnogo hubawo, bydi shtastliw ot tozi fakt, no ne misli che na pytia samo ti imash 170ps pod kapaka i che samo ti obichash da nastypwash nai-desnia pedal do kato ne usetish poda.
Po toq powod shte kaja i edin drug sluchai, ima edin pich, kara momcheto Lexus LS200, mnogo naglasen i mnogo izgustiran pod kapaka, neznam kolko konq e, no e dalech ot zawodskite danni, tuninga e prawen ot firma otorizirana ot LEXUS, ta toq si misleshe che e No.1 w stranata dokato na letishteto pri Plovdiv, dokato si kara s 250 zad nego ne se lepnalo nekwo Subaru na kysi/dylgi i ne go zadminalo kato sprel, onq go gonil gonil ama ne go hwanal, kolata mu sega e w Austria, za da i naprawiat oshte malko tuning, moje bi mechtata mu e da dogoni neznainoto Subaru.
Zapomnete che na pytia winagi ima po byrz ot was!
Ele gospodina s Opel Vectra, koito zaqwi kak 2.3 20v e spynat kon. Po sweta Opel kato marka izobshto za kola go nqmat (izkliuchaie rodnite bakshishi) toi trygnal za Audi da obqsnqwa, tuk goworiat horata s kolite, ne s chudesa na awtomobilnata tehnika, koito sa daraci, oshte dokato sedqt na witrnite w showroom-a.
LandShark, kato se abstrahirame ot fakta che karash kola na nqkakwi smeshni kilometri (kolko si minal ima li 40-50 hil?) trqbwa da ti kaja che ako 325i i 2.3 20v sa uslowno kazano na edno dereje (godini, km, systoqnie i t.n.) shte beresh mnogo qdowe i pri takyw lastik ne slagai pari, ne e zdrawoslowno za portfeila ti! Da, da znam sega shte pochnat da se wadqt nekwi harakteristiki ot amerikanski lubitelski sites, koito sa pylni s greshki, shte sedne nqkoi da mi obqsnqwa kak sedqt neshtata w deistwitelnost, nai-weroqtno bez da e wijdal 2.3 20v i t.n., samo che ne zabrawqite che kakto wie se interesuwate ot BMW nqkoi hora se interesuwame ot Audi. 2.3 20v e super mashina i s 325 moje da se kaje che sa na edno niwo.
Imam dwama priqteli, ot tqh edinia e tolkowa bolen na tema BMW che wie tuk ste kato samodeina uchenicheska trupa na fona na negowite poznania, momcheto e lud na tema E-30 i po negowoto 325 ima NOS, chip, REMUS, smenqni sa neznam si oshte kwi gqwolii, kato wleze w DaruCar onia tam gledat kato prebozali teleta, momcheto oswen towa e zawyrshilo DVG i chete tolkowa literatura na taq tema che sigurno moje da sglobi dwigatel nqkoi den, drugia e bolen na tema Audi i w nashia klub sme kato nachinaeshti pop-folk pewci, na fona na towa koeto znae i prawi toi, kakto se seshtate go kazwam zashtoto toi ima 2.3 20v i S2 20v, i dwete sa narygani s kwo li ne, po negowi grubi ocenki dwete na nego mu struwat nad 60 000lw. dwamata sa mnogo dobri priqteli i mnogo se karat na tema Audi i BMW, stranno zashto obache nito edin pyt ne sa se nawiwali da si drypnat lastik po mejdu si, ne kazwat zashto, no ne iskat, a wErwaite mi tolkowa sa w chas s tiq neshta che ne e realno, edinia, tozi koito ima 2 Audita, jiwq 2 godini w USA i ima uslowna prisyda za uchastie w nezakonni nadbqgwania, ne izdyrja tam i se wyrna tuk.
Ta misylta mi e che te dwamata znaqt mnogo dobre koq kola kolko moje, kolko wyrwi i t.n i nikoga ne sa posmqli da si kajat edin na drug "shte te naprawia na trytka" ama wie deto zadminahte po 10 koli na kryst, ot koito nqma edna da e moshtna kolko washite sednahte obqsnqwate, KAKWO SHTE NAPRAWITE PRINCIPNO NA NQKOQ SI KOLA.
LandShark, towa che ti imash wyzmojnost da karash kola, koqto naistina e neshto mnogo hubawo, mojesh da poddyrjsh takyw awtomobil i da mu se radwash e mnogo hubawo, bydi shtastliw ot tozi fakt, no ne misli che na pytia samo ti imash 170ps pod kapaka i che samo ti obichash da nastypwash nai-desnia pedal do kato ne usetish poda.
Po toq powod shte kaja i edin drug sluchai, ima edin pich, kara momcheto Lexus LS200, mnogo naglasen i mnogo izgustiran pod kapaka, neznam kolko konq e, no e dalech ot zawodskite danni, tuninga e prawen ot firma otorizirana ot LEXUS, ta toq si misleshe che e No.1 w stranata dokato na letishteto pri Plovdiv, dokato si kara s 250 zad nego ne se lepnalo nekwo Subaru na kysi/dylgi i ne go zadminalo kato sprel, onq go gonil gonil ama ne go hwanal, kolata mu sega e w Austria, za da i naprawiat oshte malko tuning, moje bi mechtata mu e da dogoni neznainoto Subaru.
Zapomnete che na pytia winagi ima po byrz ot was!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Az lichno sum s tvurdoto namerenie da karam BMW i ne bih si i pomislil da sporia che Audi ili MB kato cialo sa po-sportni ot BMW. No krainite izkazvania mnogo me drazniat...Niakoi da naricha Mercedesa kenef ili Audi-to edi-kak si...
LandShark, mislq che v sporove s fenovete na svruhburzooborotnite Honda dvigateli zastupihme tezata che "konskite sili ne sa tova, koeto sa"...S dve dumi realna razlika v useshtaneto na shofiora za moshtnost pri ednakvo suvremenni dvigateli Audi 2.8 i BMW 2.8 pochti nqma da ima...bupreki 20-te konski sili v polza na BMW-to...Kazvam pochti, zashtoto vinagi edno kachestvo e za smetka na drugo...Ako zastanesh pred sushtia tozi dvigatel na Audi shte se iznenadash kolko suvurshenno spokoino i balansirano raboti...imash chuvstvoto che e kato electromotor...a puk vie ako iskate go narichaite mixer...A TOVA CHE AZ LICHO SUSHTO BIH IZBRAL BMW 2.8 E SUVSEM DRUG VUPROS.
I predi nqkoi da poburza da ospori vsichko koeto napisah, neka si pomisli vurhu slednoto: Toyota Avensis , 1.8 VVT-i e nad 130hp...Smiatate li che dvigatelia i e po dobur ot suvremennia BMW 1.9, 118hp, koito slagat v E46?
LandShark, mislq che v sporove s fenovete na svruhburzooborotnite Honda dvigateli zastupihme tezata che "konskite sili ne sa tova, koeto sa"...S dve dumi realna razlika v useshtaneto na shofiora za moshtnost pri ednakvo suvremenni dvigateli Audi 2.8 i BMW 2.8 pochti nqma da ima...bupreki 20-te konski sili v polza na BMW-to...Kazvam pochti, zashtoto vinagi edno kachestvo e za smetka na drugo...Ako zastanesh pred sushtia tozi dvigatel na Audi shte se iznenadash kolko suvurshenno spokoino i balansirano raboti...imash chuvstvoto che e kato electromotor...a puk vie ako iskate go narichaite mixer...A TOVA CHE AZ LICHO SUSHTO BIH IZBRAL BMW 2.8 E SUVSEM DRUG VUPROS.
I predi nqkoi da poburza da ospori vsichko koeto napisah, neka si pomisli vurhu slednoto: Toyota Avensis , 1.8 VVT-i e nad 130hp...Smiatate li che dvigatelia i e po dobur ot suvremennia BMW 1.9, 118hp, koito slagat v E46?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ich0 написа:LandShark,Не си разбрал същността. Всички тези епитети са насочени основно към пъпеша дето управляваше въпросната кола. Както бях посочил още в началото - случи се да беше Ауди. Можеше да е Опел, можеше дори и БМВ да е.
Ако беше преживял същата ситуация, но Audi-то беше BMW, щеше ли да пост-неш темата ?![]()
Weroqtno da. Ne se kefia ot deistwia koito zastrashawat drugite uchastnici w dwijenieto. Ot druga strana syznawam che kato cialo go postnah w po-agresiwen stil otkolkoto trqbwashe (donqkyde podraznen ot poslednoto najestwie na audi-fans w nashia forum) i malko syjalqwam za towa. Temata byrzo se izrodi... S BMW...., s BMW... mai za sega osnowno samo sym chuwal istorii samo za glupawi izpylneniq s BMW. Kakto i da e. Smqtam naj-dobre e da prikluchim tazi tema.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Nasti написа:Wie se drusate!!! Ama wsichkite!!!
WQRNO. ABSOLUTNO!!!

Nasti написа:interesuwame ot Audi. 2.3 20v e super mashina i s 325 moje da se kaje che sa na edno niwo.
Po tozi wypros nai-dobre da ne sporim. Koi kakwoto hareswa - towa. Samata tema taka ili inache q imah zaplanuwana da q puskam s tazi istoriq, pak kazwam celta mi ne beshe da srawnqwam 325-cata s Audi 80 1.8, zashtoto te sa ot korenno razlichen klas. Po skoro: powedenieto na wodacha. Qwno naprawih greshka sys izbraniq stil na pisane, a i si priznawam che biah malko razdraznen. Zatowa neka da prikluchim tazi tema dotuk.
Nasti написа:Zapomnete che na pytia winagi ima po byrz ot was!
ABSOLUTNO. Winagi ima po-byrz...

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Ozzman написа:LandShark, mislq che v sporove s fenovete na svruhburzooborotnite Honda dvigateli zastupihme tezata che "konskite sili ne sa tova, koeto sa"...S dve dumi realna razlika v useshtaneto na shofiora za moshtnost pri ednakvo suvremenni dvigateli Audi 2.8 i BMW 2.8 pochti nqma da ima...bupreki 20-te konski sili v polza na BMW-to...Kazvam pochti, zashtoto vinagi edno kachestvo e za smetka na drugo...Ako zastanesh pred sushtia tozi dvigatel na Audi shte se iznenadash kolko suvurshenno spokoino i balansirano raboti...imash chuvstvoto che e kato electromotor...a puk vie ako iskate go narichaite mixer...A TOVA CHE AZ LICHO SUSHTO BIH IZBRAL BMW 2.8 E SUVSEM DRUG VUPROS.
Praw si. Ne beshe korektno da se zapo4wat katiwa srawnenia. Wyobshte temata mnogo glupowo se izrodi, donqkyde po moq wina de. Wsqka marka si ima nqkakwi predimstwa, tuk naistina e mqstoto kydeto trqbwa da se sysredotochim osnowno wyrhu markata BMW, a ne da prawim glupawi srawneniq...
Ozzman написа:I predi nqkoi da poburza da ospori vsichko koeto napisah, neka si pomisli vurhu slednoto: Toyota Avensis , 1.8 VVT-i e nad 130hp...Smiatate li che dvigatelia i e po dobur ot suvremennia BMW 1.9, 118hp, koito slagat v E46?
Mnogo qsno. Nqma smisal da se otgowarq. Otgowora shteshe razbira se da e drug, ako foruma sydyrjashe razni Samuraiski znaci... Twyrde mnogo neshta w jiwota sa otnositelni i towa ne e moq misal...

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3