Пикселите на таблото - поправка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:....Не можаха да ми прехвърлят реалните километри на новото табло и сега колата ми е на 13 км
в дарукар ли не можаха да ти прехвърлят километрите? не може да бъде. какво каза за тяхно оправдание?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Да, в Дарукар. Ами казаха, че са имали проблем и не са успяли. Смяната трябваше да стане за 1 час, а отне около 5 часа. Много ми се вкисна настроението, защото през цялото време бях сигурен, че са поръчали табло за друга кола и от там им идват проблемите. Няколко пъти ги гледах, че слагат старото табло и все си виках, че сега ще ми кажат да си доплатя още 800 лв
В крайна сметка извадих късмет. Всичко е наред. Освен това ме зарадваха, че колата ми е на реални 160,000 км, защото е купувана и подържана от тях, а 2005 за последно е ходила в сервиза и тогава е била на 102,000 км. Надали някой ще си играе да връща километрж с 10,000-15,000 км.

моята е 2002г 525д, таблото го взех от магазин в русе и с отстъпката ми го дадоха на 760лв/от 850лв/. Обаче се връща старото. Разлика в цената за това дали ще е с рингове или без - нямаше! После в БМВ-Плевен доста ме помотаха защото не съм го взел от тях но в крайна сметка го оправиха след 5-часово мотане и всичко е о.к. със 100 лв.труд!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ico-Ruse написа:моята е 2002г 525д, таблото го взех от магазин в русе и с отстъпката ми го дадоха на 760лв/от 850лв/. Обаче се връща старото. Разлика в цената за това дали ще е с рингове или без - нямаше! После в БМВ-Плевен доста ме помотаха защото не съм го взел от тях но в крайна сметка го оправиха след 5-часово мотане и всичко е о.к. със 100 лв.труд!
Ами то по-добре да си го беше взел от Дарукар тогава. Хем по-евтино, хем с гаранция, хем чисто ново, хем ти остава старото. И на мен ми бях предложили този вариант с връщане на старото, но ме предупредиха, че "новото" което ще дойде е всъщност рециклирано старо табло. За това ти взимат твоето. Според мен си се минал, но дано нямаш проблеми.
Пак питам дали има желаещ да се заеме с ремонта на старото ми табло. Готов съм да го дам за тестове. Пишете на ЛС.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Колеги забелязвам че всеки които се оплаква от Изгорели пиксели е с Големия борд а... ? или съм в грешка ! ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и аз съм така с малкия същата кола и всичко е красота , може би само при големия ги има тия явления ..
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
RAFF написа:В дарукар ли не можаха да ти прехвърлят километрите? не може да бъде. какво каза за тяхно оправдание?Anthony_J написа:....Не можаха да ми прехвърлят реалните километри на новото табло и сега колата ми е на 13 км
Може би е било кодирано и не са могли да го прекодират!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Разбраххме се с колегата Anthony_J да оправиме едно, или поне да опитаме и после ще пишем резултата. Колегата се съгласи да предостави безвъзмезно едно табло за нуждите на форума! 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
колеги , аз имам автосервиз и моето момче по електрониката е оправял такива табла! ако искате донесете това табло и когато го оправи ще ми направите реклама на сервиза нали? :lol:
- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА