Съобщения от бордови комп. на немски?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Съобщения от бордови комп. на немски?
Има ли някъде преведени съобщенията, от немски на английски, и по-специално някой ако знае какво значи Fulstand motor prufen, на u-тата има двуеточие отгоре(u-умлаут както се казва) моля да ми каже.
да ,с големия борд съм колега, предполагам че е нещо от сорта на цялостна проверка на системата, а не грешка, просто съобщение. защото ми го дава чат пат докато карам и като загасям колата. Днес сложих Hella фарчетата с angel eyes, скоро като довърша facelifta(бъбреци и стопове) ще сложа снимки,стоят страшно добре 

eла и щи го направя на английски.theOnly написа:да ,с големия борд съм колега, предполагам че е нещо от сорта на цялостна проверка на системата, а не грешка, просто съобщение. защото ми го дава чат пат докато карам и като загасям колата. Днес сложих Hella фарчетата с angel eyes, скоро като довърша facelifta(бъбреци и стопове) ще сложа снимки,стоят страшно добре
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Re: Съобщения от бордови комп. на немски?
theOnly написа:Има ли някъде преведени съобщенията, от немски на английски, и по-специално някой ако знае какво значи Fulstand motor prufen, на u-тата има двуеточие отгоре(u-умлаут както се казва) моля да ми каже.
Fullstand Motor prufen = провери нивото в мотора.
Нивото на кое, не се споменава
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми брат то в мотора освен масалце какво друго може да има?:)
провери си за всеки случаи всички течности под капака
провери си за всеки случаи всички течности под капака

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Най-лесният начина за превод - www.google.bg/translate_t
После от ляво си избираш от какъв на какъв езика и готово. Можеш да превеждаш цели страници. Не е много точен, но ти става ясно за какво иде реч.
После от ляво си избираш от какъв на какъв езика и готово. Можеш да превеждаш цели страници. Не е много точен, но ти става ясно за какво иде реч.
8 мнения
• Страница 1 от 1