BMW Подготвя суперспортист с V10 двигател?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:cobrata_m3 написа:Evelin Cotsev написа:Одавна ми е мечта бмв да искарат нещо като м6 само , че с 600+ кс. - като сл65амг и не знам защо не го прават . А в10 мотора с би турбо ще е![]()
точно това за което си мечтая
мале мале как ни съвпадат мечтите просто купето на м6 600 коня мали
![]()
![]()
Аз па мечтая за нещо като 12-така дето са го
хакнали наще хора в Макларъна. Нещо 700+ примерно атмосферни коня
на някви нечовешки обороти![]()
Ей тва се чудя що не го
правят![]()
![]()
виж сега и твоите мечти не са лоши

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
те чакат фак групата да пуснат кенеф с 2000коня и тогава да ги разпукат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ако и БМВ се хванат на хорото се чудя къде ли ще му излезе краят
. Говоря за войната с конските сили, която започнаха АУДИ и Мерцедес. Не е голяма философия да направиш един супер голям двигател с компресор или турбо тежащ 300кг. Имам чувството и че за надеждността не мислят толкова, нали конските сили и нютоните продават
.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Pavlinius написа:Ако и БМВ се хванат на хорото се чудя къде ли ще му излезе краят. Говоря за войната с конските сили, която започнаха АУДИ и Мерцедес. Не е голяма философия да направиш един супер голям двигател с компресор или турбо тежащ 300кг. Имам чувството и че за надеждността не мислят толкова, нали конските сили и нютоните продават
.
За сега се радвам , че БМВ не се повеждат по лудостта на останалите да правят комбита и лимузини по 6-700 коня . Наща марка залага , както обикновено , на балансирани автомобили и перфектно поведение на пътя (хендълинг) и успява да се наложи ... за сега .
И за теглото си прав колега - новото РС6 въпреки , че е мнооого по-мощно от М5 туринг има сходни характеристика на ускорени , а може да си представите в слалома ,кой доминира...
ПС: много ми харесва извода на Фифт гиър , когато сравняваха С5(или 4 беше) със 335и - победата на БМВ е триумф на хендълинга над мощността

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
acho.rs написа:много ми харесва извода на Фифт гиър , когато сравняваха С5(или 4 беше) със 335и - победата на БМВ е триумф на хендълинга над мощността
Сравняваха RS4 с новия мергел с двигател на ЗИЛ C63 и М3-ката

И извода е It's a triumph of handling over power

А американизираните ни колеги от форума нека си се кефят на
огромните двигатели

P.S. The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Какво е М5 туринг питаш а? Ами едно перформанс комби бих казал аз с един двигател който е технологично базиран на V10 на двигателя който БМВ използваха в Ф1, преди да се забранят този тип двигатели. От друга страна мощността му е "само" 507 кончета които инженерите на БМВ са сметнали че са напълно достатъчни за "Sheer driving pleasure". Не че БМВ не могат да правят турбо двигатели - 335i е едно прекрасно доказателство за това. А какво правят от Ауди и Мерцедес вземат един двигател слагат по един турбокомпресор ( Ауди ) или един механичен компресор ( Мерцедес ) и това е. А и не забравяй с какъв двигател се задвижва най-добрият за мен ( и не само ) спортен автомобил на всички времена Макларън Ф1 -
V 12 на БМВ Моторспорт :
, така че всеки влак си има пътници.
V 12 на БМВ Моторспорт :

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:acho.rs написа:много ми харесва извода на Фифт гиър , когато сравняваха С5(или 4 беше) със 335и - победата на БМВ е триумф на хендълинга над мощността
Сравняваха RS4 с новия мергел с двигател на ЗИЛ C63 и М3-ката![]()
И извода е It's a triumph of handling over power![]()
А американизираните ни колеги от форума нека си се кефят на
огромните двигатели![]()
![]()
P.S. The Mercedes and the Audi are copies, they are very good copies, brilliant copies...but they are copies nevertheless
Ами значи имаше и сравнение на С4 със 335и и извода беше същия , явно са свикнали така да характеризират БМВ

А за МакЛаръна , да не забравяме , че това е и суперскъп двигател произведен в много малка серия.Доклкото знам този автомобилдържеше рекорда за най-скъп автомобил , дълго време ... а за най-добър суперкар - ВСЕ ОЩЕ

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ole написа:и как па реши че ауди и мерцедес са започнали войната с конете ми е ма мн интересно!
Ами ако си извадиж главата от г*за ще разбереш как е решил че е започнала война ... Направо няма смисъл да изброявам ламерските двигатели , особено на Мерцедес - ламерски двигатели,които освен във вездесъщите спорове в междучасията на гимназиите , не намират друго поле за изява.Клиентите им са смешен процент и 100% тези разработки са на загуба , като единствената причина е да се поддържа имидж.
Изключвам 63 амг двигателя на Ц калсата,който е със размерите и разхода на 4,0л на М , но е бая по-мощничък

ПС: абе оле ли си как там се казваш ... вземи и помисли поне 4 секунди преди да напишеш пост , че как се излагаш , бедна ти е фантазията.Стига си спамил

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:ole написа:и как па реши че ауди и мерцедес са започнали войната с конете ми е ма мн интересно!
Ами ако си извадиж главата от г*за ще разбереш как е решил че е започнала война ... Направо няма смисъл да изброявам ламерските двигатели , особено на Мерцедес - ламерски двигатели,които освен във вездесъщите спорове в междучасията на гимназиите , не намират друго поле за изява.Клиентите им са смешен процент и 100% тези разработки са на загуба , като единствената причина е да се поддържа имидж.
Изключвам 63 амг двигателя на Ц калсата,който е със размерите и разхода на 4,0л на М , но е бая по-мощничък
ПС: абе оле ли си как там се казваш ... вземи и помисли поне 4 секунди преди да напишеш пост , че как се излагаш , бедна ти е фантазията.Стига си спамил
мисля че колегата а и не само той ти отговори на въпросите или с една дума която ти и твоята марка не знаете традиции ,традиции които правят марката най-добрата в света.
п.с. абе като толкова се оплакваш че всеки те ругае що продължаваш да пишеш глупости или защо вообще продължаваш да пишеш абе ти даже защо вообще влизаш тук.
шо съм ви трън у очите, е за тва, ма айде стига офф че пак ще ми затрият мнението, макар че е чудно що чезна само мойто, ма айде...
нека искарат бмв конкурент на R8/Porsche/SL Back Series па тогава ще си говорим пак...
П.С. супер мн са ме дразнили кат използват по статиите разни изрази от рода на "суперспортист" ; "мегаспортист" и всекви други такива...звучи мн....тъпо
нека искарат бмв конкурент на R8/Porsche/SL Back Series па тогава ще си говорим пак...
П.С. супер мн са ме дразнили кат използват по статиите разни изрази от рода на "суперспортист" ; "мегаспортист" и всекви други такива...звучи мн....тъпо
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
ole написа:шо съм ви трън у очите, е за тва, ма айде стига офф че пак ще ми затрият мнението, макар че е чудно що чезна само мойто, ма айде...
И би ли казал защо да вадят конкурент на тези коли? Ако не си разбрал от по-горните мнения BMW не търси и не прави супер мощни коли(не че няма такива-не ме разбирайте погрешно

66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5