сбирки в Ямбол ?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 24 Мар 2008, 15:42

Така здрасти отново и от мен.Прочутото детенце с бяла Е36-ца 318ис се казва Гого и..как да кажа.."той много ги разбира" за тфа вместо да пили гуми я направи пичеловка.Няма да говоря зад гърба му.Ако можете да ми предложите некакви визитки,видя ли некъде спряно да му салгам по една под чистачките.На сбирки на BMW TEAM Sliven съм присъствал и как да ти кажа чуството е неописуемо :uups: Mislead и Saso ако искате може да се видим в събота от 16:00часа на ОМВ Ямбол?Аз ще пристигна с моята жълта шкода(все още уча..приемат ли ме яхвам едно бимарче и аз) :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 24 Мар 2008, 16:11

S1z3 написа:Така здрасти отново и от мен.Прочутото детенце с бяла Е36-ца 318ис се казва Гого и..как да кажа.."той много ги разбира" за тфа вместо да пили гуми я направи пичеловка.Няма да говоря зад гърба му.Ако можете да ми предложите некакви визитки,видя ли некъде спряно да му салгам по една под чистачките.На сбирки на BMW TEAM Sliven съм присъствал и как да ти кажа чуството е неописуемо :uups: Mislead и Saso ако искате може да се видим в събота от 16:00часа на ОМВ Ямбол?Аз ще пристигна с моята жълта шкода(все още уча..приемат ли ме яхвам едно бимарче и аз) :uups:

Колега в София съм и в Събота няма да пътувам за Ямбол...Съжалявам...Може по нататък да направим по едно пиене...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 25 Мар 2008, 2:10

айде и аз да се присъединя към вас че съм от ямбол и съм болен мозък по бмв , не че съм спец но ще се радвам да се видим и полафим за баварците , се ще науча нещо ново , кога ще има сбирки и каде , да дойда пеш , че бимарата сега се в проект в един сервиз :mhihi:
BMW 318is

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 25 Мар 2008, 7:21

phantomas написа:айде и аз да се присъединя към вас че съм от ямбол и съм болен мозък по бмв , не че съм спец но ще се радвам да се видим и полафим за баварците , се ще науча нещо ново , кога ще има сбирки и каде , да дойда пеш , че бимарата сега се в проект в един сервиз :mhihi:

Добро утро,понеже колегата phantomas работи в Клуб "Карамел" предлагам да му отидем на гости,някой път след работа/даскало :mhihi: Ще изчакаме още един два дни да видим дали друг ще отговори на лс-тата които пратих,и ще изберем дата и час на първата сбирка :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 25 Мар 2008, 10:47

какво работи там ами може на карамела да се срещаме там е забавно заведение :))) поне пускат яка музика от лубимите ми Хоусе

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от phantomas » 25 Мар 2008, 19:04

да ;) но чак вечер от 9:30 съм на работа , иначе е много удобно място за сбирки през деня, та кога ще е мероприятието ? :winky:
BMW 318is

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Мар 2008, 19:18

Къде се намира този клуб Карамел? :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 25 Мар 2008, 22:04

///MapTo написа:Къде се намира този клуб Карамел? :roll:

Марто ако занеш къде е ОМВ то е точно до него,нали занеш има едни градинки до ОМВ Карамел е точно пред градинките.Днес с Кико-Mislead се видяхме за 30 мин,точен пич е.Предлагам в събота да се видим на ОМВ от 15 часа :roll: Които са съгласни нека пишат тук...Марто ако ти скоро идваш към Ямбол донеси ми малко визитки ако е възможно.Saso с теб кога ще може да се видим ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 25 Мар 2008, 22:19

Ей S1ze кажи кога има house party на Карамел и да дойда да се видим :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 25 Мар 2008, 23:07

Пецата написа:Ей S1ze кажи кога има house party на Карамел и да дойда да се видим :)

Петък :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от phantomas » 26 Мар 2008, 0:53

Пецата написа:Ей S1ze кажи кога има house party на Карамел и да дойда да се видим :)

всеки петък имаме гост някой dj , за колегите от форума пускам без вход :mhihi:
BMW 318is

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 26 Мар 2008, 0:55

ок ще видим как ще се развият нещата и може петъка да се видим ще пиша пак тук за да потвърдя ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Мар 2008, 1:01

Изображение
Изображение

Това беше най-доброто,което можах да постигна с моя смотан телефон,макар и в макро режим...
брей...тоя клуб карамел ми е буквално до гъза :lol: :lol: ще мога да се правя "никой да не мърда" и после само да пресичам булеварда до вкъщи :lol: :lol:
Айде дерзаите с визитките,пък аз като си идвам ще раздавам ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 26 Мар 2008, 2:37

Аз го знам къде е Карамел..Няколко пъти съм ходил там... Иначе няма лошо... Стига да имаме път натам може да направим едно пийване... Просто в момента при мене се получава така че е невъзможно...Особенно тая седмица...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 26 Мар 2008, 10:31

абе ей барман :) аз не те познавам вчера се запознах със Size ,айде този петък да се запознаем повечето които сме от ямбол :) бмв теам

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия