относно виското
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
относно виското
днес приятели, пробвах номера с весника при загрял двигател ,незнам дали беше отворил термостата и дали въобще трябва да отваря за да приложа номера .в карина сметка перката спря.та въпроса ми е .
това достатъчен признак ли е че виското ми се е прецакало ,и каква цифра е ако е заминало.
мн.благодаря.
това достатъчен признак ли е че виското ми се е прецакало ,и каква цифра е ако е заминало.
мн.благодаря.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Re: относно виското
funi написа:днес приятели, пробвах номера с весника при загрял двигател ,незнам дали беше отворил термостата и дали въобще трябва да отваря за да приложа номера .в карина сметка перката спря.та въпроса ми е .
мн.благодаря.
Е той ако не е отворил термостата, значи не е загрял мотора

Друг начин да пробваш е на дълъг път с отворено тайно меню 7.0. На надолнище пускаш колата по инерция, на свободна, след като си и дал зор по нагорнището

ПП - Ти нали уж сменя главата!? Пак ли имаш проблеми?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
bmw_n00b написа:Как да не можеш, слагаш на N и после на D и си готов.
Колега,
на давай такива съвети, че после кой ще му плаща ремонта на кутията, ако не дай си боже стане нещо?!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
ICE написа:bmw_n00b написа:Как да не можеш, слагаш на N и после на D и си готов.
Колега,
на давай такива съвети, че после кой ще му плаща ремонта на кутията, ако не дай си боже стане нещо?!
Това сериозно ли го казваш? От 3 години карам автоматик и досега не ми се е случвало нищо при подобни ситуации. Е, забравил съм да спомена за изравняване на оборотите преди превключване, но се предполага, че тук са все шофьори с известен стаж. А колкото до съветите - в този форум всичко е на добра воля, както и във всички останали. Едва ли желая на някого да му прецакам колата с грешни съвети. Ако пък наистина това не е правилно, съжалявам за неволно грешния съвет и моля за обяснение, как точно би се прецакала скоростната кутия!
Поздрави!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Търсих, търсих... но не разбрах този номер с вестника. Какъв трябва да е този вестник - една страница от вестник навита на руло или цял вестник "168 часа" примерно?
Мисля, че има известна разлика.

8 мнения
• Страница 1 от 1