Моля за съвет при покупка на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Моля за съвет при покупка на Е39
колеги нов съм във форума и незнам дали пускам темата на правилно место,ако съм сбъркал моля да ме извините,значи решил съм да си купувам е39 и искам да ви попитам на какво да обращам внимание,ако може да ми дадете малко инфо за тдс,разход на гориво и т.н.и една ччитава кола 97-98г за какви пари мога да я намеря...
благодаря Ви предарително.
Здравей и добре дошъл!!!
Има много теми писани по този въпрос и ако разгледаш подробно форума ще намериш каквото те интересува.
Като за начало можеш да прочетеш тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522

Има много теми писани по този въпрос и ако разгледаш подробно форума ще намериш каквото те интересува.
Като за начало можеш да прочетеш тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
разгледай форума, аз също си търсих навремето така е39, ама форума има всичко, ама всичко дори и теми от преди 5 год. как ще ги намериш ли - търсачката пишеш квото те интересува за е39
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Имаш линк, какво още ти трябва?
Прочети и важните теми и ще разбереш колко е излишна темата ти!
Нов си - извинен си, но сега вече знаеш къде ...! Чети! Успех!
Прочети и важните теми и ще разбереш колко е излишна темата ти!
Нов си - извинен си, но сега вече знаеш къде ...! Чети! Успех!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Като я закараш в сервиз преди да я купиш. Това между другото е задължително условие, ако не искаш да се видиш в приключение след това.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
повече от 10к не бих дал за ТДС( аз лично и 10 не бих дал но да речем че струва там някъде) ... добър двг ама много стар ,чукна 17 години
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Опаaa я виж и аз какво намерих,малко ще те улесня,виж второто мнение на CheGevara:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13124
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13124
Аз имах една темичка тука точно за този двигател, и точно за пукнатите глави ми беше въпроса. Колегите много ми помогнаха и в крайна сметка взех автоматик TDS за 12 500 лв.
За сега нямам проблеми, вече 3-4 х. км минах. Разхода в града ми е 14-15/100 извън града ми е 8-9/100. Сменил съм маслото и филтрите - 408 лв и накладките към 200 лв. Това са цените без труда.
Успех.
За сега нямам проблеми, вече 3-4 х. км минах. Разхода в града ми е 14-15/100 извън града ми е 8-9/100. Сменил съм маслото и филтрите - 408 лв и накладките към 200 лв. Това са цените без труда.
Успех.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Моля за съвет при покупка на Е39
novak58 написа:колеги нов съм във форума и незнам дали пускам темата на правилно место,ако съм сбъркал моля да ме извините,значи решил съм да си купувам е39 и искам да ви попитам на какво да обращам внимание,ако може да ми дадете малко инфо за тдс,разход на гориво и т.н.и една ччитава кола 97-98г за какви пари мога да я намеря...
Добре дошъл във форума, колега!
засртахователната оценка на търсеният от теб Е39 525 тдс варира от 10 000 до към 12 000 лв. за базовото оборудване. От там нагоре всички екстри си ги калкулираш допълнително. За добре поддържан тдс от 96 -98 г. си приготви 13-14 000 лв. Можеш и с 9-10 000 да минеш при покупката, но после трябва да разполагаш с още поне 4-5 000, за да караш сигурна кола.
Не се лъжи от красноречиви търговчета - тях не ги интересува нито твоя живот, нито нещо друго, освен паричките ти. Виж първо обявите във форума "Продава-Автомобили" и тогава тръгвай из Горубляне или другите часни обяви. Тука поне можеш да добиеш някаква представа за историята на колата която си харесал.
Аз, лично не съм много привърженик на съчетанието автоматик-тдс. За спокойни шофьори е перфектно, но за буйна кръв е малко разочароващо. И все пак си е баварец!
Успех в търсенето!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2