Човека си личи когато е на път...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от radich » 23 Мар 2008, 22:16

:yes: Подкрепа и от мен :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от KRISTO » 23 Мар 2008, 22:35

LeX написа:Има едно нещо което много ме дразни и то е когато някой се престроява и не дава мигач, независимо дали е в задръстване или по време на движение. Такива хора гледам да не ги пускам пред мен, не защото не искам, а просто защото ме дразни това че не смятат за нужно да предупредят човека зад тях че искат да извършат тази маневра. ....

Съгласен! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Мар 2008, 23:19

От 2 години имам книжка постоянно гледам да пропускам особено на брезовско шосе понеже там е няква лудница всяка сутрин, и 95% ми благодарят, а жените дори ми се усмихват. :lol:
Въпреки, че има още доста хора на които им липсват първите 7 години, нещата са в правилна посока.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Мар 2008, 21:33

Баси, ако продължат така да ми се усмихват скоро ще отнеса нещо. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Huk4o » 25 Мар 2008, 1:35

Лично аз винаги благодаря с ръка ако човека е срещу мен или ако зад мен с авариини... А като пусна някой и той даже не ме погледне... е малко си го псувам. Съшо искам да кажа че има много по колегиални шофьори които ще те пуснат или ще ти отдадат предимство отколко в другите градове
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 26 Мар 2008, 0:16

И аз винаги благодаря с вдигане на ръка или пускане на аварийките... :) И винаги съм пускал хората, който съвсем нормални си пуснат мигач, а дори и тези без мигач :) Но напоследък забелязвам тенденцията хората да се шарат из платното като луди-я вляво я вдясно.Не че не съм го правил-налагало ми се е когато бързам, но вече почти не го правя...Все пак не съм единствен на пътя... Ааа най-много ме дразнят :censored: бакшиши-няма по-нахални от тях :evil: Дано някой ме разбира :)

Р.S Към колегата:
а жените дори ми се усмихват. :mhihi:
Днес дори една доста добре изглеждаща руса какичка така ми благодари и махна, че аз направо :mhihi: :roll: Караше е46 купе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 27 Мар 2008, 2:10

хора , предполагам че повечето сте от София и ви разбирам относно оплакванията за задръствания и т.н ! Аз ви подкрепям в това , което казвате и казвам не на ТАРИКАТЛЪЦИТЕ ! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 27 Мар 2008, 10:48

По София верно си е ужас, обаче аз си имам тактика...пускам всички, дали н дали мигачи щом се муши да мине пред мен пускам го, иска да ме изпревари...правя път...ако ме засекат натискам си спирачката и ги пускам да минат...не се нервирам, не псувам, не ругая не използвам клаксона...гаджето ми върши цялата тая работа...и след като ги е наредила както си трябва обикновенно ме пита " Абе какви нерви имаш бе, как ги търпиш тия малоумници?" еми колкото по-далеч са от мен толкова по-добре, да ми се махат от главата и да се убиват далеч от мен. Дори и да съм в правото си, смачканата ламарина си е смачкана ламарина...и няма удоволетворение, че си бил прав след като ламарините няма да се исправят сами.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Потребител
Аватар

Мнение от MickeyYP » 27 Мар 2008, 13:02

http://hyundai-bg.org/forums/viewtopic.php?t=1479
Подркрепяме инициативата ! :yes:
Drive Your Way ! ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 27 Мар 2008, 13:42

Svetlio.Angelov написа:
VARBAN написа:... А извънградско там нещата са други там всеки е чел различен правилник за движение и кара както си може

колко си прав само....

това че всеки чете по различен начин , е вярно незнам на някой хора как им дават книжки да карат така .... въпрос на навици и култура и компромиси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 27 Мар 2008, 14:29

MickeyYP написа:http://hyundai-bg.org/forums/viewtopic.php?t=1479
Подркрепяме инициативата ! :yes:

Едно голямо БРАВО ! от мен на Hyundai-аджии :clap: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 27 Мар 2008, 15:04

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:21, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 27 Мар 2008, 15:17

Някой да им копне темата в тяхният форум и ще се сагласят ;)

П.С ---ЗА

Потребител
Аватар

Мнение от joro_306 » 05 Апр 2008, 21:50

go4et0o написа:Някой да им копне темата в тяхният форум и ще се сагласят ;)

П.С ---ЗА

Те ще се съгласят, но дали ще го правят в действителност? :) Иначе и аз пускам почти всички. Някои наглеци обаче нарочно не ги пускам, които си мислят, че са единствени на пътя. Успех на инициативата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 06 Апр 2008, 21:23

И аз съм ЗА! До следващата маршрутка или гъзар.. Преди няколко дена на Гоце Делчев пуснах един ваш колега с Е36 от пряката пича си зави предмен пусна аварийките и си викам евала в този момент тои спря и излезе от кола и насмете движенеието е извиняваи ама то бива тъпотия ма да седя и да те чакам да си зимаш цигари ... не ти запомних номера, но имаше лепенка на клуба щях да го убия идваше ми да си вреже колата в неговата ...

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум