Сбирките на ЕКО София са под въпрос

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 21 Мар 2008, 8:27

Аз не мога да разбера, трябва ли да се наемат клубни отряди, които да изхвърлят за яката всеки, който пуши до колонките? :shock:

Толкова ли е зор страшен да пушиш до пистолетите с гориво?

Аз също съм пушач, пуша вече 20 години, но не съм толкова малоумен да стоя около гориво и да драскам запалка.

Знам много добре, че от цигара няма как да се запали бензин или нафта, дори газ, но да драсваш запалка и да хвърлящ искри е чисто малоумие.

Измести се на няколко крачки под навеса с масите и си пуши колкото щеш.

Толкова ли е трудно?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Мар 2008, 11:09

беше си кофти-умряхме от студ,пречехме на вратата...!
отвън е широко наистина ,ама...! тва еко нещо е много малко да се съберем,а дори и да е добро времето-няма се по колите да седим. на мен хич не ми хареса...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 21 Мар 2008, 11:09

ми трудно е за някои, хора всякакви. Не може да се забрани на всеки да спира където си иска. Явно ще се търси друга алтернатива на сбирките за напред. Аз не че идвам често на Екото, но като го правя винаги спирам отстрани в уличката, ако няма място на основния паркинг. Може би трябва някакъв вътрешен контрол, колкото и да е неприятно. Но нали е за общото благо и нали уж сме единни като се наложи . В крайна сметка е въпрос и на съзнание и възпитание !
stay tuned
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Мар 2008, 17:35

Дилян Пенчев написа:Асене, няма къде да се сяда!!! Има 5 маси с по 4 стола! Всички висят прави точно на входа на вратата и е ужасно тясно!!! Абе с две думи става за сбирка ама да е топло и да сме 20 човека ;) А всички знаем че сбирките четвъртък са силни и там не е подходящо!!!

Имах впредвид нашето си Еко. Трябва да си надвием простотията за да продължим да си правим сбирките там ;)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Мар 2008, 18:24

Последната колонка не я ли пазиха за паркиране и за тва слагат конусите?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Мар 2008, 19:32

Щом викате че нема място вътре значи нащо си еко е най-добрият вариант ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

BMW

Мнение от Vaio E30 » 21 Мар 2008, 19:45

bmw maniqk ivo bmw написа:Щом викате че нема място вътре значи нащо си еко е най-добрият вариант ;)
точно така :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Мар 2008, 23:14

Има и нещо дргуго за което трябва да сме реалисти...
Ако се държим идиотски ще ни изгонят от всякъде, да се местим не е алтернатива засега поне пък и никой не ни гони :idea:
Има опредлени норми които трябва да се спазват от всички здраво мислещи хора.Има достатъчно улички около Еко, няма нужда от тази мания да спираме винаги колата си на 10 метра от нас и да си я гледаме.Преди няколко седмици бях свидетел как сме задръстили цялото Еко, а това е недопостимо :!: Дойдох към 9 и 30 и едвам преминанах през самата бензиностанция за да паркирам на друго място.Лятото ще се засилят сбирките и незнам какво ще правим.

Leon написа:1. Паркирането до колонките е проблем.
2. Пушенето около тях е още по-голям...

:!:
!!Asen_X написа:Трябва да си надвием простотията за да продължим да си правим сбирките там ;)

;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 22 Мар 2008, 1:32

Според мен тотално ни липсва огранизация. Като се заемат тия места край градинката на които е допустимо да се спира и тия до самата витрина да се прекрати спирането повече с зоната на бензиностанцията. Преди време си спомням цялата улица отстрани беше пълна с коли а на самото Еко нямаше такова задръстване. Сега много отворковци се появиха с които според мен е редно да се разправя ръководството на клуба ако държи на репутацията ни на културни и разбрани хора а не на сбирщина от неграмотни диваци.

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 23 Мар 2008, 17:22

vitamincpp написа:...Сега много отворковци се появиха с които според мен е редно да се разправя ръководството на клуба ако държи на репутацията ни на културни и разбрани хора а не на сбирщина от неграмотни диваци.

Не може да се дават мения за всеки да се разправяш със всеки на общ принцип...може да се дискутира някаква норма на поведение и да се предложат някакви общи правила за паркиране и протичане на мероприятието,но на никого не може да се налага да прави каквото и да е било,най-малкото защото това е частна собственост с обществен статут за ползване и всеки би могъл да отиде и да прави каквото си поиска и не сме ние хората които може да забраняване или да налагаме...вече е въпрос на възпиание дали ще се съобразиш с предложените норми и правила или ще си переш като си е по старому...иначе да преди имаше място отстрани по уличката,но аз лично от около година и половина там не съм намирал място за спиране!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Потребител
Аватар

Мнение от AI_PAPI » 24 Мар 2008, 13:48

Последно къде ще са сбирките щот аз съм малко новичак притежател на баварски самолет и искам да се включа :D
I love my BMW :) But I want S52B32 !!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 24 Мар 2008, 14:23

София
- Всеки четвъртък - 21:00 часа
Бензиностанция "Еко" на бул. "България" в участъка между бул. "Димитър Несторов" и бул. "Витоша".
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от AI_PAPI » 24 Мар 2008, 14:28

Благодаря за изчерпателния отговор :) .
И ще се видим :D
I love my BMW :) But I want S52B32 !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 25 Мар 2008, 18:22

пичове аз предлагам да преместиме събиранията на ОМVто в Хаджи Димитар до реката мисля че тука ще има каде да се съберем :D

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Re: ..

Мнение от Richmond » 25 Мар 2008, 18:40

MeTo_BMWto написа:пичове аз предлагам да преместиме събиранията на ОМVто в Хаджи Димитар до реката мисля че тука ще има каде да се съберем :D

Малко е там, иначе е на добро место :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия