Mесечни срещи на BMWPower в Стара Загора

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 19 Мар 2008, 10:45

вятър,вятър--ама друго си е да те полъхне :mhihi:
и като гледам тук пишат 5-6 човека дето са от Стара Загора (град)---другите всички са вятър работа---включително и АЗ
-групи :?: :mhihi: :arrow: естественно,че са две,но коя е по голяма и сплотена нека всеки сам да прецени ;)
-най добре ще е да се заключи тая тема за да не се дразним излишно и само да си чешем клавиатурите,защото се видя,че голяма сбирка от страниците на форума в СЗ за съжаление няма да стане :(
Хората,които пишем тук си имаме ГСМте--безмислено е да се изписват по 5-6 стр и накрая пак обичайните заподозрени с 5-6 коли
за справка вижте Пловдив--от февруари месец никой не е писал
вижте Димитровград,Хасково---единствено Аз,Сашо и Фена сме писали за последно там :arrow: къде са ентусиастите--зимата свърши.......... :?:
-Този човек,който си позволи да раздели СЗ на групи и едната да ходи в Сливен а другата на Бяла река трябва-или да е много наивен,или да прелива от оптимизъм за да си мисли,че ще събуди града от летаргичния сън и ще събира по 50 БМВта ежеседмично на някоя бензиностанция
С този си ход просто мога да кажа,че изтърва и последния влак
Ще си позволя от името на другата група най демонстративно да заявя,че ние се чувстваме обидени и докато този човек не ни се извини--ние спираме да пишем тук и да посещаваме каквито и да е мероприятия организирани от него

хайде останете си със здраве :winky:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 19 Мар 2008, 10:57

много ми се иска да се сдобрите 2-те групи квото и да е станало сте големи хора тъй че вярвам че ще има много накефени ако всички се видим заедно скоро на някоя бензиностанциика :)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Мар 2008, 11:06

....... Колкото и да ми е ма4но требе да се саглася с Милко.....а требе да се оправят нещата ама не по телефоните а ТУК в НОВА ТЕМА специално за на6ия регион --та вси4ки да 4етат и да вземат отношение за да се сварши тоа СЕРИАЛ
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Мар 2008, 11:22

Приятели в нашия балкан има една приказка-1 човек бил хаидутин,2-ма били чета,3-ма чета с воевода,а 4-ма били чета с предател.Ебаси държавата! Защо винаги e липсвало единство и заради това все сме страдали!?
Последна промяна POL_Starshi на 19 Мар 2008, 14:20, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 19 Мар 2008, 13:08

надявам се да се сдобрят и сичко да е ок ;)

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 19 Мар 2008, 17:35

///milko way написа:...............

Дрън- дрън та пляс!!!!!
Милко това на себе си ли го написа?
До колкото си спомням ТИ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ, който написа, че имало някакви групи. Даже и 3 на брой ги изкара! Оттогава отношенията между заралийте коренно се промениха.
Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.
Сега все още продължаваш да интриганстваш и да разделяш хората ( даже вече проблема е коя от групите е по- голяма :kuku: ) и даже си обиден!?!
Не виждам някой да се заяжда в тази тема освен ти и Сашко.
Сърди се на себе си и не очаквай извинение от никой, защото кой каквото сам си надроби, сам ще си го сърба.
Като ти харесва да си в определена групичка, това си е твое право. Като не ти се пише в темата- не пиши, но недей да пишеш тези заядливи постове и после да се правиш на непорочна девица, защото хората четът и си правят изводите.
Това, че е трябвало да се разбереш с някой по телефона вместо чрез форума отдавна трябваше да го направиш.
А темата не виждам смисъл защо да се заключва, защото хората все още имат желание да се събират и ако това не е твойта група, то ще е някоя от другите две или три, зависи колко си ги направил.
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 19 Мар 2008, 19:19

Eliana написа:Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.
Сега все още продължаваш да интриганстваш и да разделяш хората ( даже вече проблема е коя от групите е по- голяма :kuku: ) и даже си обиден!?!

Хайде престани да приказваш глупости :kuku: :kuku:
Ако знаеше как стоят работите за ОМВ-то щеше да си замълчиш и да не ставаш смешна ;)
И като казваш за разделяне на групи я си помисли малко кой почна в темата за Карандила 3 със "ако идват тези и тези ние няма да идваме".Май някой други целят да има групи ;) и успяват до някъде.Защото ако не беше това изказване на някой щеше да има поне още 10-на коли и нямаше да тръгнете като мишоци защото от едно село ще се съберат повече коли..

А за сбирките ако не дойдат колеги от Казанлък,Хасково,Димитровград,Сливен и околията дали ще се съберете и 5 коли :?:
В този ред на мисли всяка седмица като си пиеме кафенцето след пазара и се събираме 10-на коли ей така на майтап без да има тема пусната дори можем да смятаме че си имаме седмични сбирки ;)

Затова че дреме ми на оная работа кой какво си мисли,и какво организира за Ст.Загора защото и без да пускам така исканите ЛС-та на модератора за да определя той кога ще има тема за сбирка ние си я правиме ;)

бозата ми изстина затова че айде много ви здраве :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Мар 2008, 20:18

:smoke:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 19 Мар 2008, 20:22

! Алекс написа:
Eliana написа:Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.

Хайде престани да приказваш глупости :kuku: :kuku:
Ако знаеше как стоят работите за ОМВ-то щеше да си замълчиш и да не ставаш смешна ;)
И като казваш за разделяне на групи я си помисли малко кой почна в темата за Карандила 3 със "ако идват тези и тези ние няма да идваме".Май някой други целят да има групи ;) и успяват до някъде.Защото ако не беше това изказване на някой щеше да има поне още 10-на коли и нямаше да тръгнете като мишоци защото от едно село ще се съберат повече коли..

А за сбирките ако не дойдат колеги от Казанлък,Хасково,Димитровград,Сливен и околията дали ще се съберете и 5 коли :?:
В този ред на мисли всяка седмица като си пиеме кафенцето след пазара и се събираме 10-на коли ей така на майтап без да има тема пусната дори можем да смятаме че си имаме седмични сбирки ;)

Затова че дреме ми на оная работа кой какво си мисли,и какво организира за Ст.Загора защото и без да пускам така исканите ЛС-та на модератора за да определя той кога ще има тема за сбирка ние си я правиме ;)

бозата ми изстина затова че айде много ви здраве :winky:

:lol: :mhihi: :mhihi:
Само тебе те чаках да се обадиш по програма- защитникът на неоправданите! :D
Как ли са стояли работите на ОМВ-то я раздухай? Не бяхте ли тръгнали като знаехте, че не сме се събрали всички? И що ли няколко човека казаха това, което аз написах по- горе.

Те групичките отдавна Милко ревеше, че ги има и нещата отдавна се бяха променили преди Карандила 3. Аз мисля ти бях написала веднъж какво точно съм имала предвид и бях точно написала хората срещу които нямам нищо против. Там беше твоето име и пак продължаваш да се правиш на сърдитко Петко. Неприятни са ми наглите хора, които нямат нищо общо с форума, но въпреки това идват и развалят форумните сбирки.После май ти се извини, но продължи да си пишеш заядливи постове.
Извинявай, обаче да ми дойде Сульо и да ми казва каква точно музика трябва да слушам и да вдига скандали точно заради това, че не става неговото не ми е приятно. Ако на теб ти харесва някой да те води за носа- ОК. На Карандила 3 нямаше такива истории затова и се получи една прекрасна сбирка.

Колко хора се събират на сбирките в Ст. Загора едва ли знаеш, защото май отдавна не си ходил на тях.

Нещо модераторската група те дразни и не е лошо да си кажеш в прав текст защо.
Първо плюеш, после се извиняваш, после пак плюеш..... Докога?
Казвай каквото имаш да казваш и да се спре с тази детинщина.
Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия