Mесечни срещи на BMWPower в Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
вятър,вятър--ама друго си е да те полъхне
и като гледам тук пишат 5-6 човека дето са от Стара Загора (град)---другите всички са вятър работа---включително и АЗ
-групи
естественно,че са две,но коя е по голяма и сплотена нека всеки сам да прецени
-най добре ще е да се заключи тая тема за да не се дразним излишно и само да си чешем клавиатурите,защото се видя,че голяма сбирка от страниците на форума в СЗ за съжаление няма да стане
Хората,които пишем тук си имаме ГСМте--безмислено е да се изписват по 5-6 стр и накрая пак обичайните заподозрени с 5-6 коли
за справка вижте Пловдив--от февруари месец никой не е писал
вижте Димитровград,Хасково---единствено Аз,Сашо и Фена сме писали за последно там
къде са ентусиастите--зимата свърши..........
-Този човек,който си позволи да раздели СЗ на групи и едната да ходи в Сливен а другата на Бяла река трябва-или да е много наивен,или да прелива от оптимизъм за да си мисли,че ще събуди града от летаргичния сън и ще събира по 50 БМВта ежеседмично на някоя бензиностанция
С този си ход просто мога да кажа,че изтърва и последния влак
Ще си позволя от името на другата група най демонстративно да заявя,че ние се чувстваме обидени и докато този човек не ни се извини--ние спираме да пишем тук и да посещаваме каквито и да е мероприятия организирани от него
хайде останете си със здраве

и като гледам тук пишат 5-6 човека дето са от Стара Загора (град)---другите всички са вятър работа---включително и АЗ
-групи

-най добре ще е да се заключи тая тема за да не се дразним излишно и само да си чешем клавиатурите,защото се видя,че голяма сбирка от страниците на форума в СЗ за съжаление няма да стане

Хората,които пишем тук си имаме ГСМте--безмислено е да се изписват по 5-6 стр и накрая пак обичайните заподозрени с 5-6 коли
за справка вижте Пловдив--от февруари месец никой не е писал
вижте Димитровград,Хасково---единствено Аз,Сашо и Фена сме писали за последно там

-Този човек,който си позволи да раздели СЗ на групи и едната да ходи в Сливен а другата на Бяла река трябва-или да е много наивен,или да прелива от оптимизъм за да си мисли,че ще събуди града от летаргичния сън и ще събира по 50 БМВта ежеседмично на някоя бензиностанция
С този си ход просто мога да кажа,че изтърва и последния влак
Ще си позволя от името на другата група най демонстративно да заявя,че ние се чувстваме обидени и докато този човек не ни се извини--ние спираме да пишем тук и да посещаваме каквито и да е мероприятия организирани от него
хайде останете си със здраве

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
много ми се иска да се сдобрите 2-те групи квото и да е станало сте големи хора тъй че вярвам че ще има много накефени ако всички се видим заедно скоро на някоя бензиностанциика 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
....... Колкото и да ми е ма4но требе да се саглася с Милко.....а требе да се оправят нещата ама не по телефоните а ТУК в НОВА ТЕМА специално за на6ия регион --та вси4ки да 4етат и да вземат отношение за да се сварши тоа СЕРИАЛ

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Приятели в нашия балкан има една приказка-1 човек бил хаидутин,2-ма били чета,3-ма чета с воевода,а 4-ма били чета с предател.Ебаси държавата! Защо винаги e липсвало единство и заради това все сме страдали!?
Последна промяна POL_Starshi на 19 Мар 2008, 14:20, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
///milko way написа:...............
Дрън- дрън та пляс!!!!!
Милко това на себе си ли го написа?
До колкото си спомням ТИ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ, който написа, че имало някакви групи. Даже и 3 на брой ги изкара! Оттогава отношенията между заралийте коренно се промениха.
Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.
Сега все още продължаваш да интриганстваш и да разделяш хората ( даже вече проблема е коя от групите е по- голяма

Не виждам някой да се заяжда в тази тема освен ти и Сашко.
Сърди се на себе си и не очаквай извинение от никой, защото кой каквото сам си надроби, сам ще си го сърба.
Като ти харесва да си в определена групичка, това си е твое право. Като не ти се пише в темата- не пиши, но недей да пишеш тези заядливи постове и после да се правиш на непорочна девица, защото хората четът и си правят изводите.
Това, че е трябвало да се разбереш с някой по телефона вместо чрез форума отдавна трябваше да го направиш.
А темата не виждам смисъл защо да се заключва, защото хората все още имат желание да се събират и ако това не е твойта група, то ще е някоя от другите две или три, зависи колко си ги направил.
Eliana написа:Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.
Сега все още продължаваш да интриганстваш и да разделяш хората ( даже вече проблема е коя от групите е по- голяма) и даже си обиден!?!
Хайде престани да приказваш глупости

Ако знаеше как стоят работите за ОМВ-то щеше да си замълчиш и да не ставаш смешна

И като казваш за разделяне на групи я си помисли малко кой почна в темата за Карандила 3 със "ако идват тези и тези ние няма да идваме".Май някой други целят да има групи

А за сбирките ако не дойдат колеги от Казанлък,Хасково,Димитровград,Сливен и околията дали ще се съберете и 5 коли

В този ред на мисли всяка седмица като си пиеме кафенцето след пазара и се събираме 10-на коли ей така на майтап без да има тема пусната дори можем да смятаме че си имаме седмични сбирки

Затова че дреме ми на оная работа кой какво си мисли,и какво организира за Ст.Загора защото и без да пускам така исканите ЛС-та на модератора за да определя той кога ще има тема за сбирка ние си я правиме

бозата ми изстина затова че айде много ви здраве

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
! Алекс написа:Eliana написа:Я да ти припомня на Карандила 2 какво стана. Отидохте двамата със Сашо по- рано на ОМВ-то и приканваше хората да тръгват, защото видиш ли аз, Краси и още 2-3 коли не помня кои бяха нямало да идваме или ще закъснеем та не си заслужавало да ни чакате.
Сега все още продължаваш да интриганстваш и да разделяш хората ( даже вече проблема е коя от групите е по- голяма) и даже си обиден!?!
Хайде престани да приказваш глупости![]()
![]()
Ако знаеше как стоят работите за ОМВ-то щеше да си замълчиш и да не ставаш смешна![]()
И като казваш за разделяне на групи я си помисли малко кой почна в темата за Карандила 3 със "ако идват тези и тези ние няма да идваме".Май някой други целят да има групии успяват до някъде.Защото ако не беше това изказване на някой щеше да има поне още 10-на коли и нямаше да тръгнете като мишоци защото от едно село ще се съберат повече коли..
А за сбирките ако не дойдат колеги от Казанлък,Хасково,Димитровград,Сливен и околията дали ще се съберете и 5 коли![]()
В този ред на мисли всяка седмица като си пиеме кафенцето след пазара и се събираме 10-на коли ей така на майтап без да има тема пусната дори можем да смятаме че си имаме седмични сбирки![]()
Затова че дреме ми на оная работа кой какво си мисли,и какво организира за Ст.Загора защото и без да пускам така исканите ЛС-та на модератора за да определя той кога ще има тема за сбирка ние си я правиме
бозата ми изстина затова че айде много ви здраве

Само тебе те чаках да се обадиш по програма- защитникът на неоправданите!

Как ли са стояли работите на ОМВ-то я раздухай? Не бяхте ли тръгнали като знаехте, че не сме се събрали всички? И що ли няколко човека казаха това, което аз написах по- горе.
Те групичките отдавна Милко ревеше, че ги има и нещата отдавна се бяха променили преди Карандила 3. Аз мисля ти бях написала веднъж какво точно съм имала предвид и бях точно написала хората срещу които нямам нищо против. Там беше твоето име и пак продължаваш да се правиш на сърдитко Петко. Неприятни са ми наглите хора, които нямат нищо общо с форума, но въпреки това идват и развалят форумните сбирки.После май ти се извини, но продължи да си пишеш заядливи постове.
Извинявай, обаче да ми дойде Сульо и да ми казва каква точно музика трябва да слушам и да вдига скандали точно заради това, че не става неговото не ми е приятно. Ако на теб ти харесва някой да те води за носа- ОК. На Карандила 3 нямаше такива истории затова и се получи една прекрасна сбирка.
Колко хора се събират на сбирките в Ст. Загора едва ли знаеш, защото май отдавна не си ходил на тях.
Нещо модераторската група те дразни и не е лошо да си кажеш в прав текст защо.
Първо плюеш, после се извиняваш, после пак плюеш..... Докога?
Казвай каквото имаш да казваш и да се спре с тази детинщина.
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4