Проблем с мигача

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с мигача

Мнение от CreAt1ve » 18 Мар 2008, 23:12

Здравейте колеги, имам следният проблем, мигача ми ляв преден на китайските фарове спря да свети, смених крушка никакъв ефект. Може ли това да се дължи на това че има някфи кабели, а на скоро мих двигателя или може да е от нещо друго ?
Мерси предварително!
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 19 Мар 2008, 11:41

Първо ти се чудя защо си измил двигателя, добре, че само това не ти работи!
Най-вероятно е точно от миенето, няма контакт някъде,но пък и не са ми е ясен принципа на китайските фарове.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Мнение от ben_g » 19 Мар 2008, 16:41

Кога установи, че не работи? Непосредствно след миенето или по-късно си забелязал?

Явно е че е свързано с ел инсталацията (ако си сигурен, че новата крушка която си сложил работи :D). Тук има ел. схема на предните светлини: http://bmw-e39.5go.ru/html/15_15.htm - можеш да си проследиш кабелите и да се пробваш да локализираш проблема...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 19 Мар 2008, 20:31

Колега виж с пробна лампа дали въоще стига сигнал до фасунката и тогава търси проблема.Ако има ток дотам значи сменяй крушката или зачисти някой контактните пъпки на фасунката - от водата може да са се окислили.
Доста кончета в един обор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CreAt1ve » 20 Мар 2008, 1:24

Еми крушката работи със сигурност щото я сложих на стопа и светна, а за окислението може да не разбирам много много от тия ел схеми да не кажем въобще :idea: а мих двигателя че май имам проблем с главата и да не се мажа много много като пипам тук там :)
Мерси все пак
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Мнение от Svetlyo » 20 Мар 2008, 8:38

Имах подобен проблем... Пуснах аварииките отворих капака и почнах да мърдам всички кабели стигащи до мигача... оказа се, че буксата която влиза във фасонката на крушката на мигача не дава добър контакт. Ту мига, ту не... още не съм го оправил и понякога пак не дава добър контакт...

Назад към E39