"КАРАНДИЛА-3"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- L-Donovan
- Потребител
-
- Кара: BMW 323i e46 & 318i e30
- Мечтае да кара: M3
Благодаря на всички,които дойдоха на К3!Беше едно невероятно изживяване изпълнено с много незабравими моменти и много адреналин!Радвам се,че се запознах с толкова много готини хора и истински ентусиасти!Тук е момента да благодаря и на организаторите,които направиха всичко по силите си да се организира това истинско зрелище и на Дилян Пенчев,Шаро,Хинца и всички останали!Благодаря ви момчета от цялото си сърце!

:)
здравеите на всички
аз не съм познат на никои , за парви пат и пиша вав форумчето
ето какво се случи :
точно на 16.03.08 решихме с приятели да се качим до карандила с колата - еи така за расходката . не знаех че сте се сабирали и по патя случаино ви видяхме - да аз бях с е-30 ката с веселия клаксон
видях как слизате и исках да ви поздражя всички
днес се разрових и намерих темата и сега ви пи6а - про4етах и вси4ки коментари и разбирам че е било едно невероятно изживяване за всички . от сливен сам и ми се иска да ми дадете малко инфо за ва6ия клуб
аз не съм познат на никои , за парви пат и пиша вав форумчето

ето какво се случи :
точно на 16.03.08 решихме с приятели да се качим до карандила с колата - еи така за расходката . не знаех че сте се сабирали и по патя случаино ви видяхме - да аз бях с е-30 ката с веселия клаксон

видях как слизате и исках да ви поздражя всички

днес се разрових и намерих темата и сега ви пи6а - про4етах и вси4ки коментари и разбирам че е било едно невероятно изживяване за всички . от сливен сам и ми се иска да ми дадете малко инфо за ва6ия клуб

БМВ и всички останали
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: ,
bavareca_86 написа:Ne e tova koeto si mislite.imame si nov problem-kombinizona na dilqn. Pozdravi ot putq mejdu purvomay i plovdivbmwfena написа:ами имаше повреда в комбинизона на Пенчев.Дано да са се оправилиStanchev написа:Penchev написа:Pozdravi ot Parvomaj![]()
айде бе хора, аз мислих че сте в София вече

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: :)
pafkata88 написа:здравеите на всички
аз не съм познат на никои , за парви пат и пиша вав форумчето![]()
ето какво се случи :
точно на 16.03.08 решихме с приятели да се качим до карандила с колата - еи така за расходката . не знаех че сте се сабирали и по патя случаино ви видяхме - да аз бях с е-30 ката с веселия клаксон![]()
видях как слизате и исках да ви поздражя всички![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 39&start=0
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Единия хвърли маслото , другия водата
Ма не сме ли майстори,а ?
Страшно много и хубави хора на мероприятието от цяла България се събраха
Веселбата беше на ниво - тържествената вечеря беше лудо шоу
Миро от Сливен малко застъпи на Хинца 5-цата на бърнаут през ноща пред хижата и как не хвърли котва тая кола незнам
Аз искам да отправя благодарности и към bawarka ,че ме съжали и ми даде колата си да покарам до хижата близо 30 км
уникална отсечка в Сливенския Балкан
Направихме едно високопланинско ,много исках да покарам там ,добре че ме съжали мацката
Благодарности и на Клинтън_66 ,че ме приюти с Мърито на магистралата при него с жена му в колата им ,когато мойта кола се развали - прекрасни хора
Георги Пенчев

Ма не сме ли майстори,а ?

Страшно много и хубави хора на мероприятието от цяла България се събраха

Аз искам да отправя благодарности и към bawarka ,че ме съжали и ми даде колата си да покарам до хижата близо 30 км

Георги Пенчев
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Жоро и Дилян,Вие доказахте,че сте невероятни хора и внесохте невероятна атмосфера в сбирката.
Благодаря на всички,които ни уважиха и се радвам много,че се запознах с много нови приятели.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА НЕДОВОЛНИ ОТ ИМЕТО НА "БМВ ТИЙМ СЛИВЕН"!!! ДАНО ТЕЗИ,КОИТО СА ОСТАНАЛИ ДОВОЛНИ ГО ПОМНЯ ВИНАГИ,А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА,ОПИТАТ И ОРГАНИЗИРАТ МНОГО ПО-ДОБРА СБИРКА И ДА НИ ПОКАНЯТ ЗА СЕ НАУЧИМ И НИЕ!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА НЕДОВОЛНИ ОТ ИМЕТО НА "БМВ ТИЙМ СЛИВЕН"!!! ДАНО ТЕЗИ,КОИТО СА ОСТАНАЛИ ДОВОЛНИ ГО ПОМНЯ ВИНАГИ,А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА,ОПИТАТ И ОРГАНИЗИРАТ МНОГО ПО-ДОБРА СБИРКА И ДА НИ ПОКАНЯТ ЗА СЕ НАУЧИМ И НИЕ!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ах колко съм пропуснала 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Здравейте и от мен , виждам ,че с думи не може да се опише преживяното. Тези които не бяха - много изпуснаха- очаквам да се регистрира нова религия --БМВ.... На организаторите никой да не е посмял да каже нещо ---БРАВО НА ТЯХ и шапка им свалям за ентусиазма им....
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Браво на Сливенската група...всичко беше повече от добре...цялото сабиране беше невероятно.Супер доволен сам от всичко,което се случи през тези 2 дни.Най-яко ми стана когато пристигнахме на летището в сабота
просто нямам думи за пореден пат доказахте себе си.Всички от цяла БГ сте супер.Пенчеви,големи емоции сте имали радвам се че всичко е завършило добре 

- Andronoff
- триногата
-

От събота насам съм ухилен като тиква

Браво на всички, беше чудно

И съм сигрен, че както на мен, така и на никой друг не му се прибираше след тези 2 дни

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5