Как да разбера коя година е произведена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как да разбера коя година е произведена
Вчера си купих БМВ 318 И , Казаха ми че 1997г. но като знам че винаги си слагат една година отгоре се замислих че можеби е 96г. В талона на колата от Италия пише, че първата регистрация е на 17.03.1997г. Как да разбера по кои номер на рама или на двигателя кога е произведена и точно кои модел е. Какво е вашето мнение за тази кола. С климатроник е с два аирбака ел. огледала и ел. стакла а май фаровете са ел. но не сам сигорен. Пишеше че има и бордови компютър но само показва навъртелите километри. Като модел дават този номер BMW AG 3C CA91 01 318I, Какво означава това
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Виж ако не са махнали на коланите долу ниско трябва да има на един етикет годината на производство. Мился, че беше месец/година.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Ей тука http://www.realoem.com/bmw/select.do въведи последните 7 символа от номера на рамата и трябва да ти излезе годината.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
Мй е тва е борд компютъра
. Тоя май се води най-големия. А има и с по-малко копчетия дето показва температура и час. А пък има и най-малък дето показва само час. Май така беше...
. Дано да съм бил полезен.
. Тоя май се води най-големия. А има и с по-малко копчетия дето показва температура и час. А пък има и най-малък дето показва само час. Май така беше... Това което ми показа се различава моето БМВ На това място ми е климатроника и предполагам че показва само за него настроиките на каде да духа и колко. На таблото имам електронни цифри които показват изминалият пробег. Малко се обърках с саита който ми дадох когато написах едни последни 7 знака ми даде производсто 97г. а като написах символи който са само 7 занака ми дад е 318is юли 96г. Несъм сигорен кое рама и двигател данеби второто да е двигател модела ( AS709LS ) нещо друго. Тези символи ги гледам от талона които е на итялянски и немога да се орентирам кое какво е
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
Климатроника трябва да се намира над това което съм ти показал. А това се пада под него, но на негово място може да имаш аналогов часовник. А относно номерата на рамата и двигателя и аз се обърках
. Дано някой по-компетентен от мен да обясни.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Като отвориш капака на двигателя на единия ботуш /мисля, че беше левия като застанеш пред колата/ трябва да има една комбинация от букви и цифри.Започва с WBA...Вкарваш последните 7 символа и готово!Що се отнася до ел.фаровете от ляво на волана /под таблото/ трябва да има две врътки едната увеличава и намалява осветлението на таблото, а другата е за ел.фаровете.
Едва на 14.03 го купих Без номера е несам го регистрирал от Италиа и по саита които ми дадохте жкарах последните 7 символа и се оказа, че е производсто февруари 1997г. При първа вазмойност ще го снимам и ще кача снимки. Какво може да ми кажете за този модел нещо повече Някой имали наблюдение колко харчи бензин в града и извън него. С какъв бензин да го карам. И в крайна сметак дали има бордови компютър ако под климатроника е празно има само един аналогов часовник
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2