“БМВ G-Пауър M5 Хърикейн” литна с 360 км в час
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа:Loewe написа:Малко извън темата: Купе за мен е кола с 2 врати и тва е! Купе с 4 врати и тн. са измишльотини на някой маркетингов отделРокета е по-бърз, колкото и да не ми/ви се иска, няма какво да го пращате в други категории измислени. Виждал съм го на живо и е страшна кола
Кое за теб е купе и кое не е , няма особено зна4ение . Купе се определя от това каква е формата на каросерията и ако не е 3 обемна (със ясно обособена предна,средна и задна част)значи не е седан а купе а ЦЛС си е едно голямо купе , нещо като ЦЛ ама със 4 врати.Ако ще и да има 78 врати , пак си е купе.(Нищо лично , просто факти)
Незнам дали Рокета е по-бърз , но поне ускорението им до 200 и до 300 е еднакво , даже до 200 е със 0,1 сек по-бърз урагана , но това разбирасе е пренебрежително.Рекорда е само на 7 км/ч разтояние а Г-пауър тепърва започват да разкриват на какво е способен този самолеД . А иначе дано поставят този компресор и във М6 и тогава ще видим работата със рекордитеТам има ардъм аеродинамиката за ненормални скорости.
ПС:Като заговорихме за рокета , се сетих за размера на турботата му - по дяволите те са по големи от двигателя
ако става на въпрос мазда са искарали 4-то купе още 95та година с 323ф

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vicho написа:acho.rs написа:Loewe написа:Малко извън темата: Купе за мен е кола с 2 врати и тва е! Купе с 4 врати и тн. са измишльотини на някой маркетингов отделРокета е по-бърз, колкото и да не ми/ви се иска, няма какво да го пращате в други категории измислени. Виждал съм го на живо и е страшна кола
Кое за теб е купе и кое не е , няма особено зна4ение . Купе се определя от това каква е формата на каросерията и ако не е 3 обемна (със ясно обособена предна,средна и задна част)значи не е седан а купе а ЦЛС си е едно голямо купе , нещо като ЦЛ ама със 4 врати.Ако ще и да има 78 врати , пак си е купе.(Нищо лично , просто факти)
Незнам дали Рокета е по-бърз , но поне ускорението им до 200 и до 300 е еднакво , даже до 200 е със 0,1 сек по-бърз урагана , но това разбирасе е пренебрежително.Рекорда е само на 7 км/ч разтояние а Г-пауър тепърва започват да разкриват на какво е способен този самолеД . А иначе дано поставят този компресор и във М6 и тогава ще видим работата със рекордитеТам има ардъм аеродинамиката за ненормални скорости.
ПС:Като заговорихме за рокета , се сетих за размера на турботата му - по дяволите те са по големи от двигателя
ако става на въпрос мазда са искарали 4-то купе още 95та година с 323ф, а то от 4ри години го имало
Ами както казах по-горе това е първото 4врато купе ( но не съвсем) ... Даже в АБ намериха корените още във 60те ...
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Ето едно много показателно видео за G POWER M5 HURRICANE. Мисля коментарите са излишни
http://www.g-power.de/275.html?L=1

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
BMW Malchugan написа:Ето едно много показателно видео за G POWER M5 HURRICANE. Мисля коментарите са излишни![]()
![]()

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе къв е двиг на рокет-а
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
The result is a 6.3 liter V12 engine has been souped up to produce 730hp at 5100rpm and a mind-blowing 1320 Nm of torque from 2100rpm!
http://youtube.com/watch?v=Dt9UaI0Fpg4 rocket
Може и да ме убият с камъни, ама съм почитател и на мерц, и на бмв.
2-те марки имат традиции по на 100 години, другото е въпрос на вкус.
http://youtube.com/watch?v=Dt9UaI0Fpg4 rocket
Може и да ме убият с камъни, ама съм почитател и на мерц, и на бмв.
2-те марки имат традиции по на 100 години, другото е въпрос на вкус.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е то пак различни двигатели се сравняват и както става -баваро е по-слаб,нютоните и оборотите са с голяма разлика,ама пети номер много уверено се ускорява до 300+
работилничката от Ботроп си има традиция за бързи седани още с 7.3л-а Е класа,а на коя фирма им беше забранено да ползват емблемата
работилничката от Ботроп си има традиция за бързи седани още с 7.3л-а Е класа,а на коя фирма им беше забранено да ползват емблемата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
biko написа:мисля че няма база са сравнение Рокета си е на АМГ а доколкото знам тази фирма доработва двигатели на МБ и те сед доработката нямат почти нищо общо с БМ двигатела а Г-палуара си е М5 с два турбо компресора и си е двигател почти от завода.
много си далече от истината че двигателя на м5 е като от завода

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
biko написа:мисля че няма база са сравнение Рокета си е на АМГ а доколкото знам тази фирма доработва двигатели на МБ и те сед доработката нямат почти нищо общо с БМ двигатела а Г-палуара си е М5 с два турбо компресора и си е двигател почти от завода.
Бико да ти кажа че Рокета си точно на Брабус и почти нищо общо с АМГ, която си е фирма във фирмата ( както е М подразделението на любимата ни марка БМВ).
п.с.Не мога да разбера какво толкова кометирате мерцедес в форум на БМВ

Щото..
Mercedes CLS Brabus 6.3 V12 Rocket е най - бързия автомобил с 4 врати в света! С мощност от 730 к.с. времето за което прави 0 - 100 е 3.9 секунди, 0 - 200 за 10.5, 0 - 300 за 29.5 и максимална скорост от 365.7...
Мерцедес е единственият достоен конкурент на бмв(или обратното) от коли със серийно производство, а не всякви бугатита и подобни.
Ако бенз и бмв правят съвместни коли, нз кой ще им се противопостави.
Mercedes CLS Brabus 6.3 V12 Rocket е най - бързия автомобил с 4 врати в света! С мощност от 730 к.с. времето за което прави 0 - 100 е 3.9 секунди, 0 - 200 за 10.5, 0 - 300 за 29.5 и максимална скорост от 365.7...
Мерцедес е единственият достоен конкурент на бмв(или обратното) от коли със серийно производство, а не всякви бугатита и подобни.
Ако бенз и бмв правят съвместни коли, нз кой ще им се противопостави.
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3