за чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Последните БОШ, които си купих (от ОМВ) се разпаднаха по път не повече от 3 месеца, след покупката, и от яд, на първата следваща бензиностанция си взех едни за 7 лв.
(Просто нямаше други с дължина 53 см), като идеята беше като стигна да си взеам пак БОШ. Най интересното е, че вече 7-8 месеца съм с тях, а досега не съм имал чистачки, котио да чистят толкова добре, а бяха някаква куча марка, в една такава червеникава опаковка. И честно казано, мисля пак да си купя такива...
Ако намеря...

добре, а никой не спомена "шампионките" които за цената си (около и под 30лв ) са компромисно решение за да не те е яд на менте от 3 пъти по-дебела цена.
преди тях пробвах няколко различни пера на ниска цена и веднага ги хвърлях.
но шампионките от есента , включително силен тест през зимата - и до сега се държат абсолютно добре. чистят ми тихо и качествено.
от практикер май ги зех.
преди тях пробвах няколко различни пера на ниска цена и веднага ги хвърлях.
но шампионките от есента , включително силен тест през зимата - и до сега се държат абсолютно добре. чистят ми тихо и качествено.
от практикер май ги зех.

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Re: за чистачките
Повдигам стара тема за което се извинявам
ама да не пускам нова
Въпроса ми е към тези,които са с различни дължини на чистачките(например 54/48) да сподели какъв точно е размера,че моите и 2-те са еднакви и мисля да ги сменям(с по-дълга и къса) ,колата е компакт ако има значение,мерси

Въпроса ми е към тези,които са с различни дължини на чистачките(например 54/48) да сподели какъв точно е размера,че моите и 2-те са еднакви и мисля да ги сменям(с по-дълга и къса) ,колата е компакт ако има значение,мерси

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: за чистачките

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3