нахални педали
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
11 мнения
• Страница 1 от 1
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Абе то и на Сточиков беше със специален режим ма кво от това. А точно тия са некви депутатчета къде сигурно бързат да пият кафе някъде. Нали се сещаш, че ако бяха от структурите на мвр да са го изнесли още на 10-та скеунда 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Те ако могат тия дУпЕтати ще литнат за да избегнат задръстването а и защо да немогат да изчакат,нали в колата си има всичко не им е студено или топло!?

точно това мислене е една част от проблема по пътищата,няма никво значение кой е в колата,дали е от парламента или от мвр
дали е НСО или не
щом е със специален режим на движение ( сиреч с буркан ) и пуска буркана драйвара е длъжен да го пропусне,той може и за тоалетна да бърза не за кафе тва ние не решаваме...
по тая логика дайте и линейките да не ги пускаме вече и те си пускат бурканите като се прибират да минават през трафика
дали е НСО или не
щом е със специален режим на движение ( сиреч с буркан ) и пуска буркана драйвара е длъжен да го пропусне,той може и за тоалетна да бърза не за кафе тва ние не решаваме...
по тая логика дайте и линейките да не ги пускаме вече и те си пускат бурканите като се прибират да минават през трафика
кога видя линейка да спира на червено когато е с включ. буркан и звуков сигнал??????
на мен са искали акт да ми пишат че съм навлязал в кръстовище на червено само и само да може линейката да мине на червено
става въпрос за светофара на червило кадето седи оня чичко горе в курника и казва на другия милиционер на коня кой как да санкционира
на мен са искали акт да ми пишат че съм навлязал в кръстовище на червено само и само да може линейката да мине на червено
става въпрос за светофара на червило кадето седи оня чичко горе в курника и казва на другия милиционер на коня кой как да санкционира
11 мнения
• Страница 1 от 1