Крадци във ж.к Лагера. Само да ги пипна...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 10 Мар 2008, 20:56

Майка им да е** мизерна! Искам да прочета една тема с такова заглавие : ХВАНАХМЕ КРАДЦИТЕ И ГИ ПОСИНИХМЕ ОТ БОЙ !

Аз започнах да се замислям да си продам красавицата и да си взема един мижав голф .......да не ми побелява косата :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Мар 2008, 21:01

blackrider написа:Майка им да е** мизерна! Искам да прочета една тема с такова заглавие : ХВАНАХМЕ КРАДЦИТЕ И ГИ ПОСИНИХМЕ ОТ БОЙ !

Аз започнах да се замислям да си продам красавицата и да си взема един мижав голф .......да не ми побелява косата :confused:

Хахха,и с Голфовете няма спасение.Не ти се ще да ти разказвам с какво научих,че се занимава един мой бивш съученик боклук и неговата компания.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 10 Мар 2008, 22:38

пичове и аз съм от лагера бе :D живея до кореняка :idea: ама нещо не се сещам за е36 ци много от квартала освен за една бяло купе 318ис мом4ето го знам по физиономия даже една ве4ер си говорихме оплака се че му гепили лаисните :evil: иначе аидуци от нашия квартал нема :!: или поне аз не се сещам некои да бръмчи из квъртала :roll: това 6е да са некои пришълци от ..... близките квартали може би :idea: а иначе споко рано или късно ще ги хванеме в крачка и тогава ще ........ :evil: имам причина да смятам , че ще ги барне някои но не е тука мястото за коментари ..... ако имате желание може да се разберем да се видим някъде в квартала и да се запознаем лично :D ще се радвам много :D а относно застрахователите колеги заедно с полицата ви се дава и една книжка с общи условия ако там не е споменато изрично , че определен детаил не подлежи на застраховка то тогава си остава за сметка на собственика ... а относно застрахователните условия то те са почти еднакви в цяла европа България не е изклюучение има си закон и наредба ако на някои от вас му се занимава нека погледне какво пише там :idea: а и друго много важно в момента в които си сложите подписа на полицата това означава , че сте съгласен с ословията поставени ви от застрахователя такаче няма никакъв смисъл да го съдите освен в случаите в които тои не е спазил някоя от точките по договора (полицата ) ЧЕТЕТЕ ОБЩИТЕ ОСЛОВИЯ !!!!!!
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 10 Мар 2008, 23:35

Абе момчета нямате ли някои човек в полицията като ви драпнат нещо от колата да снемат отпечатаци и да ви каже кои са.Гаранция са картотекирани тия дето брамчат из вашия квартал.Или хванете разпитаите наркоманите в квартала и ги подкупете с някои лев за доза и те щеви кажат даже каде се намират.Мамицатаим и наркомани знаят всичко из квартала в които са. И като ги хванете с чук им потрошете рацете до раменете и капачките на колената на тия говеда.
А доста пъти сам се замислял дали не оглеждат тия говеда колите из форумите и така да си виждат всичко како е сменено кои е с брони лаисни и т.н.
само най-добрите умират млади

Потребител
Аватар

хмм

Мнение от STEFAN-320i » 11 Мар 2008, 0:04

пич какви отпечатаци..мене миналия месец ми взеха лайсните на предната броня..и стъкалцата на огледалата...и докато са махали огледалата са се порязали...цялата кола беше в кървави отпечатаци..като се оплаках в полицията...ми казаха точно и ясно..."ЗАЩО МЕ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ ОТ СУТРИНТА"...на тях не им пука...пишат ти служебна бележка че са оведомени..и бягай...за това сега си купих пушка с оптически мерник...мерна ли някой..с кеф ще го гръмна в крачетата...да остане инвалид за цял живот..та като види друг път БМВ-ето ми и да се разплаква...
BMW..ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 11 Мар 2008, 1:04

Абе хора има паркинги, незнам по вашите квартали колко е, но при нас са около 50 кинта на месец.Като сметна грубо това което ще ми откраднат за година излиза по надалавера паркинга примерно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: хмм

Мнение от GOGY » 11 Мар 2008, 10:21

STEFAN-320i написа:с кеф ще го гръмна в крачетата...да остане инвалид за цял живот..та като види друг път БМВ-ето ми и да се разплаква...
дам това също е доста одачен вариант 99% съм сигорен , че един път целнеш ли го покраи колата как си требе да не може да бега докато слезнеш при него да му се отпукаш яко повече няма да доближи същия квартал :idea: наи малкото .
jba jbu jbadu jmuc bajuu

Потребител
Аватар

Мнение от CCCP_Power » 11 Мар 2008, 11:44

Незнам, но на мен ми писна вече и рано или късно ще ги хвана и тогава никой няма да може да ги спаси. Неможе да си даваш парите ей така...А за яда да не говорим.

Потребител
Аватар

ебаси

Мнение от STEFAN-320i » 11 Мар 2008, 13:54

и в квартал малдост има крадци да има еба майките...на мой прител с който живееме вход до вход и на него същото са му откраднали вчера...предни лайсни и стъкалцата на огледалата...ебаси кретените..и знам че са 1 и същи...ще направим кооператив май с комшиите за дебнене...а полицая който е дежурен ми вика...биите ги биите ги...после ми звъни аз да ги закарам до районното..мамка им..че и на човак му липсват някой работи от колата...
BMW..ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: ебаси

Мнение от Doberman_vas » 11 Мар 2008, 14:48

STEFAN-320i написа:и в квартал малдост има крадци да има еба майките...на мой прител с който живееме вход до вход и на него същото са му откраднали вчера...предни лайсни и стъкалцата на огледалата...ебаси кретените..и знам че са 1 и същи...ще направим кооператив май с комшиите за дебнене...а полицая който е дежурен ми вика...биите ги биите ги...после ми звъни аз да ги закарам до районното..мамка им..че и на човак му липсват някой работи от колата...

навсякъде има, за жалост :(. И на мен халогените ми литнаха, на 1 френд с голф 4 разбит джам и музика, пак в младост.
А до пича с паркингите, до нас има 2 или 3 и струва по 80 лв на месец, по 12 месеца ми идва много повече от каското, за кво го плащам тогава :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 12 Мар 2008, 10:39

начи скоро ще ме думнат и мен в младост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Мар 2008, 13:55

laviatan написа:начи скоро ще ме думнат и мен в младост :mhihi:

сериозно ли ве .. в коя част ... ще спра и аз да идвам май по сф :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Мар 2008, 15:38

Казвам ви пичове от Хиподрума и Лагера най-вероятно е "колега" с е36 който си оборудва неговата, но не се притеснявайте ще го засека кой е по един или друг начин рано или късно :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от татрата » 15 Мар 2008, 20:43

пич а съм автопатрул в лагера и овча купел и Авто гарата на овча купел се вартът двама с зелено бмв купе не съм сигурен 318 или 320 с регистрация СА 3363 НЕЩО ТАКОВА И СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЧАСТИ ЗА Е36-ЦИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 15 Мар 2008, 20:54

Ей това исках да чуя :D

ПредишнаСледваща

Назад към E36