Да се похваля отново!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да се похваля отново!!!
Днес имам повод да почерпя-продадох старата красавица 520-97 год. и се сдобих със нова 525d-163 кончета- 2002 год.с голямата навигация! Как смятате дали съм направил правилния избор?
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
БИКА нали си говорихме с тебе преди време в чата бе готин.. нали нещо по Х5 се заглеждаме кво предаваш отбора на бензинките
да ти е честита... я кажи са кви са ти впечатленията ама откровено слизаш от 520 и се качваш на 525 Д , дърпане ала бала и т.н.
кажи си чесно
звука по добър ли е от на бензиновия мотор
ахх тука в банкя мокроо бе до преди малко АСЦ ОФФ ауу е нема такова шоууууууууууууууу мн варват тия коли еи

да ти е честита... я кажи са кви са ти впечатленията ама откровено слизаш от 520 и се качваш на 525 Д , дърпане ала бала и т.н.
кажи си чесно

звука по добър ли е от на бензиновия мотор

ахх тука в банкя мокроо бе до преди малко АСЦ ОФФ ауу е нема такова шоууууууууууууууу мн варват тия коли еи

BMW-E39 написа:БИКА нали си говорихме с тебе преди време в чата бе готин.. нали нещо по Х5 се заглеждаме кво предаваш отбора на бензинките
кажи си чесно![]()
звука по добър ли е от на бензиновия мотор![]()
![]()
Особено от както го направи Бат Бойко онова кръгово в центъра........ Отдавна си мисля да го пробвам на мокро, ще дойде и този ден

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е бате преди 1 час бласнах на кръговото полицаи бе
ама ти говора за тва първото кръгово , не тва в центара на банкя .. влизам си вече в банкя и точно на кръговото спрели некав тия ушевите, и аз да не минем през тия котките ли са кви са да не си срежем гумите и леко го закачих и тоя изтича вика Момче да не си пил нещо ахахаха мани после нагоре и нали чакашш.. и лев завои кам петролл аууу дълго широко ASC Off кеф кеф кеффф тва реве иска още още .. после и жената порева ама тва беше за здраве

ама ти говора за тва първото кръгово , не тва в центара на банкя .. влизам си вече в банкя и точно на кръговото спрели некав тия ушевите, и аз да не минем през тия котките ли са кви са да не си срежем гумите и леко го закачих и тоя изтича вика Момче да не си пил нещо ахахаха мани после нагоре и нали чакашш.. и лев завои кам петролл аууу дълго широко ASC Off кеф кеф кеффф тва реве иска още още .. после и жената порева ама тва беше за здраве

Братле да ти кажа честно и на мене не ми се сменяше горивото бензин със нафта,но тази машина която взех е изключително запазена и страшно много върви,да си кажа честно старата Е39-бензинката,неможе се сравнява с тази! А и колата е типтроник,на което още повече се кефя! И я купих на супер перфектна цена! Предния собственик на колата е най-големия ми приятел и ми я даде доста изгодно,а той си взе най-новата 530 d! А относно звука на бензиновия мотор,това наистина вече ще ми липсва!BMW-E39 написа:БИКА нали си говорихме с тебе преди време в чата бе готин.. нали нещо по Х5 се заглеждаме кво предаваш отбора на бензинките
кажи си чесно![]()
звука по добър ли е от на бензиновия мотор![]()
![]()

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
Абе мъркането не е за изхвърляне... щото като го чуя тоя звук на бензиновия верно кеф, кеф, кеф ама като се сетя кво става в резервоара.... (Пффф
остаряваме бавно
)

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2