Крадци във ж.к Лагера. Само да ги пипна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- CCCP_Power
- Потребител
-
Крадци във ж.к Лагера. Само да ги пипна...
Колеги тази сутрин си намерих колата със счупено стъкло на шофьора и климатронка ми го нямаше. Просто незнам какво да кажа...... Писна ми от простаци в тази даржава. Застрахователите казаха че няма да дадат и стотинка, защото климатроника липсвал. А доколкото знам е доста скъп. Преди ми откраднаха и халогените, но това вече прекоси границата. Ще хвана най-накрая виновника и там ще остане на място. В къква държава живеем????
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Как така като ти липсвал климатика няма да дадът и стотинка, та ако колата ти я няма пак ли с това обяснение ще минат????
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Как нямали да дадът стотинка ве
Там ли да си седи като са го откраднали ? При кой си застрахован ? Ако вярно са казали така взимай тъп нож и камъни и отиваш в офиса 

- CCCP_Power
- Потребител
-
така ми казаха, преди за халогените по същия начин, но сега е доста по различно. Записаха, че липсва но този тип така каза. Незнам какво ще правя 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Няма такива филми, проникнато е с взлов в колата и има липси, при пълно каско ти покриват счупеня прозорец и липсващия климатик. Търси си правата това е моят съвет.
Последна промяна Веселин|Василев на 10 Мар 2008, 16:59, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- CCCP_Power
- Потребител
-
Агентът ми е написъл, климатик управление липсва. 100 пъти му казах че е климатроник. Сега може би трябва да изчакам да видя колко пари ще дадът и след това да обжалвам примерно.
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Май ще се налага вече и частите от интериора да лепиме със черния силикон. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Грабваш електрожена и една ограда слагаш между теб и таблото, а волана в ръка и тва е спасението.
Аз имах подобен проблем след разбиване на прозореца, но на мен ми гепиха дисплея за компютъра и TV-то.
По същи нячин застрахователя /Бул Инс/, започнаха да се циганят, че било делима част и незнам какво си,...не им се връзвай а си настоявай да ти го признаят. Не могат да ти откажат,...само се пробват и ако си затраеш.... гориш!
На моят приятел му задигнаха халогените барабар с бронята, и пак същото.. делимо, сваляемо, на ма....ка му у п.....а. Ама като се амбицира и пусна две писма , ела да видиш как всичко се оправя.
Не се отказвай и си търси правата пред застрахователя.
То не може само да се лапа, трябва да си поемат и отговорностите!
По същи нячин застрахователя /Бул Инс/, започнаха да се циганят, че било делима част и незнам какво си,...не им се връзвай а си настоявай да ти го признаят. Не могат да ти откажат,...само се пробват и ако си затраеш.... гориш!
На моят приятел му задигнаха халогените барабар с бронята, и пак същото.. делимо, сваляемо, на ма....ка му у п.....а. Ама като се амбицира и пусна две писма , ела да видиш как всичко се оправя.
Не се отказвай и си търси правата пред застрахователя.
То не може само да се лапа, трябва да си поемат и отговорностите!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Лелееее ако ми се беше случило на мен само да ги намеря мамицата им мръсна *******
Много гадна случка!

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- CCCP_Power
- Потребител
-
В четвъртък ще им занеса бележката от РПУ-то и ще настоявам да ми се изплати всичко, ще споря, ще се карам ако трябва, но трябва да взема парите. А на тези гамени ако ги хвана, Пирогов им е сигурен
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe

Мен музиката ми ушушкаха, ама тва климата да ти думнат... да им изсъхнат ръчичките на тия

Иначе и застрахователите се циганят, щото тарикати колкот искаш дето правят разни врътки и ги цедят и съответно като ти се случи нещо такова пък застрахователите искат да са сигурни, че не си инсцинирал сам... абе държавицата ни е уникална, нищо не ме очудва отдавна в тоя цирк
Mens sana in corpore sano
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А така като гледам някой си оборудва кола в Лагера понеже и аз съм от там и ми крадат от известно време само специфични части, оборудва си педераса комплект лайстни, комплект халогени, сега и дигитален климатроник ще сложи обаче не е познал. Колега дай да си обменим на ЛС номерата на колите да се знаеме кои сме свои хора 

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4