Как ме прецакаха куките!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Как ме прецакаха куките!

Мнение от Metallium » 19 Юни 2004, 22:04

Прибирам се вчера от София за Пловдив към 19:30 часа и си карам нормално 140-150. След тунела на 3-4км по нанадолнището в посока ПЛД се бяха настанили куки-аз често пътувам ама там за сефте ги виждам. Бяха се накатали зад един храст на сенчица мамка им/с извинвние/. При което разбира се ме спряха и нали там по стандартната процедура отивам при патрулката след проверка на документите.Ще ми пишат акт за превишена скорост. И едната кука ми казва:"Вижте с колко карате на радара"-при което за мое супер голямо учудване радарът им показва6е 174км!!!!Аз съм 100% сигурен че не съм карал повече от 145максимум тъй като бях пуснал колата по инерция...имам антирадар който дори не пропищя за миг а иначе е 99% надежден. Аз им обяснявам 15мин че това е невъзможно а те като се заядоха и т.н....ебаси хората и си ми написаха акта даже и багажника ме накраха да отварям.Имаше изречение от сорта на "Като караш БМВ,което вдига 240 поне си настрой верно километража а не да се опитваш да ни лъжеш"-смисълът е ясен нали хахахха?това беше гениалното изречение в защита на полицаите,изречено от старши сержанта. И измамите че съм студент и колата е на баща ми не минаха за съжаление нито грам...
Казвам ви 100% съм сигурен че не съм карал повече от 145-150 и си гледах дори километража като ги видях!
Кажете ми какво мога да направя в подобна ситуация?Знаете че ако се направя ще ми разкатаят майката...

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Юни 2004, 22:36

Скоро не са ме спирали по тази причина .. но до колкото знам би трябвало на радара да пише и дата и час на засичане .. така че ако си погледнал внимателно е трябвало да дидиш какво точно пише .. иначе .. :dunno:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Юни 2004, 22:46

Повечето катаджий отдавна са доказали, че са абсолютни тъпанари!

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 19 Юни 2004, 23:51

rtzankov написа:Скоро не са ме спирали по тази причина .. :dunno:
то и трудно ще стане туй :mha: ;-)
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 20 Юни 2004, 0:37

Ами подай възражение, като опишеш там всичко точно, както си е било! Кажи си че наистина си карал с леко превишена скорост (дори може и да уточниш каква), но напиши примерно че на радара не е пишело нито дата нито час или нещо такова, ти си прецени точно какво си видял (или не си :wink: )...
Не е сигурно, но поне ще помогне за намаляване на наказанието и няма да ти вземат толкоз точки :yes:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 20 Юни 2004, 2:38

Пиши в този момент покраи мене профучаха 3 с класи и 2 джи класи и как са засекли моита скорост господата полицаи :shock:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 20 Юни 2004, 9:03

LuBo1 написа:Пиши в този момент покраи мене профучаха 3 с класи и 2 джи класи и как са засекли моита скорост господата полицаи :shock:

Мислиш ли, че ако ставаше така, изобщо щеше да има глобени хора? Нали всеки втрои това щеше да обяснява? :evil:
Спира ме една катаджийка преди време на Раковска за червен светофар". Аз избеснях и я питам: "Добре, как ще докажеш, че съм минал на червено?"
Отговорът ме разби: "Ми те на мен ще вярват, не на теб". Замислих се, че при положеие, че нито имам свидетели, нито нищо, тя е много права.

Много неприятен номер, да. Лошото е, че според мен няма начин да докажеш каквото и да било! Трябвало е на място да се разберете - освен с почерпка, по друг начин не може да стане. Факт е, че полицаите могат да си правят каквото си искат. Разчита се на тяхната компетентост и обективност, но.... Welcome to Bulgaria! :cry:

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 20 Юни 2004, 10:22

Пишеш в опроверженирто на акта Г-н гл. сержант ми поиска 50лв аз му отказах и той ми написа акт. Нека да идат с тоя акт в кат и да кажат ,че не е така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Юни 2004, 10:40

Не трябва да се заяждаш с тях никога ,това винаги е в твоя вреда.. оня ден и мене ме спират ,прибирах се от Русе и бързах за мача на нашите ,и на Разград ,хем ги знам че чакалят там опааа палката .. 115 км/ч при ограничение 60 .. ко ща праим сега ,виж с колко караш ,ти си за акт ,стандартните реплики .. аз искуствено ухилен до уши им обяснявам че бързам за мача ,ала бала ,пък то като ще ми пишат фиш по добре да се почерпят и им спуснах 10 лв в купето взех си документите и си тръгнах :lol: Та мисълта ми е да се правиш на овца ,да не им противоречиш и обикновено се поразмекват..

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Юни 2004, 10:45

Ние зимата се прибираме от Боровец след ски и в Самоков полицай маха на брат ми да спира... брат ми караше с 60 км/ч защото знаеме че там има полицай... и тоя вика документите за проверка и после заповядайте при радара да си видите скоростта...
Отива брат ми и гледа 120 км/ч.... при което казва на полицая, че това не е неговата скорост и сверяват разликата в часовника в момента когато гледат радара и часа когато е засечена скоростта и установяват, че скоростта е засечена 6 мин по-рано... при което брат ми попита полицая... яджеба как така отсечка от 100 метра аз съм се движил с 120 км/ч в продължение на 6 мин... и полицая тъпо отговаря, че те били се разправяли около 5 мин преди да отидат при радара при което брат ми му заяви, че отказва да подпише акта и си поиска документите обратно, при което слезна лудата ми майка от колата и почна да ги псува полицайте, да им вика какви били нагледци и подляри и как можело да лъжат така долно и да злоупотребяват с работата и положението си и т.н. и като се назлоби и като вика аз сега ще се обадя на 166 да попитам в такива случай може ли да изискваме проверка и какво можем да направим щото вика аз не съм запозната много с правата си обаче набързо ще се информирам :lol: и за капак като им каза я се погледнете бе - големи мъже на по 40-50 години НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ :?: и тея полицайте здухаха гарнитурите и биха отбой... нещо смъмриха и върнаха документите и по живо по здраво :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 20 Юни 2004, 12:48

BESSNIA написа:Пишеш в опроверженирто на акта Г-н гл. сержант ми поиска 50лв аз му отказах и той ми написа акт. Нека да идат с тоя акт в кат и да кажат ,че не е така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, но това се пише във възраженията във самия акт. Наистина трябва да си доста безскрупулен и нагъл за да го направиш, но такъв акт до кат никога не отива, дори и да не го скъсат веднага. :twisted:
Въпросът е че на човека вече са му написали акт и сега във възражението да пише такива неща няма смисъл, щом не го е писал в самия акт! Най-много да го изтърбушат с по-голяо наказание по този начин! :roll:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Юни 2004, 18:30

Penchev написа: слезна лудата ми майка от колата и почна да ги псува полицайте

:D :shock: :shock: :yes: :++ :ok: браво на майка ти.така се действа.с нея съм :mrgreen: :wave: :yes: и моята понякога знаеш как оправя нещата така. :wink: абе майката е страшно нещо :D :P :yes:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 20 Юни 2004, 20:36

"Длъжностното лице се държи арогатно и мирише на алкохол"! - край на цитата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadShofer » 20 Юни 2004, 21:03

Turboman написа:"...и мирише на алкохол"

(направо смърди) :D
*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***
Изображение

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 20 Юни 2004, 21:34

KoolyO написа:Въпросът е че на човека вече са му написали акт и сега във възражението да пише такива неща няма смисъл, щом не го е писал в самия акт! Най-много да го изтърбушат с по-голяо наказание по този начин! :roll:

Да найстина е късно, но на момента важи.

Следваща

Назад към Страхотни истории