чета по родните вестници и...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
bum_bum написа:.
Човек, в края на миналата година блъснаха баща ми, когато е пресичал на ЗЕЛЕН за пешеходците светофар на пешеходна пътека.
Ситуацията е следната: двулентов път, първите две коли са в покой, спрели в близост до пешеходната пътека. Жена на силни успокоителни хапове (официално непотвърдено), блъсва едната спряла кола, която от своя страна блъска баща ми с немалка скорост. Шофьорът на спрялата кола е възрастен, примерно 65 годишен човек, който бива обвинен за произшествието, въпреки показанията на много свидетели и недвусмислените поражения по двата автомобила. Съответно автомобилът на жената е много на бързо скатан и скрит.
Баща ми ми се обади от шокова зала, за да го прибера, беше със сериозен удар в крака, вътрешни кръвоизливи, 2 спукани ребра, спукана глава и доста ударено лице - търкалял се е бая метри. Това, което е смекчило удара е, че баща ми е носил чанта пълна с техника, която е била като броня горе-долу. Можеше да бъде много по-лошо, дори фатално...
Дрогираната шофьорка се измъкна супер леко, старецът беше обвинен. Според мен е даден рушвет около 4000-5000 лева. Жената никога не дойде да се извини, да попита може ли да помогне с нещо и тнт...
Справедливост нямаше. Аз се благодаря, че се случи малкият дявол и че баща ми е жив и здрав. Дори по-скоро се старая да не се тормозя с мисълта какво е можело да се случи и пак ли тази така щеше да се измъкне.
Но в такива случаи не знам как трябва да се действа. Действителността в България реално те изправя пред кофти ситуации с много трудни морални избори.
Чудя ти се как си се сдържал да не го бушонираш тоя наглец, който те е блъснал... като ще е с лошо - да е с лошо.
Не знам.
Много от хората тук са оскотели. Какво ще правим за вбъдеще в общество като това?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много се радвам 4е баща ти е окBabuna написа:bum_bum написа:.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
кучетата си лаят.... кервана си вървиииии...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
рано или късно,на всеки му се случва да излае от действителността
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
разбери къде живее и с 3 френда му дайте СЪВЕТИ С ТРЪБИ

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЗА УБИВАНЕ СИ- ТРАЙКАЙ СИ И И КУПИ КОЛА - И ТЕБ ЩЕ УТРЕПЕ УТРЕBabuna написа:bum_bum написа:.
Човек, в края на миналата година блъснаха баща ми, когато е пресичал на ЗЕЛЕН за пешеходците светофар на пешеходна пътека.
Ситуацията е следната: двулентов път, първите две коли са в покой, спрели в близост до пешеходната пътека. Жена на силни успокоителни хапове (официално непотвърдено), блъсва едната спряла кола, която от своя страна блъска баща ми с немалка скорост. Шофьорът на спрялата кола е възрастен, примерно 65 годишен човек, който бива обвинен за произшествието, въпреки показанията на много свидетели и недвусмислените поражения по двата автомобила. Съответно автомобилът на жената е много на бързо скатан и скрит.
Баща ми ми се обади от шокова зала, за да го прибера, беше със сериозен удар в крака, вътрешни кръвоизливи, 2 спукани ребра, спукана глава и доста ударено лице - търкалял се е бая метри. Това, което е смекчило удара е, че баща ми е носил чанта пълна с техника, която е била като броня горе-долу. Можеше да бъде много по-лошо, дори фатално...
Дрогираната шофьорка се измъкна супер леко, старецът беше обвинен. Според мен е даден рушвет около 4000-5000 лева. Жената никога не дойде да се извини, да попита може ли да помогне с нещо и тнт...
Справедливост нямаше. Аз се благодаря, че се случи малкият дявол и че баща ми е жив и здрав. Дори по-скоро се старая да не се тормозя с мисълта какво е можело да се случи и пак ли тази така щеше да се измъкне.
Но в такива случаи не знам как трябва да се действа. Действителността в България реално те изправя пред кофти ситуации с много трудни морални избори.
Чудя ти се как си се сдържал да не го бушонираш тоя наглец, който те е блъснал... като ще е с лошо - да е с лошо.
Не знам.
Много от хората тук са оскотели. Какво ще правим за вбъдеще в общество като това?

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми нямаше как да го пребия, че и без тва едвам ходя тия дни, че петък за пореден път си разместих гръбначни прешлени. Иначе сигурно щях да го извадя от колата.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
То не че това не е вариант, ама не би трябвало така да става... това е тъпото... въпреки че в конкретния случай тоя си го заслужава...
А иначе като се има предвид в кое време живеем, според мен не може да става дума за линчуване, бичуване и т.н. Не, че няма хора, които заслужават да им се разцепи главата, ама...
А иначе като се има предвид в кое време живеем, според мен не може да става дума за линчуване, бичуване и т.н. Не, че няма хора, които заслужават да им се разцепи главата, ама...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Извинявай, но каква полиция?
Ето бум-бум извикал полиция и какво? Ще се размине с някой лев и толкова....
Докато виж ако му беше натрошил кокалите, дали нямаше да го помни дълго време?
Ето бум-бум извикал полиция и какво? Ще се размине с някой лев и толкова....
Докато виж ако му беше натрошил кокалите, дали нямаше да го помни дълго време?

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Е това е абсолтно ясно, но нима това е идеята на времето, в което живеем?
И аз не знам за к'во ги говоря тия... в много ситуации е по-добре първо бой и после да коментирате, ако изобщо има какво да се коментира...

И аз не знам за к'во ги говоря тия... в много ситуации е по-добре първо бой и после да коментирате, ако изобщо има какво да се коментира...

Последна промяна Mamouk на 08 Мар 2008, 12:24, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Bogat-Beden написа:В тоя ред на мисли http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170725 ,което май не е новина де
Сега се сещам за вота на недоверие и как Станишев тъпата п**** се кискаше горе и после разправя, че нямало корупция хахах...неее хич няма, за това ни спряха парите по секви програми...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
иво кат си отворил вратата не е трябвало да допускаш да се затваря
ебати късмета имаш един път жената другия път прешлени не ти варви
дано третия път си здрав и

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
сори , брат ,че си пострадал..... момчета и аз го карам на вярвания , че друг раздава правосъдие----а ма деееба и сганта , много измет , мнооогооо ---чесно ви казвам такива ги разтрелвам на място ако няма да ме съдят после --- и такива и много други ---- Често виждам , че много мъже стискат зъби.........бах тоя Станишев , тоя Ахмед , тоя шут царя ......
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Преди около година и половина, брат ми слиза от трамвай - на трамвайна спирка, и докато слиза единия крак му е едва или не премазан(добрече се размина само със счупени пръсти)от едно келеме, което дори не е спряло да помогне ако нещо е станало сериозно, а направо отпрашил, но добрече брат ми му е запомнил номера
.Свидетели много, дори този си е признал всичко и все още не може да вземем обещетение, а пък този да го усъдим абсурд!Уж още се води дело, ама не се знае до къде ще се стигне.Застрахователите се правят, се едно нищо не е станало, но няма от крадец да вземеш пари малко смешно
Ето това е много добър пример какво става в нашата прекрасна "държава".Жалко е, но какво да се прави, и тука ще използвам култувата реплика: "кучетата лаят, кервана си вървиииииииии".

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2