чета по родните вестници и...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 08 Мар 2008, 0:23

bum_bum написа:...

:shock: :shock: :shock:
Баси веселбата... не е истина просто
СЪД ДО ГРОБ!
Mens sana in corpore sano

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 08 Мар 2008, 0:53

bum_bum написа:.

Човек, в края на миналата година блъснаха баща ми, когато е пресичал на ЗЕЛЕН за пешеходците светофар на пешеходна пътека.

Ситуацията е следната: двулентов път, първите две коли са в покой, спрели в близост до пешеходната пътека. Жена на силни успокоителни хапове (официално непотвърдено), блъсва едната спряла кола, която от своя страна блъска баща ми с немалка скорост. Шофьорът на спрялата кола е възрастен, примерно 65 годишен човек, който бива обвинен за произшествието, въпреки показанията на много свидетели и недвусмислените поражения по двата автомобила. Съответно автомобилът на жената е много на бързо скатан и скрит.

Баща ми ми се обади от шокова зала, за да го прибера, беше със сериозен удар в крака, вътрешни кръвоизливи, 2 спукани ребра, спукана глава и доста ударено лице - търкалял се е бая метри. Това, което е смекчило удара е, че баща ми е носил чанта пълна с техника, която е била като броня горе-долу. Можеше да бъде много по-лошо, дори фатално...

Дрогираната шофьорка се измъкна супер леко, старецът беше обвинен. Според мен е даден рушвет около 4000-5000 лева. Жената никога не дойде да се извини, да попита може ли да помогне с нещо и тнт...

Справедливост нямаше. Аз се благодаря, че се случи малкият дявол и че баща ми е жив и здрав. Дори по-скоро се старая да не се тормозя с мисълта какво е можело да се случи и пак ли тази така щеше да се измъкне.

Но в такива случаи не знам как трябва да се действа. Действителността в България реално те изправя пред кофти ситуации с много трудни морални избори.

Чудя ти се как си се сдържал да не го бушонираш тоя наглец, който те е блъснал... като ще е с лошо - да е с лошо.

Не знам.

Много от хората тук са оскотели. Какво ще правим за вбъдеще в общество като това?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Мар 2008, 3:07

Babuna написа:
Много се радвам 4е баща ти е ок :!: ,трябва и ти да се радваш и това е най смисленото и умно нещо,което можеш да направиш....Наскоро тука по форумите четох една мисъл,която ми се стори безмислена ,почти тъпа,но сега смятам че не е.Няма по-голямо отмъщение от прошката...оня горния си знае работата ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Мар 2008, 3:45

кучетата си лаят.... кервана си вървиииии...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Мар 2008, 8:48

рано или късно,на всеки му се случва да излае от действителността
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Мар 2008, 9:00

разбери къде живее и с 3 френда му дайте СЪВЕТИ С ТРЪБИ :twisted: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Мар 2008, 9:05

Babuna написа:

Човек, в края на миналата година блъснаха баща ми, когато е пресичал на ЗЕЛЕН за пешеходците светофар на пешеходна пътека.

Ситуацията е следната: двулентов път, първите две коли са в покой, спрели в близост до пешеходната пътека. Жена на силни успокоителни хапове (официално непотвърдено), блъсва едната спряла кола, която от своя страна блъска баща ми с немалка скорост. Шофьорът на спрялата кола е възрастен, примерно 65 годишен човек, който бива обвинен за произшествието, въпреки показанията на много свидетели и недвусмислените поражения по двата автомобила. Съответно автомобилът на жената е много на бързо скатан и скрит.

Баща ми ми се обади от шокова зала, за да го прибера, беше със сериозен удар в крака, вътрешни кръвоизливи, 2 спукани ребра, спукана глава и доста ударено лице - търкалял се е бая метри. Това, което е смекчило удара е, че баща ми е носил чанта пълна с техника, която е била като броня горе-долу. Можеше да бъде много по-лошо, дори фатално...

Дрогираната шофьорка се измъкна супер леко, старецът беше обвинен. Според мен е даден рушвет около 4000-5000 лева. Жената никога не дойде да се извини, да попита може ли да помогне с нещо и тнт...

Справедливост нямаше. Аз се благодаря, че се случи малкият дявол и че баща ми е жив и здрав. Дори по-скоро се старая да не се тормозя с мисълта какво е можело да се случи и пак ли тази така щеше да се измъкне.

Но в такива случаи не знам как трябва да се действа. Действителността в България реално те изправя пред кофти ситуации с много трудни морални избори.

Чудя ти се как си се сдържал да не го бушонираш тоя наглец, който те е блъснал... като ще е с лошо - да е с лошо.

Не знам.

Много от хората тук са оскотели. Какво ще правим за вбъдеще в общество като това?
ЗА УБИВАНЕ СИ- ТРАЙКАЙ СИ И И КУПИ КОЛА - И ТЕБ ЩЕ УТРЕПЕ УТРЕ :!: - БЛАТО :evil: :evil: :evil: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Мар 2008, 10:45

Ми нямаше как да го пребия, че и без тва едвам ходя тия дни, че петък за пореден път си разместих гръбначни прешлени. Иначе сигурно щях да го извадя от колата.
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 08 Мар 2008, 12:10

То не че това не е вариант, ама не би трябвало така да става... това е тъпото... въпреки че в конкретния случай тоя си го заслужава...

А иначе като се има предвид в кое време живеем, според мен не може да става дума за линчуване, бичуване и т.н. Не, че няма хора, които заслужават да им се разцепи главата, ама...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Мар 2008, 12:18

Извинявай, но каква полиция?
Ето бум-бум извикал полиция и какво? Ще се размине с някой лев и толкова....
Докато виж ако му беше натрошил кокалите, дали нямаше да го помни дълго време? :twisted:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 08 Мар 2008, 12:20

Е това е абсолтно ясно, но нима това е идеята на времето, в което живеем?

И аз не знам за к'во ги говоря тия... в много ситуации е по-добре първо бой и после да коментирате, ако изобщо има какво да се коментира...

:mhihi:
Последна промяна Mamouk на 08 Мар 2008, 12:24, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 08 Мар 2008, 12:22

Bogat-Beden написа:В тоя ред на мисли http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170725 ,което май не е новина де :confused:

Сега се сещам за вота на недоверие и как Станишев тъпата п**** се кискаше горе и после разправя, че нямало корупция хахах...неее хич няма, за това ни спряха парите по секви програми...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 08 Мар 2008, 17:27

иво кат си отворил вратата не е трябвало да допускаш да се затваря :mhihi: ебати късмета имаш един път жената другия път прешлени не ти варви :mhihi: дано третия път си здрав и :box: :box:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Мар 2008, 2:08

сори , брат ,че си пострадал..... момчета и аз го карам на вярвания , че друг раздава правосъдие----а ма деееба и сганта , много измет , мнооогооо ---чесно ви казвам такива ги разтрелвам на място ако няма да ме съдят после --- и такива и много други ---- Често виждам , че много мъже стискат зъби.........бах тоя Станишев , тоя Ахмед , тоя шут царя ......

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 09 Мар 2008, 3:39

Преди около година и половина, брат ми слиза от трамвай - на трамвайна спирка, и докато слиза единия крак му е едва или не премазан(добрече се размина само със счупени пръсти)от едно келеме, което дори не е спряло да помогне ако нещо е станало сериозно, а направо отпрашил, но добрече брат ми му е запомнил номера :twisted: .Свидетели много, дори този си е признал всичко и все още не може да вземем обещетение, а пък този да го усъдим абсурд!Уж още се води дело, ама не се знае до къде ще се стигне.Застрахователите се правят, се едно нищо не е станало, но няма от крадец да вземеш пари малко смешно :mhihi: Ето това е много добър пример какво става в нашата прекрасна "държава".Жалко е, но какво да се прави, и тука ще използвам култувата реплика: "кучетата лаят, кервана си вървиииииииии". :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата