M3 CSL E46 в бг ???
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Тука у вайблинген се размотава едно, ама не съм се сетил пък да погледна покрива... Тва село има ебати гъзарите, единия с цлс-а, другия е с е30 М3 

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Абе и в туй 'село' дет съм аз сега се разхождат няколко 'гъзарчета' 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, нали ви написах,че я видях колата и че отпред си е с нормалната броня с халогените
Май не вярвате
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
утре ще взема фото и ще ви я снимам за да се успокойте
това е въпросната нова М3ка ... не знам дали човека неможе да си земе ЦЛС но след като има цялата гама на нови БМВта + 1 ферари с цвят червен

това е въпросната нова М3ка ... не знам дали човека неможе да си земе ЦЛС но след като има цялата гама на нови БМВта + 1 ферари с цвят червен

- civic
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:утре ще взема фото и ще ви я снимам за да се успокойте
че то не е ли с немски номера бе:)
пък и новото м3 май го няма още цсл?
я кажи къде стой да мина и аз да го видя като съм в района.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
civic написа:bam-bam написа:утре ще взема фото и ще ви я снимам за да се успокойте
че то не е ли с немски номера бе:)
пък и новото м3 май го няма още цсл?
я кажи къде стой да мина и аз да го видя като съм в района.
бе то имаше с немски ама тфа е същото май .. ми в Емигел Кар само че там беше само 7цата .. явно го крие някъде ама ще го мерна и ще разберем ЦЛС ли е СЛК ли е що е

иначе обикаля около града ама нали съм с бавно бмв немога да го гоня

Аз онзи ден случайно видях едно такова,само че черно и си беше CSL според мен,ако съдя по снимките в google
.Видях го пред МОЛ-а,паркирано на Стамболийски срещу магазина за мебели,сигурно човека ще купува матраци
При това беше с чужда регистрация,но не видях каква е,мисля че беше немска.Колата изглеждаше доста нова и здрава,предвид улиците ни и съвестните граждани джамбази,тъй че би било възможно да не е само "барнато" е46.Дано го мерна пак и ще го снимам 

- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Не е чак толкова невъзможно да се срещне CSL в БГ,от финансова гледна точка...хора с пари в БГ БОЛ...но повечето от тях са прекалено ограничени и биха си взели някое AMG("шот,налие,мерцидес си ие мерцидес")...и btw с 10000лв едно м3 много бързо може да стане CSL,на визия...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ти па са от къде я изкопа тая тема
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:ти па са от къде я изкопа тая тема
тя си е нова бре
само че немога да го мерна това Хамериканското .. тоя май зе да си кара Мката с немските номера а тя не е интересна .. некъде го е скрил тфа и нема откриване

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Azrail написа:... То човек хич не трябва да го слуша главата, за да я пусне по нашите пътища...
Трябва да ти кажа, че си много прав, но....освен в Германия не виждам къде другаде има нужда човек да се охарчва за колата. Може да се каже, че колата е хубава ако събота или неделя отидеш да я покараш на писта. Друг случай просто няма. В Холандия - камери по аутобана през 200 метра, в града скрити, открити и т.н. ограничения 120 на магистрала, 100 край градовете, 30, 50, 70 в града...с такава кола е просто смешно да се движиш в трафик. Остава единствено притежаване за спорт, но това е абсолютно скъпо удоволствие, все пак.
Are you M enough...?!
bam-bam написа:Sharo написа:ти па са от къде я изкопа тая тема
тя си е нова бре
само че немога да го мерна това Хамериканското .. тоя май зе да си кара Мката с немските номера а тя не е интересна .. некъде го е скрил тфа и нема откриване
Иначе колега ти през цялата тема не можа да разбереш за коя кола става въпрос!
1-та за която се говори в началото е46 М3 с 19 жанти и карбоновите щуротии като преден и заден капак е на Божо,а на Емигел е е92 М3 мисля,че разликата м/у двете коли е огромна!
А и не се надявай да видиш скоро е46 по града,щото момчето си замина за щатите!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
pepicata написа:bam-bam написа:Sharo написа:ти па са от къде я изкопа тая тема
тя си е нова бре
Иначе колега ти през цялата тема не можа да разбереш за коя кола става въпрос!
1-та за която се говори в началото е46 М3 с 19 жанти и карбоновите щуротии като преден и заден капак е на Божо,а на Емигел е е92 М3 мисля,че разликата м/у двете коли е огромна!
А и не се надявай да видиш скоро е46 по града,щото момчето си замина за щатите!А Емигелчето е всяка вечер навън с новата М-ка,а и друго скоро ще я сменява,поръчал е М3 кабрио(Бяло)!
колега за мен сички са каруци ... 4 гуми и се движи ... божо можо емигел еднакви са ми

да има повече такива че да изплакнем и ние очите и да има за ко да си пишем у форума

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2