Защо рамата ми има само 8-знака,а не 17
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Защо рамата ми има само 8-знака,а не 17
Сега забелязах че рамата ми и ма само 8-знака,а не 17 както е стандартно.
И сега най странното е че като ги прожерявам по вин ми излиза че колата ми е 316 от 72година.Много странно ако някой има обяснение.Иначе колата е БМВ 520 97' Е-39

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Има нещо страно, не може чак толкова очевадно да са пренабити, а и толкова глупаво а и крадците са по-голями тарикати от нас доста даже!
Ако си я купувал от тук, незнам да не е била удряна и после някви фантастични работи, незнам, ама по-добре не ходи в КАТ.
ПС - да не е тъмно синьо твойта?
Ако си я купувал от тук, незнам да не е била удряна и после някви фантастични работи, незнам, ама по-добре не ходи в КАТ.
ПС - да не е тъмно синьо твойта?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
аз ходих в кат и нищо не стана, Написаха ми в талона че е нестандартно шаси и толкова.Просто не знам.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Не е синята от форума.Аз знам че по принцип италианките имат пова предимство да са с по-малко знаци. Но знам че обикновенно липсват само първите три знака(WBA).Но тук липсват цели 9 знака.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
В КАТ мина ли колата, викаха ли те за проверка от експерти?
Една снимка на макферсона с номера, на висока резолюция би ли постнал!
Една снимка на макферсона с номера, на висока резолюция би ли постнал!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Интересното е че на макверсона има някакво шаси,което няма нищо общо с колата, а на предното стъкло къде има отвор за шасито е напълно празно. Вчера бях в кат,прехвърлих си я но без да минавам през каналите, само документално. Нямаше никакъв проблем.Макверсона е с някакъв по-различен цвят от другия.А на другия също има някакъв номер.Абе странна работа.Дайте идея какво може да е станало и как да се провери истината к'ва е

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
На другия макферсон си има номер, нормално е, но как така е различен цвят този, на който трябва да е номера на рамата!?
Има нещо нередов, но докато не дадеш снимка на висока резолюция на левия (този от пасажерската страна) макферсон, нищо не може да се каже.
И това по VIN да ти вади, че колата е 316???
Я удари една проверка тук http://bmw-bulgaria.com/shop_content.ph ... -------BMW да видим какво ще ти пратят на мейла
Има нещо нередов, но докато не дадеш снимка на висока резолюция на левия (този от пасажерската страна) макферсон, нищо не може да се каже.
И това по VIN да ти вади, че колата е 316???
Я удари една проверка тук http://bmw-bulgaria.com/shop_content.ph ... -------BMW да видим какво ще ти пратят на мейла

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- sajonara
- младши ентусиаст
-
E добре де ,тогава как е минала през кат преди година и половина, и там са и написали това шаси в ТАЛОНА. Сега пак и в новия талон.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
И пак въпрос.
Имам вече и протокол от КАТ, заверен от всички началници, че колата не е крадена и там каквото и да е.
Но от каде са го взели това шаси, пак не разбрах.
Имам вече и протокол от КАТ, заверен от всички началници, че колата не е крадена и там каквото и да е.
Но от каде са го взели това шаси, пак не разбрах.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
под шасито старото са набили новото само 8-цифри.Старото излиза неква 3-ка от 72 година.Ебати ташака.
ми срещу 1000лв и малко връзки всичко става моита е36 2.5 също излизаше 1.6 и ми казаха 1000лв, предишния собственик явно е имал познати тези с нестъндартни номера ги знам
имали интервенция по купето или удърът е завърил със смъртни случаи или са я откраднали и са преначуквали на нещо кофти работа е

14 мнения
• Страница 1 от 1