спуках цилиндрова глава за втори път
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
спуках цилиндрова глава за втори път
помощ. за втори път пукам цилиндрова глава на BMW 525 TDS. първият път я купих чисто нова, уж да ме искара и да нямам проблеми. да ама не. не си юркам колата, ако имате в предвид това. дали аз съм най големият кърък или ? имам един въпрос. казват ми от много места че мога да я залепя и щяла да искара почти като новата. кажете ми. дали това е поне на половина вярно и каде да го направя ако е така? то и с нова няма гаранция че няма да се потрети.
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Здрасти slavianko. При мен е същата работа, но майсторите не са сигурни дали е глава или гарнитура.Опиши по-подробно симптомите на колата ти за да разбера какво ме чака
Колкото до лепенето-заварява се и се престъргва.В Русе най-добре го правят в техническия университет защото имат много скъпо обурудване а и е технически университет в краина сметка.След като я заварят я тестват с ултра звук ,ако заварката издържи значи е 6.

Колкото до лепенето-заварява се и се престъргва.В Русе най-добре го правят в техническия университет защото имат много скъпо обурудване а и е технически университет в краина сметка.След като я заварят я тестват с ултра звук ,ако заварката издържи значи е 6.
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
При мен нещата се развиха добре.Излезе от гарнитурата но на главата имаше малка шупла от която тръгва целият проблем.Занесох главата в вимес и доцента ми я пилна за 15 лв. Имаш ли кой да ти направи ремонта?
Perkata
Momcheta perkata na vodnata pompa zavodski e plastmasova i se 4upat rebrata i ostava samo osta i ot tam idvat problemite pregriava i puka glavata ... pone na moito beshe taka stanalo sega v daru car prodavat aluminievi perki i neshtata sa po drugi (nodel 520i nz pri TDSa dali e taka)
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 17:51, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Spored mene ima obshto
Ima mnogo obshto shtoto edno e da vartish antfriza s os drugo e kogato na taia os ima rebra pone na moita E34ka kato sa se schupili rebrata mi podigna glavata i proteche no nz vashte osi moje da vartat antifriz i bez rebra
9 мнения
• Страница 1 от 1