Покупка от e-bay
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
LeX написа:Аз мога да купувам и пращам разни по-малки неща от американския ибей, срещу определен процент,

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе нещо не мога да се оправя,искам да си купя нещо от eBay.com,за целта трябва да се регистрирам в paypal.com понеже ми казаха че там трябва да регистрирам кредитната карта.
Отивам в тоя сайт,пиша си всичко,обаче като напиша номера на кредитната карта,и трите цифри отзад на картата,давам че е Visa,и ми изкарва че нещо не е верен номера на картата
Питах тук там,ма никой не може да ми отговори.
Някой да знае защо така става?
Отивам в тоя сайт,пиша си всичко,обаче като напиша номера на кредитната карта,и трите цифри отзад на картата,давам че е Visa,и ми изкарва че нещо не е верен номера на картата

Питах тук там,ма никой не може да ми отговори.
Някой да знае защо така става?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bum_bum написа:Това преди да ти теглят от сметката за верификация или след това?
Ми нищо не са ми теглили от сметката май

Имам вече акаунт в paypal.com, и като вляза с него в сайта,и щтракна върху Add Credit Card,пиша си данните на кредитната карта,и тогава ми дава някаква грешка и не мога да я регистрирам.
Е точно това ми изкарва:
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2