Внимавайте, ей !!!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
KIARA_G написа:///peter написа:sonny написа:.... не ода по дискотеки, земе ме изнасили некоя мацурана да се чуда после как да узаконявам гъбената гора пред жената
Гъбите е лесно, казваш "взимах антибиотик за настинката"
Тебе пА кой те излъга за това оправдание?!![]()
![]()
![]()
За филма - трябва да го гледам и тогава ще изкажа впечатления
Пиини по-силен антибиотик и кат почнеш да течеш кат рейка на пежо ще си говориме пак

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
///peter написа:Пиини по-силен антибиотик и кат почнеш да течеш кат рейка на пежо ще си говориме пак

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
е накрая на филма Каспър спа с тая спинозната на купона и като се сабъди на сутринта каза "абе аз кво правих снощи" и така свърши филма
добре го рекламираха навремето тоя филм "Филмът, който успя да накара родителите да се замислят"

добре го рекламираха навремето тоя филм "Филмът, който успя да накара родителите да се замислят"

Tux0 Ca !

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Адски добър филм !!!
Режисьорът май е бил дебютант и филмчето е спечелило награда на някакъв конкурс за късометражни филми.
Дано се правят повече такива български филми.
Режисьорът май е бил дебютант и филмчето е спечелило награда на някакъв конкурс за късометражни филми.
Дано се правят повече такива български филми.
kiko написа:преди време имаше един филм "хлапета" тои също свърши по подобен начин
Мдаааа в две части е даже и там просто брутално и реално е показано всичко. То така стана и тук. А инак да мацето му предаде на пича по кръвен път, но тя найстина не знае. Все пак, докато се целувате с жена ти или мъжа ти, с който си заедно 10 години и си убеден, че не е имало изневяра може да се зарази. Някой заразен, кихнал в рейса, хвръкнало по бузата и готово. Таа, че затраховани няма, няма и да има.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
вапросния филм:KIDS е просто уникален и както казвате показва реалноста в живота
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
kiko написа:преди време имаше един филм "хлапета" тои също свърши по подобен начин
И аз го помня даваха го по ТВ-то някъде преди няколко години можеби.Трябва да го потърся в нета.Много голям отпечатък остави в съзнанието ми и съм го запомсил

Трябва в училищата да ги пускат тези филми в смисъл този Българския например, защото за кратко време показва максималното, което може да те накара да се замислиш.
Помните ли какво каза пияндето от кръчмата като му казаха Жив и здрав... "по-добре жив, че много здрави си отидоха..."

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
офффф
като заговорихте за мацките , на мене като ми излезе някоя направена с ебаси грима с ебаси тялото и с едно високомерно държание хич не ми е до еб*не
на мене ми идва да я ритам докато не спре да мърда една такава кифла
кой я знае от кога се дава и то ня някфи кой ги знае какви, та сега е стигнала и до мене
айде няма нужда
предпочитам с жената моногамия и тва е - чиста работа
а най-предпочитам с приятели на по бира било то пред блока да оправяме разни коли било то у кръчмата
като заговорихте за мацките , на мене като ми излезе някоя направена с ебаси грима с ебаси тялото и с едно високомерно държание хич не ми е до еб*не
на мене ми идва да я ритам докато не спре да мърда една такава кифла
кой я знае от кога се дава и то ня някфи кой ги знае какви, та сега е стигнала и до мене
айде няма нужда
предпочитам с жената моногамия и тва е - чиста работа
а най-предпочитам с приятели на по бира било то пред блока да оправяме разни коли било то у кръчмата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
sonny написа:kiko написа: Все пак, докато се целувате с жена ти или мъжа ти, с който си заедно 10 години и си убеден, че не е имало изневяра може да се зарази. Някой заразен, кихнал в рейса, хвръкнало по бузата и готово. Таа, че затраховани няма, няма и да има.
С кихане не се заразява споко

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3