Колко малко му трябва на човек
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Колко малко му трябва на човек
Вчера тъкмо се бях прибрал от пловдивската сбирка на ентусиастите , и се канех да излизам . Ама викам , ще ходя с такси , защото в центъра ще е лудница около празнинствата по повод титлата на Локо-то . Слизам аз на долу по стълбите , и си викам Ехх сега да може да дойде да ме вземе някое BMW , спомняки си мириса на изгоряла гума след изпълненията на Иво от преди малко .
Е , можете да си представите широчината на усмивката ми , след като зад ъгъла се показа една жълта Е28-ца , със стикер на фирмата , на която се бях обадил преди малко . Естествено , избрах най-дългия маршрут до моята цел , който се оказа още по-дълъг , след като улиците в центъра се оказаха блокирани .
Преди малко , тъкмо ходих да карам брат ми до училище . На едно кръстовище , до мен се нареди една лада 7-ца , и се разигра познатата на всички ни ситуация - той мръдне с 15 см. напред , аз мръдна с 30 . и така , до като почти не влязохме в кръстовището . Викам - работата е ясна . Ама бях на кеф и се вързах , имайки предвид че не си падам по подобни изпълнение . Все пак храня само 50 кончета и то със газ . Освен това не знам , колко от тях са избягали . ...както и да е
светна зеленото ... газ ... още на първа му дръпнах една дължина (на първа ми е много зян колата) , а на втора вече му гледах фаровете в огледалото за задно виждане . На следвъщото кръстовище вече си отнех газта , но този явно не разбра че сме свършили и профуча край мен . Останах доста изненадан , когато в момента на изпреварването , видях на задното му стъкло полицейска стоп-палка и фуражка .
Явно пича си правеше и той шоуто , и не му се занимаваше с глупости ... т.е. с мен . Иначе актчето не ми мърдаше .
Е , можете да си представите широчината на усмивката ми , след като зад ъгъла се показа една жълта Е28-ца , със стикер на фирмата , на която се бях обадил преди малко . Естествено , избрах най-дългия маршрут до моята цел , който се оказа още по-дълъг , след като улиците в центъра се оказаха блокирани .

Преди малко , тъкмо ходих да карам брат ми до училище . На едно кръстовище , до мен се нареди една лада 7-ца , и се разигра познатата на всички ни ситуация - той мръдне с 15 см. напред , аз мръдна с 30 . и така , до като почти не влязохме в кръстовището . Викам - работата е ясна . Ама бях на кеф и се вързах , имайки предвид че не си падам по подобни изпълнение . Все пак храня само 50 кончета и то със газ . Освен това не знам , колко от тях са избягали . ...както и да е
светна зеленото ... газ ... още на първа му дръпнах една дължина (на първа ми е много зян колата) , а на втора вече му гледах фаровете в огледалото за задно виждане . На следвъщото кръстовище вече си отнех газта , но този явно не разбра че сме свършили и профуча край мен . Останах доста изненадан , когато в момента на изпреварването , видях на задното му стъкло полицейска стоп-палка и фуражка .

Явно пича си правеше и той шоуто , и не му се занимаваше с глупости ... т.е. с мен . Иначе актчето не ми мърдаше .

Respect is everything !
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз като ви казвам, че има и свестни полицай 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз познавам един свестен полицай млад е на около 20 и няколко години, познаите каква му е личната кола
БМВ много ясно, и е супер луд въобще не жали БМВ-то
.Ама не е в София

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Има и свестни катаджии (макар, че повечето не са). Та значи, връщам се аз от КАТ, където съм си прибрал обратно талона , след като са ми правили акт (за кой ли път
). Отивам на работа и на един надлез като ми се пльосна една лада отпред с 50 км/ч в лявата лента и си кара така пича, на мен ми се скъсаха нервичките да се влача след него и - хак на 2-ра с газ до ламарината го подминавам отдясно, след това 3-та и на един завой вече се движа със 120-130 км/ч като ми изписка радар-детектора и докато се опитвам да намаля, катаджията вече ме беше засякъл и вади палката да ме спира. Представя ми се той и ми иска документите, след което ми вика - Митаче (представяте ли си
) що караме толкова бързо в града. Обяснявам му аз каква е ситуцията, след което той ми казва - Айде щото си ми първи клиент
и щото си фен на марката (катаджията беше с мотоциклет BMW) - приятен ден и недай така да караш, т.е. остави ме да си тръгна без никакви неприятни последствия за мен, а радара показваше 86 км/ч.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Абе незнам дали има свестни(е има ),ама е доста дразнещо когато някой надут дебелан дойде и ти вика на галено името ,а в същото време се чуди как да ти вземе повече пари...
ПС:и аз съм Димитър ,но досега не съм чул някой да ми вика Митаче
ПС:и аз съм Димитър ,но досега не съм чул някой да ми вика Митаче
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
shugata написа:да не ви казвам кво ми се случи в КАТ
какво?

*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
shugata написа:А бе аре бе свестни ама те гледат като портфейлда, да не ви казвам кво ми се случи в КАТ, понеже са свестни![]()
казвай че нямам търпение

bawareca написа:ati написа:Аз като ви казвам, че има и свестни полицай
Ма никой не ги е виждал
Вчера на магистралата

Полицай - Документите и при колата
АЗ - Ето
П - АААА много ценен документ са ви издали колегите днес(бел.ред АКТ за Административно нарушение - предизвикване на ПТП)

А - Да разбира се.
П - ЗАЩО карате така тогава

А - Ми вижте сега Вуйчо ми се прибира от Щатите.От 12 часа е на път.Искаше да си почине вече.
П - ДА забелязах.ВЗИМАЙ СИ ДОКУМЕНТИТЕ И ДА ТЕ НЯМА

ЕВАЛА бих казал аз

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
абе има и свестни...не са само някакви комплексари.само трябва да си се държим нормално.ама с 140-150 си е опасно
по-леко хора никой не ви гони 

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На мен пък ми е малко 130 по магистралата. Това си е живо заспиване с тая скорост... За какво са всички тези огради, плавни завой, виражи, еднопосочно движение
В Австралия пък не ги мисля, с тия невероятни ограничения, както и в някой щати. Но там камерите не прощават
и си получаваш честитката по пощата. Така че според мен трябва да се радваме докато можем, че тук няма трафик камери.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2