Относно Е24
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Относно Е24
Здравеите , ще ходя до Германия другия месец а съм страшен фен на 6-та серия.Въпросът ми е следния.Виждам , че вървят в мобиле.де около 7-8000 евро , и да кажем че съм заинтересован от 635 модела , на какви пари ще ми стъпи , защото не съм наясно с акциза.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: Относно Е24
Към 8хил лв. беше на тоя мотор, който е ного чукан, щото май за 5-10Kw влиза в двойния акциз (до 200кс май беше 4800лв някъде) ....успех изборът ти е суперjustinmaggie написа:Здравеите , ще ходя до Германия другия месец а съм страшен фен на 6-та серия.Въпросът ми е следния.Виждам , че вървят в мобиле.де около 7-8000 евро , и да кажем че съм заинтересован от 635 модела , на какви пари ще ми стъпи , защото не съм наясно с акциза.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Сега проверих в темата за акциза
218кс = 9610 лв 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
justinmaggie написа:Здравеите , ще ходя до Германия другия месец а съм страшен фен на 6-та серия.Въпросът ми е следния.Виждам , че вървят в мобиле.де около 7-8000 евро , и да кажем че съм заинтересован от 635 модела , на какви пари ще ми стъпи , защото не съм наясно с акциза.
аз си докарах с англииски номера е , за какво ти е да плащаш акциз.(разбира се ако не я караш всекидневно и имаш гараж защото без номера не можеш да и направиш каско. Иначе евалата в БГ 6-ците се броят на пръсти
denko написа:Славчо дай да докараме и на мене една от енгланд бе .. ще преживея десния волан .
виж в галерията за какво става дума. като не ти е всекидневна кфо те боли нали където да минеш всеки еи така :

Последна промяна slav4o1 на 29 Дек 2008, 1:11, променена общо 1 път
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
slav4o1 написа: не можеш да и направиш каско.
Можеш, ако си зайнтересован ми драсни едно ЛС

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:slav4o1 написа: не можеш да и направиш каско.
Можеш, ако си зайнтересован ми драсни едно ЛС
явно може ..знам че гражданска може една компания предлагаше на чужди номера но не си спомням коя беше нещо от сорта на 400-500лв за 6 месеца. засега нема кинти като доиде времето ще се допитам до тебе

slav4o1 написа:justinmaggie написа:Здравеите , ще ходя до Германия другия месец а съм страшен фен на 6-та серия.Въпросът ми е следния.Виждам , че вървят в мобиле.де около 7-8000 евро , и да кажем че съм заинтересован от 635 модела , на какви пари ще ми стъпи , защото не съм наясно с акциза.
аз си докарах с англииски номера е , за какво ти е да плащаш акциз.(разбира се ако не я караш всекидневно и имаш гараж защото без номера не можеш да и направиш каско. Иначе евалата в БГ 6-ците се броят на пръсти
кои то каза че с англииските номера неможеш да и аправиш каско става без проблем а гражданската ще е кам 250лв

- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
бихте ли пояснили малко повече за това с англииски номера , става ли примерно с немски , италиянски ?
Мишу написа:slav4o1 написа:justinmaggie написа:Здравеите , ще ходя до Германия другия месец а съм страшен фен на 6-та серия.Въпросът ми е следния.Виждам , че вървят в мобиле.де около 7-8000 евро , и да кажем че съм заинтересован от 635 модела , на какви пари ще ми стъпи , защото не съм наясно с акциза.
кои то каза че с англииските номера неможеш да и аправиш каско става без проблем а гражданската ще е кам 250лв
за гражданска знам към 400лв ми казаха за 6 месеца и то за е24ката. за каско не съм се интересувал но то всичко може маи

акциза
Пфффф ако може малко по подробно да ми обясните това с акциза че нешо не мога да го разбера? Как така караш с Английски номера и не плашап акциз. Няма ли да ти кажат нещо полицаийте като те спрат най малко
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2