може ли да ме светнете по въпроса?????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

може ли да ме светнете по въпроса?????

Мнение от Vaio E30 » 05 Мар 2008, 21:05

каква е процедурата за прехвърляне на кола без да се сменя номера?задължително ли трябва да се минава през канала и задължително ли е да си от София? :help: :help: и колко горе долу струва това? :roll: :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Мар 2008, 21:21

Преди две години и аз така си прехвърлих колата, без да се сменят номера. Мисля, че е задължително, поне аз трябваше да мина, но може да са се променили нещата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2008, 21:35

Aко си остава в същия град не се ходи на канал, само документите сменяш, а номера остава същия.
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Мар 2008, 21:41

bum_bum написа:Aко си остава в същия град не се ходи на канал, само документите сменяш, а номера остава същия.

Колата може и да остане в същия град ако Продавачът и Купувачът са от градът и имат постоянен адрес- тогава колата не влиза на канал,номера не се сменя а само документите за собственост
Ако ПР. Е от София а КУП. е от Варна колата влиза в КАТ-Варна на канала задължително. (сменят се и номерата)
Независимо от номерата ако колата е със стария талон пак влиза на канала
Ако Колата е Нов Внос с временни или изобщо без номера пак влиза на канала
За 1-ва регистрация на кола нов внос излиза около 200 кинта, а за вече регистрирана около 100 според таксите на нотариуса.
Това е :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Мар 2008, 15:32

RSxRacer написа:
bum_bum написа:Aко си остава в същия град не се ходи на канал, само документите сменяш, а номера остава същия.

Колата може и да остане в същия град ако Продавачът и Купувачът са от градът и имат постоянен адрес- тогава колата не влиза на канал,номера не се сменя а само документите за собственост
Ако ПР. Е от София а КУП. е от Варна колата влиза в КАТ-Варна на канала задължително. (сменят се и номерата)
Независимо от номерата ако колата е със стария талон пак влиза на канала
Ако Колата е Нов Внос с временни или изобщо без номера пак влиза на канала
За 1-ва регистрация на кола нов внос излиза около 200 кинта, а за вече регистрирана около 100 според таксите на нотариуса.
Това е :)

абсолютно точно
BMW-маниак
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

BMW

Мнение от Vaio E30 » 06 Мар 2008, 18:42

мерсии колеги:):) :yes:

Назад към Извън Темата