може ли да ме светнете по въпроса?????
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
може ли да ме светнете по въпроса?????
каква е процедурата за прехвърляне на кола без да се сменя номера?задължително ли трябва да се минава през канала и задължително ли е да си от София?
и колко горе долу струва това?

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Преди две години и аз така си прехвърлих колата, без да се сменят номера. Мисля, че е задължително, поне аз трябваше да мина, но може да са се променили нещата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bum_bum написа:Aко си остава в същия град не се ходи на канал, само документите сменяш, а номера остава същия.
Колата може и да остане в същия град ако Продавачът и Купувачът са от градът и имат постоянен адрес- тогава колата не влиза на канал,номера не се сменя а само документите за собственост
Ако ПР. Е от София а КУП. е от Варна колата влиза в КАТ-Варна на канала задължително. (сменят се и номерата)
Независимо от номерата ако колата е със стария талон пак влиза на канала
Ако Колата е Нов Внос с временни или изобщо без номера пак влиза на канала
За 1-ва регистрация на кола нов внос излиза около 200 кинта, а за вече регистрирана около 100 според таксите на нотариуса.
Това е

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- robert1975
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:bum_bum написа:Aко си остава в същия град не се ходи на канал, само документите сменяш, а номера остава същия.
Колата може и да остане в същия град ако Продавачът и Купувачът са от градът и имат постоянен адрес- тогава колата не влиза на канал,номера не се сменя а само документите за собственост
Ако ПР. Е от София а КУП. е от Варна колата влиза в КАТ-Варна на канала задължително. (сменят се и номерата)
Независимо от номерата ако колата е със стария талон пак влиза на канала
Ако Колата е Нов Внос с временни или изобщо без номера пак влиза на канала
За 1-ва регистрация на кола нов внос излиза около 200 кинта, а за вече регистрирана около 100 според таксите на нотариуса.
Това е
абсолютно точно
BMW-маниак

6 мнения
• Страница 1 от 1