проблем с TOMTOM GO720

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

проблем с TOMTOM GO720

Мнение от grnka » 03 Мар 2008, 19:14

здравейте,попадна ми тази навигация купена от италия преди година...има карта на западна европа но за източна трябва да се плати...източна забелязах на ъпгрейд че няма БГ и гърция същото...другото което трябва да направя е да направя менюто на български за да може да се борави човека..иначе съм й инсталирал един педал мариус дето приказва на български ама оттам нататък тъмна индия..откъде мога да сваля карти за тая пумия че ме ядоса бая отвчера се опитвам да направя нещо..иначе за източна европа какво препоръчвате?мерси засега

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 04 Мар 2008, 1:02

Колега ТомТом има прекрасна GPS връзка и съответно навигация, но за съжаление карти за Гърция и България няма (поне за момента).
Менютата също не са кирилизирани (съответно няма на Български) освен гласовите инструкции.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2008, 9:21

Карти за Гърция и България имаше доскоро в Арената. Ако ги няма отделно търси на ЕЕ- Източна Европа. Меню на Бг за съжаление и аз не съм виждал, само на руски ако върши работа може да намериш по руските форуми.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Мар 2008, 22:31

изтеглете си I Go и има всичко включително и българия и гърция и е супер подробна. аз съм много доволен и в гърция ме водеше по нова година и в българия ме фаща в коя лента карам,говори на български и вика: моля престиройте се в лявата лента за завой на ляво след 300м...!!!

Назад към Извън Темата