Бънджи!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Бънджи!
След месец-два, планирам да се събера група за бънджи скокове, група защото има остъпка. Та искам да попитам дали има някой от съфорумците който би желал да полети за известно време във въздуха и да вдигне малко адреналина си?
Re: Бънджи!
indianeca написа:След месец-два, планирам да се събера група за бънджи скокове, група защото има остъпка. Та искам да попитам дали има някой от съфорумците който би желал да полети за известно време във въздуха и да вдигне малко адреналина си?
Аз баце,ама с тия 120 кила не знам дали ще издържи въжето.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Бънджи!
GVT написа:indianeca написа:След месец-два, планирам да се събера група за бънджи скокове, група защото има остъпка. Та искам да попитам дали има някой от съфорумците който би желал да полети за известно време във въздуха и да вдигне малко адреналина си?
Аз баце,ама с тия 120 кила не знам дали ще издържи въжето.
и аз имам желание, ама с тия 60 кила, не знам дали ще ме хване гравитацията да полетя

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Мисля, че и при двамата няма да има проблеми
, аз лично слагам памперс за възрастни и политам със скоростта на гравитацията
.Предложението е сериозно...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
indianeca написа:Мисля, че и при двамата няма да има проблеми, аз лично слагам памперс за възрастни и политам със скоростта на гравитацията
.Предложението е сериозно...
дата? пари? място? застраховка? документи?
и най-важното ЗДРАВО ЛИ Е ВЪЖЕТО??

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Още дата не съм предвидил, първо да се съберем група. След което всеки да каже кога му е удобно и ще се разберем. Това са първите крачки от организацията. В зависимост от това колко човека ще отидем ще зависи и цената. Застраховки и всякакви документи се правят на място.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Решил съм да се обадя в клуб Адреналн, ето и местата за скачане:
http://www.clubadrenalin.com/readarticle.php?article_id=1, ето как стоят и нещата с отстъпките:
http://www.clubadrenalin.com/readarticle.php?article_id=4, а ето и моята идея, един от двата варианта:
""Бънджи скокове- Витиня: Скокове от Витиня се организитрат при събрала се група от минимум 5 човека. За записване и резерваций звънете на 0896 856 342 (Васко). място на тръгване паметника "Левски" (пред ботаническата градина) в 1о:оо часа в деня на скоковете.
Бънджи скокове- Клисура: Скокове от Клисура се извършват при събрала се група от минимум 10 човека.
Бънджи скокове от Карлуково /пещера Проходна/: Скокове от пещера проходна се извършват при събрала се група от минимум 20 човека. """
http://www.clubadrenalin.com/readarticle.php?article_id=1, ето как стоят и нещата с отстъпките:
http://www.clubadrenalin.com/readarticle.php?article_id=4, а ето и моята идея, един от двата варианта:
""Бънджи скокове- Витиня: Скокове от Витиня се организитрат при събрала се група от минимум 5 човека. За записване и резерваций звънете на 0896 856 342 (Васко). място на тръгване паметника "Левски" (пред ботаническата градина) в 1о:оо часа в деня на скоковете.
Бънджи скокове- Клисура: Скокове от Клисура се извършват при събрала се група от минимум 10 човека.
Бънджи скокове от Карлуково /пещера Проходна/: Скокове от пещера проходна се извършват при събрала се група от минимум 20 човека. """
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пиши ме и мене
П.П После ще пуснеме тема в масовите за памперси

П.П После ще пуснеме тема в масовите за памперси

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз по-миналото лято скачах от Клисура. Съвсем инцидентно беше, просто минах оттам с колата, видях група на моста, слязох, и скочих. Взеха ми 20лв, беше с фирмата на Тишо от Биг Брадър.
Не съм сигурен тия от Адреналин колко взимат, но съм останал с впечатлението, че е по-скъпо.
Не съм сигурен тия от Адреналин колко взимат, но съм останал с впечатлението, че е по-скъпо.
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Ок, нека хората които са ЗА да дадат по едно ДА и да почвам да пиша бройка. Ще звънна на организатора от адреналин да попитам от кога почват скоковете и да запишем дата на полета
.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Направо списък да правим
Scott
indianeca
............
...........
...........
Scott
indianeca
............
...........
...........
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Така, звъннах на човек от клуба... варианта за сега е на Клисура - 65 метра височина. За Витиния са забранни скоковете за сега, за всички организации. За група от минимум 5 човека има намаление от 20%, ако сте студент още 30%. За сега има няколко дати в близко бъдеще
, този месец на 15,16 март след това на 29,30-03. Разбрал съм се с човека да му звънна и да се уточним като се съберем. Само информативно ми спомена за 22-23 този месец ще има нощни скокове във Велико Търново, подобряване на рекорди и т.н. Айде да продължаваме със списъка... Оуу забравих да кажа, че цената на скока без каквито и да е отстъпки е 40лв.

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3