оригинални бъбреци
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
оригинални бъбреци
Може ли някой да ме насочи от къде мога да взема оригинални бъбреци ? В Камор и Дару е само с почъчка ?? 

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Оригиналните почти навсякаде с поръчка има неоригинални на Симеон където може и веднага да ги взечеш без да чакаш.
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
??? По принцип оригиналните са 2а вида : с черни и с метални решетки или всички са с черни, но някои са хромирани само отгоре ----- не знам кои са оригинални ???
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
поръчката от дару идва за 3 дена ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
;
бъбреците стандартно са с черни ребра. с никел се водат грил и сеплащат допалнително като екстра.имам за продаване счерни ребра оригинални перфектни 50лв двата на ментетата им оксидира никела и изгаря пласмасата от слънцето
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: оригинални бъбреци
Мога ли да Ви помоля да ми дадете номенклатурен номер на бъбреците съгласно РЕАЛОЕМ(защото не мога да ги намеря в сайта) за Е46 фейслифт-седан, интересува ме цената в Дару и мисля да си поръчам, защото вече 2 пъти сменям някакви тайвански, които реално са доста добра изработка, но щипките им са зле и само от затварянето на предния капак се прецакват!! 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
adko001 написа:Мога ли да Ви помоля да ми дадете номенклатурен номер на бъбреците съгласно РЕАЛОЕМ(защото не мога да ги намеря в сайта) за Е46 фейслифт-седан, интересува ме цената в Дару и мисля да си поръчам, защото вече 2 пъти сменям някакви тайвански, които реално са доста добра изработка, но щипките им са зле и само от затварянето на предния капак се прецакват!!
Сигурен ли си, че е от щипките, а не от гумата която е на бъбреците? И аз си взех тайвански ментета да ги боядисам черни и като затворих капака едва не изхвърчаха

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
adko001 написа:Мога ли да Ви помоля да ми дадете номенклатурен номер на бъбреците съгласно РЕАЛОЕМ(защото не мога да ги намеря в сайта) за Е46 фейслифт-седан, интересува ме цената в Дару и мисля да си поръчам, защото вече 2 пъти сменям някакви тайвански, които реално са доста добра изработка, но щипките им са зле и само от затварянето на предния капак се прецакват!!
И аз съм с такива черни.
Много добре изглеждат на моята тъмна принцеса, ама наистина щипките са леко кофти направени, но не е много трагично.
С малко псувни паснаха, успях да счупя само една щипка и единствения минус, ако може тъй да се каже, е че като дърпам дръжката да отворя капака, леко излиза бъбрека от дясната страна, но като затворя капака се оправя.
Не ми е проблем и си карам тъй.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ще се намеся леко в темата, но има ли опция оригиналните с черни ребра и никилирана рамка да се шлайфат и боядисат черни, малко неподготвено се изказвам защото дори не съм се заглеждал от близо далие покритие или метал, но ми се ще да ги боядисам черни, така хем ще са оригинални, хем ще са черни 

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
iv4o9999 написа:ще се намеся леко в темата, но има ли опция оригиналните с черни ребра и никилирана рамка да се шлайфат и боядисат черни, малко неподготвено се изказвам защото дори не съм се заглеждал от близо далие покритие или метал, но ми се ще да ги боядисам черни, така хем ще са оригинални, хем ще са черни
Покритие е,не е метал.Има вариант но ако не се свали целия слой хром след време започват да се белят и става отврат.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
А тези тайванските, къде ги има конкретно в магазин, в София, защото мойте досега съм ги взимал от онлайн магазини... ???
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Някои ако има някви бъбреци за е46 преди феиса, които не му трябват и са за изхвърляне на драсне един лис-трябва ми предимно външната хромирана част-за да я направя черна.Може и щипките да са счупени не ми пречи

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ако беше поразровил малко по темите - за 50лв щеше да имаш пръснати черни и то оригинални...
Това е за дясната - черна
менклатурен номер : 51132158542
Описание : Frontziergitter schwarz rechts
Ед.цена (с ДДС) : 111.78 BGN
Хром
Номенклатурен номер : 51137042962
Описание : БЪБРЕК ДЕСЕН
Ед.цена (с ДДС) : 97.22 BGN
Няма наличност
51132158543
51132158542
51137042962
51137042961
Това отгоре са ти номерата - 200+лв за некви решетки

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2