BMW - лоялност по пътищата

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 09 Фев 2008, 14:47

Нещо велико ми се скучи преди някоко дни ....
Минавам покрай едно от основните училища в града и дечицата чакат защото никой не им дава път .
Когато и последният идиот от моето платно премина спрях да минат децата и в отсрещнто ...А още една Е34-ка ... намигнахме си и изчакахме дечицата да преминат, после си кимнахме за "благодаря за разбирането" и ми стана много густо на душата :D
Колегиалност и етика на пътя трябва да има
Благодаря на всички ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

с

Мнение от BeXTMaN » 09 Фев 2008, 19:30

Analyst написа:Ами, като е безмислена истрийте я. Това за новия GOLF не го разбрах.

как ще го разбереш като е тъпня и няма смисъл ... БМВ си е БМВ
аз също пуксам хора и коли на пътя но най- ми е яко като пусна някй с бмв и видя усмивка :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 09 Фев 2008, 20:30

аз по тази причина си карам колата, за да давам път на другите шофьори и на пешеходците :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Фев 2008, 9:36

аз пък пускам хора които пресичат на правилните места
на другите дето предичат през огради и бодлива тел едва ли не за да спестят 20м ходене до светофара им крещя и бибиткам
най тъпото е че все са някфи пенсионери дето се оплакват как не могат да ходят а в следващия момент скачат на оградите като козлета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 18 Фев 2008, 23:45

Искам да благодаря на колегата, дано е от форума и чете, вчера (неделя) във Варна се движих по бул. Януш Хунияди и се престройх за ляв завой - за бул. Сливница ..... в насрещното за направо беше един колега със синьо БМВ мисля с Е36 беше ..... и ми даде предимството си :D
Аз си бях с моята Е34 ТХ 9988 НХ ....

БЛАГОДАРЯ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 23 Фев 2008, 16:24

Толерентността много я няма У наЩа арна държавица,но колегиалност между марките има.Как да не ти стане кеф на душата като караш е36 и някой със същото (не че като е и с друго БМВ няма да ти е кеф) ти даде предимство.Но съм забелязал че такива са предимно по-младите щофЕри,по-възрастните много много не ги интересува че си БМВ ентусиаст,независимо че и двамата сте почитатели на марката (а и не са длъжни :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 02 Мар 2008, 4:15

ами има извесна толерантност и аз сам забелязъл...но напоследак забелязвам друго...постоянно разни глупаци с е36 тици ми ръмжът по светофарите :shock: боже тез деца не разбраха че е36тицата е просто кола а не реактивен самолет като е30 :mhihi: почти сяка вечер може да видиш по софииските улици опитващи се да излетат е36 тици :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 02 Мар 2008, 10:43

Аз съм за етиката и колегиалността ... особенно между водачи на лю-Бимата марка :mhihi: !!! Винаги гледам ако някой е закъсал или мога да дам предимство, или да помогна с нещо да съм толерантен! Макар да има много които си мислят, че карат "поршета" :P и всичко им е позволено ... !!! Онзи ден един колега ме пусна да мина след като бях запушил насрещното на ляв завой, минаха 5,6 коли и накрая мислех да "нахлуя с взлом" но един колега с Е36-ца спря и ме пусна ... е много се изкефих!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 02 Мар 2008, 12:36

толерантност поне в нашта Стара зара няма мн мн .. постоянно пускам и хора и коли мен 2-3 пъти последния месец да са ме пуснали .. а вчера се гоних с 1 толкова толерантен че се заби в 1 пикап даде назадна и избяга ... толерантни хора :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 02 Мар 2008, 13:09

Аз пък вече избягвам да пускам хора - за да не ми тежи после на мен на съвестта. Ето и защо - спирам на пешеходна пътека да пусна майка с бебешка количка - всичко до тук е ок, докато един глупак който реши, че може да ме заобиколи отляво и замалко не бутна бебешката количка...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 02 Мар 2008, 15:42

MaXimal написа:... да ме заобиколи отляво ...
В такива случаи или спирам като ТИР - да не може да се минава покрай мен, или давам ляв мигач ;)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMW - лоялност по пътищата

Мнение от TazzMann » 02 Мар 2008, 15:43

Analyst написа:Скиорите знаят за какво говоря. Когато някой падне винаги идват на помощ 10тина човека да му помогнат да стане.
Е подобно е положението и хората каращи BMW. Винаги пускам някой който кара BMW не зависимо с какво е да се пререди или да му давам път. Забелязвам, че когато съм се наредил на някакво тегаво място или искам да се фпия в движението винаги, някой който е с BMW ме пуска.
Моят апел да си помагаме по пътищата. :) :yes:
В :bgflag: лоялност по пътищата няма... забелязвам че и някой колеги са оперирани от тази "болест" :maad: :maad: :maad: