Въпрос за 540i M
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
bmwmania написа:RadoE39 написа:
абе бате ти си бил голиам селианин, друж се малко по мужки.
Ако трябва да се гледа правописа, ти си най-големия селтак тука..... Научи се да пишеш грамотно беНе ми казвай, че кат си в хАмерика няма как да си туриш един BG phonetic
или най-тъпашкото FlexType 2K!!! Научи се използваш някои от буквите, независимо дали ще са БГ или фонетичната азбука . Тръгнал да говори за селяни и тн. Толкова ли па бързо си забравил БГ езика бе???
Погледни какво си написал бе, "голиам, друж, мужки", а да не говориме за първия ти пост, който никой не разбра.
В случея става дума за друго нещо и мисля че се разбира много добре за какво. Ти ако си адвокат на момчето с умните изрази от Г.Б. това не е лошо. Селтак в случея е не този който не може по една или друга причина да пише правилно, а този който кълне и псува като най-долния пастир или пияница в селския хоремаг. Тук обаче нито сме на полето нито сме в хоремага и затова писаници като тези не ги тачим много, затова и мисля най-добре ще бъде на човека "супер мутра" да му се даде малко почивка, да си помисли къде и как ще се прави пак на рамбо и колко и кой ще кълне. Най-лошото в случея е друго, да се научиш да пишеш правилно е лесно, но да си промениш манталитета не чак толкова

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Абе пичове пиите си хапчетата по-често бе... от каде тръгнахте каде стигнахте... А кой е селянин и кой не все си мисля че не сте вие тези които да го определяте, защото познавам "граждани" дето са пълни дебили и селяни дето не може да кажеш че са родени на на пъпа на париж... Така че по-добре да престанете да се заяждате като второкласници, а да говорите по-темата. Защото да се правите на мъже във форума е меко казано тъпо. Има ЛС. Там си се псувайте и се биите колкото ви ум даде... Нека никой не се обижда ама се изложихте много силно в тая тема!

LeX написа:bmwmania написа:RadoE39 написа:
абе бате ти си бил голиам селианин, друж се малко по мужки.
Ако трябва да се гледа правописа, ти си най-големия селтак тука..... Научи се да пишеш грамотно беНе ми казвай, че кат си в хАмерика няма как да си туриш един BG phonetic
или най-тъпашкото FlexType 2K!!! Научи се използваш някои от буквите, независимо дали ще са БГ или фонетичната азбука . Тръгнал да говори за селяни и тн. Толкова ли па бързо си забравил БГ езика бе???
Погледни какво си написал бе, "голиам, друж, мужки", а да не говориме за първия ти пост, който никой не разбра.
В случея става дума за друго нещо и мисля че се разбира много добре за какво. Ти ако си адвокат на момчето с умните изрази от Г.Б. това не е лошо. Селтак в случея е не този който не може по една или друга причина да пише правилно, а този който кълне и псува като най-долния пастир или пияница в селския хоремаг. Тук обаче нито сме на полето нито сме в хоремага и затова писаници като тези не ги тачим много, затова и мисля най-добре ще бъде на човека "супер мутра" да му се даде малко почивка, да си помисли къде и как ще се прави пак на рамбо и колко и кой ще кълне. Най-лошото в случея е друго, да се научиш да пишеш правилно е лесно, но да си промениш манталитета не чак толкова
Както виждаш, веднага след въпросния пост съм написал на колегата, че няма смисъл от тези неща. НО автора на темата да вика на него "селянин", при положение, че той самия не може да напише ЕДНА дума на чист български, кадето и да е, с какъвто и комп да пише........ Е, с това няма да се съглася. Това си е чиста неграмотност

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
BMW-E39 написа: ...
Тук поне в нашия форум до сега мислех че се спазва малко приличен език, тук сам чел такива ожесточени спорове, но никой не се е усмилявал да псува така яростно, най-много са прехвърчали отделни обиди между участниците. А тука за 2 изречения казани на контра тука да сипеш толкова люти псувни това на нищо не прилича. Най-малкото което можеш да направиш е да се извиниш на твоите съфорумци за това нещо което написа. И за напред да се постараеш да не си изпускаш нервите тук, защото това е много уважаван форум и подфорум Е39 и такива постове като твоя разваля изградения облик.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
каквоо стана тука бе ? хамериканските-бг кенефи нещо пак се прават на тарикати ? не си мислете че като сте там държите цензура ...
седете си там, кротуваите, караите колите със снимки свалени от ИНЕТ (добре че е колегата ИВО да ни светне) и си траите ,,, фукаите се на некоя въшка от вашия незнаен и неопределен пол ?
единия се фука а не може да пише на чист български хаха
спрете с въшливите си коментари без тва ше бъдат изтрити като ЛедениЯ ги види
кво едното хамериканско сополче казало на другото а то на третото еии тука има една тема дето ме плюят
вие кви сте миризливи въшки , ходете плюите в "Извън ТЕМА" теми колко искаш, от 3мата паразити само един кара Е39 (и то ква Е39 неква със снимки от ИНЕТ)
спрете се малко тва е подфорум Е39 свързан с проблеми.. ! ква е тая тема изобщо некав цензура се фали че кара Е39 540 със измислени снимки от ИНЕТ
кво искаше да кажеш в темата колко си неграмотен или колко си смешен с крадени снимки ?
четете кво е написал bmwmania че пак ше се запалим от нищото ..

седете си там, кротуваите, караите колите със снимки свалени от ИНЕТ (добре че е колегата ИВО да ни светне) и си траите ,,, фукаите се на некоя въшка от вашия незнаен и неопределен пол ?
единия се фука а не може да пише на чист български хаха
спрете с въшливите си коментари без тва ше бъдат изтрити като ЛедениЯ ги види

кво едното хамериканско сополче казало на другото а то на третото еии тука има една тема дето ме плюят

вие кви сте миризливи въшки , ходете плюите в "Извън ТЕМА" теми колко искаш, от 3мата паразити само един кара Е39 (и то ква Е39 неква със снимки от ИНЕТ)
спрете се малко тва е подфорум Е39 свързан с проблеми.. ! ква е тая тема изобщо некав цензура се фали че кара Е39 540 със измислени снимки от ИНЕТ

четете кво е написал bmwmania че пак ше се запалим от нищото ..

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
бияча,
мисля, че може да замълчиш вече...
освен глупости и псуване, нищо не прочетох...
а и заплахи
от доста време чета форума, но толкова простотия
на едно място не бях виждал
а и заплахи

Последна промяна Stoyan7777 на 29 Фев 2008, 1:52, променена общо 1 път
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Абе момчета кво се расправяте за глупости ... само си хабите нервите и думите ... и не мисля , че такива каруцарски псувни и обиди са подходящи за форума , мисля , че все пак трябва да спазваме някакъв приличен тон ... аиде със здраве не искам никои да обидя с поста си. ..
It`s party time !
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Край тоя Е39-та ни умаза целия форум.Запалили се край
Много изпросте тоя форум 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Радко кво направи бе човек
? А пък ти BMW-E39 направо нямам думи
. Направо и слагайте катинара на тая тема, няма смисъл от повече простотий.

Stoyan7777 написа:бияча,
а и заплахи![]()
ми като е простотия що се праиш на отворен после простотия после на моя приател 540ката е много яка. боли ме УЯ . да ми слага некакви снимки от нета и то с поне да беше сложил на друга 540и, тои баш на динан ,където съм чел толкова за нея и то ,цяла тема отваря керливеца ае направо цялата тема или да се трие или катанец
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Сега ставам от леглото и прочитам тази тема.
мога само да кажа СРАМ за нас - тарикатите дето караме Е39!
Ще заключа темата, защото:
1. Колегата RadoE39 нарушава правилата на форума като пише на латиница. Във форума има вградена кирилизация - стои до Заглавието във формата за пускане на мнение и нищо не го оправдава защо не го използва!
2. Пишат се нецензурни думи и обиди и с това се нарушават правилата на форума!
Личното ми мнение:
Колегата от Америка нека се съобразява с правилата, които важат за ВСИЧКИ независимо от местонахождението им. Няма привелигировани тук и няма да има, докато модераторите на Е39 са в този екип! Както вече написах, има си вградена кирилизация на форума, която работи в цял свят и независимо от броузера: от личен опит го знам - писал съм от различни краища на света тук!
Колегата BMW-E39 нека да не заплашва и да не се ядосва за неща, които не са от неговата компетенция! Не сме тука за да си мерим пишките кой колко пари има или какво коли има!
Досега не сме имали конфликти във Е39 и няма да допусна да се зароди такъв!

мога само да кажа СРАМ за нас - тарикатите дето караме Е39!
Ще заключа темата, защото:
1. Колегата RadoE39 нарушава правилата на форума като пише на латиница. Във форума има вградена кирилизация - стои до Заглавието във формата за пускане на мнение и нищо не го оправдава защо не го използва!
2. Пишат се нецензурни думи и обиди и с това се нарушават правилата на форума!
Личното ми мнение:
Колегата от Америка нека се съобразява с правилата, които важат за ВСИЧКИ независимо от местонахождението им. Няма привелигировани тук и няма да има, докато модераторите на Е39 са в този екип! Както вече написах, има си вградена кирилизация на форума, която работи в цял свят и независимо от броузера: от личен опит го знам - писал съм от различни краища на света тук!
Колегата BMW-E39 нека да не заплашва и да не се ядосва за неща, които не са от неговата компетенция! Не сме тука за да си мерим пишките кой колко пари има или какво коли има!
Досега не сме имали конфликти във Е39 и няма да допусна да се зароди такъв!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
И аз като модератор ще се съглася напълно с колегата CheGevara,
дори мисля че траба да се изтрият накои от мненията, за да не се
пострекава такова държание! Срамота, досега никога не е имало
подобно нещо тук!
дори мисля че траба да се изтрият накои от мненията, за да не се
пострекава такова държание! Срамота, досега никога не е имало
подобно нещо тук!