Avtomat ili ruchka
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
На мен старото е21-320 ми беше автомат-тъй като ми беше първото BMW ме кефеше много,защото се качих от LADA на BMW.
Голям кеф си е като тръгнеш на дълго да си пиеш кафето,да слушаш музика
Е,ако има и нещо.....с поличка до теб тогава удоволствието от пътуването е несравнимо с ръчката,която малко или много те ангажира.
Вярно,че е несравнимо удоволствие с ръчката да върнеш от 5 на 3,но всичко си има + и -
Голям кеф си е като тръгнеш на дълго да си пиеш кафето,да слушаш музика

Вярно,че е несравнимо удоволствие с ръчката да върнеш от 5 на 3,но всичко си има + и -
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ко е туй,автоматик
САМО РЪЧКА
както казва осмицата:докато мога,ще карам ръчка,като не мога вече,няма да карам,ама няква машинария,пък била тя и претъпкана с електроника да решава вместо мен,кога да сменя-no thanks

САМО РЪЧКА

както казва осмицата:докато мога,ще карам ръчка,като не мога вече,няма да карам,ама няква машинария,пък била тя и претъпкана с електроника да решава вместо мен,кога да сменя-no thanks

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Труден въпрос!
Ако ми предстои да измина няколкостотин километра определено бих предпочел да имам автомат, но да мога във всеки един момент да се намеся ръчно.
Но ако е за изпълнения от тип "Фиеста" - задължително ръчка. Абсолютно несравнимо е усещането да боднеш от 5-та 2-ра или трета (даже и с моя ровър който е 1400 сс, а какво ще е с 2000 и повече сс БМВ не ми се мисли).
Между другото скоро ме возиха в едно А6 с тяхната безстепенна трансмисия - направо можеш да заспиш на волана. Интересното беше 4е както си държи някъде около 1700-1800 оборота като му дадеш здраво газ скача на 3500-4000 и после с ускорението плавно смъква.
Ако ми предстои да измина няколкостотин километра определено бих предпочел да имам автомат, но да мога във всеки един момент да се намеся ръчно.
Но ако е за изпълнения от тип "Фиеста" - задължително ръчка. Абсолютно несравнимо е усещането да боднеш от 5-та 2-ра или трета (даже и с моя ровър който е 1400 сс, а какво ще е с 2000 и повече сс БМВ не ми се мисли).
Между другото скоро ме возиха в едно А6 с тяхната безстепенна трансмисия - направо можеш да заспиш на волана. Интересното беше 4е както си държи някъде около 1700-1800 оборота като му дадеш здраво газ скача на 3500-4000 и после с ускорението плавно смъква.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Ми като и се качиш и усещаш ,ще не е създадена за ръчка,просто автомата е точната дума за голямо купе с голям мотор,което не пречи да си е агресивно като всеки друг баварец,просто някакси на гондолите им приляга да плават,да се носят елегантно и ...бе де да знам ,мен ме кефи автомата върху седмак.
Не напразно 745 и 750-ките са задължително автомати!
Не като нас със Жоро,да ги ръчкаме така грозно все едно са състезателни коли.
Не напразно 745 и 750-ките са задължително автомати!
Не като нас със Жоро,да ги ръчкаме така грозно все едно са състезателни коли.
Steptrinic
Az opredeleno si haresvam ra4kata,no edno B10 Alpna sas Steptronic i vgraden butoni za prevklu4avane vav volana 6te me raznejat mnogo.
Ili naprimer edno 330Ci pak sas steptronic.Da si prevklu4vam skorostite kato Montoya - sa6to ne e zle.
Ili naprimer edno 330Ci pak sas steptronic.Da si prevklu4vam skorostite kato Montoya - sa6to ne e zle.

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
добре е :)
е ти намери къде да пуснеш тази анкета
какъв отговор може да получи човек от любителите на БМВ? Много ясно, че на 325i автоматика никак, ама никак не му отива... че как иначе колата ще стои така симпатично в червената зона?

- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
abe ima i drug vupros, ako karash mnogo ruchka kato si mlad, e dosta goliam vuprosa i dali sha stignesh 50-75 godini za avtomat, a?
ama kakto niakoi ot vas kaza "nai dobrite umirat mladi" naznam kolko e viarno ama.........................ima neshto viarno
inache az sum RUCHKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
prosto the joy of driving e dosta po-goliamo.
are chestita nova godina i mnogo zdrave na vsichki s kolichki i UMNATAA Ei!!!

ama kakto niakoi ot vas kaza "nai dobrite umirat mladi" naznam kolko e viarno ama.........................ima neshto viarno
inache az sum RUCHKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
prosto the joy of driving e dosta po-goliamo.
are chestita nova godina i mnogo zdrave na vsichki s kolichki i UMNATAA Ei!!!

Si Power - Wona Go ???
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
toq wypros e mnogo otnositelen shtoto daracite deto gi karame nie ili trqbwa da sa s rychki ili kato sa awtomatik gubiat adski golqm procent ot dinamikata si pri izrqzwane ili pri start.
DAI OBACHE NEKOI DZWER 2000 GODINA S TIPTRONIC IZNESEN NA WOLADA I SEDI MI GLEI SEIRA, NISHTO CHE E AWTOMATIK (EDIN WID)
EIII NAPRAWO WSEKI PYT SHTE MU WKARAM OBOROTOMERA W MENZIS I SHTE MU PRAWIA POLUOSKITE NA TIRBUSHONI

DAI OBACHE NEKOI DZWER 2000 GODINA S TIPTRONIC IZNESEN NA WOLADA I SEDI MI GLEI SEIRA, NISHTO CHE E AWTOMATIK (EDIN WID)
EIII NAPRAWO WSEKI PYT SHTE MU WKARAM OBOROTOMERA W MENZIS I SHTE MU PRAWIA POLUOSKITE NA TIRBUSHONI

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
Napravo naistina iskam da te vidia ama viz sia, kato napraia tolkova pari che da ne mi triaat sha ti kupia
, kvato iskash i sha ti gledam siira ,
btw prav si che e otnositelno

btw prav si che e otnositelno

Si Power - Wona Go ???
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4