един чуден работен ден...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Фев 2008, 14:00

хич не се вайкаме!!!!.....фалиме се!!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 27 Фев 2008, 14:22

SKISA написа:хич не се вайкаме!!!!.....фалиме се!!! :lol:

:yes:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Фев 2008, 14:36

по тоя повод...:
обява във вестник!!!
" На 26г съм ,рус, синеок,86кг,190см ,спортна фигура! притежавам порше911,къща в Бояна,къща в Лозенец,вила на морето в созопол,акции от майкрософт и две кабелни телевизии във варна....!!! нищо не търся и нищо не продавам!!! просто да се пофаля ,бе....!!!"
:mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Фев 2008, 22:50

SKISA написа:по тоя повод...:
обява във вестник!!!
" На 26г съм ,рус, синеок,86кг,190см ,спортна фигура! притежавам порше911,къща в Бояна,къща в Лозенец,вила на морето в созопол,акции от майкрософт и две кабелни телевизии във варна....!!! нищо не търся и нищо не продавам!!! просто да се пофаля ,бе....!!!"
:mhihi:

AAAAУУУУУ :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това вече ме довърши тотално :!:

Никой оттук писалите не се е жалвал 8) Сигурен съм ,че никой от нас не може след 5 дена луда работна седмица да лежи целия уикенд ,освен ако не е претрепан физически ... и пак се съмнявам :roll: Само едно съм сигурен,че от манталитета ни идва прекомерната лудница.Май така е устроено обществото,не рядко,да не кажа системно се започват дела/начинания ,за които трябва време и определен ред на действие а се иска просто бързо да се направи/да стане възможно ... Ако това нещо се отрегулира по някакъв начин ще настъпи чувствително подобрение за всички нас ,ще ни олекне малко бе :mhihi:

п.с. Аз съм се улавял ,че след тежка седмица и заричане ,че уикенда ще съм у нас и ще почивам ,след като се оправя в събота преди обед и почвам да движа нанякъде,ако не съм заминал за провинцията,просто не се седи на едно място

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Фев 2008, 22:58

малко не съм съгласен с тебе,жорка! правиме го,щот ни е нисък стандарта и трябва да го докараме до нормален с повече бачкане от в нормалните държави. щото ,за да си позволим що годе сносно съществуване трябва да се потрудим с около 50-80% повече от големия немски брат...!!! и тва естествено се отразява на здравето и психиката ни...!! има два начина да се вдигне заплатата: или да бачкаш съвсем малко за парите,които ти дават или да се напънеш много здраво ,за да изкараш повече-като за 3 работи...!!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Фев 2008, 0:28

Да се разпиша и аз в тая тема...
Със ставането проблеми...от офиса липсват разни заявки и терминали,та почна едно издирване из между инсталаторите,и тъй като през моите ръце минават най-голям брой за месец,аз да ръководя "операцията" ...а честито.. :banghead: цял ден на нерви и нокти..е накрая се намериха...(за справка само 1 зарядно за терминал струва 100лв...за цената на терминал не смея да питам)..деня лека полека се изтъркули,прибирам се към нас и по телефона ми сервират,че приятел е катастрофирал на магистралата...един бърз душ и бегом натам да помагам с каквото мога...прибираме се в софия и се упътих към лозенец да взема едни проспекти от апартамента там.. на патриарха спирам зад една е класа и чинно чакам за ляв завой към фритьоф нансен,когато в огледалото виждам опел кадет летящ към мен поне със 100-120..в последния момент явно ме "видя" и реагира с волана...беше фаталното реагиране за него,изгуби контрол и се заби в оградата от дясната страна... :confused: за капак на цялата картинка,разбирам че съм изпуснал един артикул,който нов струва 2000лв,а ми се искаше да го сложа за завърша визуалния пакет... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#869490 :cry:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Страхотни истории