Audi RS4 vs BMW E92 M3 vs Mercedes C63

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 30 Дек 2007, 14:42

Bmw drivers has no friends.....
Що спорите з анеща който реално не се отнасят за нас..
сравнете ги по разход в задръстване на бул. България в 18:45, 40 км лунна отсечка по бг пътища, поддръжка, цена :) и т.н. ...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Дек 2007, 14:54

Giorceto написа:Bmw drivers has no friends.....
Що спорите з анеща който реално не се отнасят за нас..
сравнете ги по разход в задръстване на бул. България в 18:45, 40 км лунна отсечка по бг пътища, поддръжка, цена :) и т.н. ...

по тия показатели супермотото бие .. хахах
айде колите в канафките :mhihi:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 30 Дек 2007, 16:14

Bustter написа: Какво да ти кажа маи ти остават още доста години не само до Мерцедес ами и до книжка... :winky:

лафа на годината :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 31 Дек 2007, 13:04

LeX написа:
Bustter написа: Какво да ти кажа маи ти остават още доста години не само до Мерцедес ами и до книжка... :winky:

лафа на годината :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И аз те обичам. Весело изкарване довечера и да не караш бумерите на пяно...

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Яну 2008, 11:33

За да стигна до Мерцедес трябва да живея колкото Дънкан Маклауд и Лили Иванова и дори тогава не е сигурно дали ще се прежаля...А аз книжка нямам...не ми и трябва...важното е да има малко моторче в малко кола...и някой батко да ме повози... :winky: :winky: :winky:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Батстанчо » 03 Яну 2008, 12:45

Тези дни по снега щяло да има 2-ра серия! :D

Шегата на страна,страхотни автомобили са и 3-те,а и много добре знаят всички,че Аудито е стар модел вече!Силата му наистина не е в завоите и едва ли някога ще е по-бързо от М3 на тази Дисциплина.Предполагам,че и никой не иска това от него в Инголщадт!Силата му е на друго място и най-вече във възможността всеки нормален шофьор било то и без никакъв "Състезателен" опит,както повечето от нас,да може нормално да си дава толкова газ колкото има колата!Зимата не я споменавам изобщо!
Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 26 Фев 2008, 22:12

Потребител
Аватар

Мнение от Baruk » 11 Май 2009, 15:01

Bustter написа:
DrivinGGoD написа:Винаги ми е било странно какво и защо се опитват да направят Мерцедес...Верно че хората са казали че "there is no replacement for displacement" но все пак...Как така едно време примерно най-големия мотор на C класата беше 3.2л. а на S класата беше 6л.т.е. два пъти по-голям...а сега кво трябва да стане като сложиха 6.3 на С какво ще сложат на S-a? може би 12?И за какво са тези литри?за какво ти е на компактен седан мотор от камион?та да го натиска на пътя?за да се губи баланса?за да не може да свали въртящия момент и мощността на пътя и да не може да се кара ли?Неееее....за да може комплексираните чичковци да кажат че имат автомобил с обем на мазе с трушии...Тези коли са за позьорщина а не за каране..направо от светофара късат всички...без дори да сменяш скорости... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...спортна кола със автоматични скорости...ебати пародията...Аудито за мен заслужава повече уважение...поне е красива и отвън и отвътре...и е направена добре и качествена...мерцедеса вътре е като Авенсис и с това никелираничко отвън е нема такъв кич...Понеже не можаха да направят ефективен мотор с малък обем и фукай яко литри ... и после боже скоростите не издържат...сложи там един автомат и си готов...абе тъпа кола...безсмислена...поне като ше е такава S65 е супер...поне като ще е голема и ще се клати...

и 3те модела бяха автоматик и кво?А са па хрома ти е виновен... Ами ако кларксън го беше харесал :mhihi: + това Мерцедес и хром е нещо напълно нормално ;) И за какво се хванахте за големия двигател? като и 3мата бяха единодушни че е наи-добрия на пистата...

DawnBreaks написа:
Bustter написа:2 четириврати седна (единия м/увпрочен стра модел) с/у едно олекотено купе.... Да видим догодина новот CLK или пък седана на М3... И честно да си кажа може да съм по-бавен на пистата но ще ми е по-забавно и след края ще съм по-доволен 8)

От кое ще си доволен? От това, че ти се изпотил задника от напрежение по острите завои ли? Или ще си по-доволен от неконтрилируемото управление на колата?

Приемаш нещата твърде буквално ;) Приятел освен ако не си с уменията на шумахер тази разлика никога няма да я усетиш!!!

Аъдито не го пуснаха с автоматик..а и вече е спряно от производство..Мката е с ръчки по простата причина ,че когато е правено филмчето е я предлагаха автоматик..единствения автоматик е Бенца..

Потребител
Аватар

Мнение от Baruk » 11 Май 2009, 15:07

А и според мен Мерцедеса не е за тва сравнение първо е с по -голям двигател и второ ( най- важно ) има компресор докато другите 2 коли са атмосферки..

Предишна

Назад към Видео