От къде да си купя чистачки?
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
За 5-ца ли са? Тоя стандарт е супер шибан, търсих и в Лук Ойл доколкото си спомням, но без успех.
Мисля утре да си купя от Билла Надежда както колегите ме посъветваха.
Мисля утре да си купя от Билла Надежда както колегите ме посъветваха.
Niky Georgiev
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Незнам дали има твоя размер,сигурен съм само,че се продават по една и са много добри. Аз купих такива на моето БМВ.
На МБ са "Графит" от Метро и са вече на над 3 години,бяха ОК поне първата година. "АЛКА" имам от скоро,но определено са друго ниво
На МБ са "Графит" от Метро и са вече на над 3 години,бяха ОК поне първата година. "АЛКА" имам от скоро,но определено са друго ниво

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Благодаря ти за отзивчивостта. Определено съм пробвал на една от старите ми коли чистачки от Метро и бях много доволен, но дължината е проблем, за Е34 трябват около 60-61 см, а такива не съм виждал никъде. Вероятно не съм търсил усърдно, но евала на този форум, тук за всичко се намира решение!
Niky Georgiev
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
При Вальо на Оборище (Вари 2000) им да се продават само перата и са оригинални BMW Original Parts, сменят се лесно и все пак са си оригиналните! Аз на тая кола съм с такива сменяни от там, преди като карах Е34 ги смених пак от там и съм много доволен! Цената на бройка беше около 12-13лв! Дано да съм бил полезен
!
ПС: Това мнение го пиша за втори път, преди два дни го бях написъл, но след това ми изчезна цялата тема, а сега се появи, но без моето мнение

ПС: Това мнение го пиша за втори път, преди два дни го бях написъл, но след това ми изчезна цялата тема, а сега се появи, но без моето мнение

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Мерси за информацията, всъщност незнам къде се намира Вальо... На ул. Оборище ли някъде? BMW магазин ли е това?
Niky Georgiev
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=7725
Toва е след Канала в посока Редута, пада се от дясната ти страна има големи табели BMW, HAMANN, Schnitzer! Akо не се ориентираш, в горната тема quixzole е дал и телефон 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Купих си от Билла - Графити. Смених перата и съм доволен от качеството. Ще видим към края на лятото дали ще са още добри...
Niky Georgiev
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Чистаките са наистина добри
Поздравления за избора, купих си и аз от БИЛА в Младост 2!До сега карах с оригинален Бош, тези са по-добри и мноооого по евтини!Цена-4.49, коментарът е излишен!
Мерси, че ме светнахте
Мерси, че ме светнахте

Като се заговорихме за чистачки, сега ми направи впеатление на автосалона, че всички коли вече са с някакъв нов тип чистачки - изглеждат доста плоски, като се гледт от горе. Разбрах, че е някаква нова разработка на Бош и вече на всички коли слагат такива.
Някой ползвал ли е такива? Осезаемо по-добри ли са? колко кеш и т.н.
То като ги гледах и рамената трябва евентуално да се сменят де. Не че съм се затичал да си взимам, просто ми е интересно
Някой ползвал ли е такива? Осезаемо по-добри ли са? колко кеш и т.н.
То като ги гледах и рамената трябва евентуално да се сменят де. Не че съм се затичал да си взимам, просто ми е интересно
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
около 80лв. ама трябва да сменяш и рамената май
Иначе са много добри и мисля повечето производители вече слагат такива за първоначално вграждане.

Иначе са много добри и мисля повечето производители вече слагат такива за първоначално вграждане.
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
специфи4на или не 80 или 50 кинта за некви пръдливи 4иста4ки неси струва аз като да дох 50 кинта и кво 5 месеца и едната изпърдиа така4е ште търсим само евтини и рационални решениа штото и 100 бмв та да имаме ние не сме балъци само да пластаме на сулио и пулио, неее 4овешко да се дават такива кинти за дребни глупости,макар и важни

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ето за това става въпрос. Ти си дал 80 кинта и не си убеден, че ще ти изкарат и година. А аз от пет години карам с тези за 4.90. На Омегата още си стоят, а на бимата сигурно ще изкарат и те толкова. А ако някой има излишни 80-100 лева нека не ги дава за чистачки, а да ни събере и да ни почерпи. Пък ние ще му подариме едни от "нашите"- за 4.90 : )

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3