Бертоне Фрееклимбер задвиждано от БМВ 2.0
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Бертоне Фрееклимбер задвиждано от БМВ 2.0
Здравеите колеги,
купих си Бертоне Фрееклимбер задвиждано от БМВ 2.0. Много е готино да знаете. Имам само един въпрос - след като запаля двигателя ми светва една червена лампичка отляво на таблото и пише "cooling lev", и независимо колко карам не гасне. Някой може ли да помогне?[/b]
купих си Бертоне Фрееклимбер задвиждано от БМВ 2.0. Много е готино да знаете. Имам само един въпрос - след като запаля двигателя ми светва една червена лампичка отляво на таблото и пише "cooling lev", и независимо колко карам не гасне. Някой може ли да помогне?[/b]
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Нивото на антифриз в с-мата е ниско! Трябва да долееш! А ако свети при всички случаи, то най вероятно е дефектирал датчика отчитащ нивото на течността в радиатора! УСПЕХ!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: Бертоне Фрееклимбер задвиждано от БМВ 2.0
mladen написа:Здравеите колеги,
Приятелю, ти ли си "къпа" колата вчера около 18.30ч на автомивката "5 минути" близо до Мелницата

5 мнения
• Страница 1 от 1