Джанти от Е38 на Е39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
savo_ написа:Директно не стават (централният отвор на Е38 е 72.56 мм., на Е39 е 74.1), трябват ти фланци.
Дори и с фланци при по голяма скорост може да има биене във предницата... най добре си вземи джанти който са си за е39

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Играх главната роля в този филм!!!
Аз карам често извън града при това спирам от 180 до 60 км/ч, по завоите около чирпан съм с 130-150км/ч
и не мога да си позваля колата ми да има и най-малките вибрации или отколнения от пътя, при разко намаляване на скоростта.... затова тогава ...
смених цялата предница, докато разбера за какво иде реч. Това в левчета беше около 4-5хил. лв. Тогава нямаше друг ICE, който да ми подскаже...
Повярвай ми, не ти трябва да скачаш в това приключение!

Аз карам често извън града при това спирам от 180 до 60 км/ч, по завоите около чирпан съм с 130-150км/ч
и не мога да си позваля колата ми да има и най-малките вибрации или отколнения от пътя, при разко намаляване на скоростта.... затова тогава ...
смених цялата предница, докато разбера за какво иде реч. Това в левчета беше около 4-5хил. лв. Тогава нямаше друг ICE, който да ми подскаже...

Повярвай ми, не ти трябва да скачаш в това приключение!

Какви фланци бе братлета.Я се позамислете малко не само да дардорите. Е38 и Е39 са с еднакво ЕТ 20 а централния отвор е разликата само.При положение ,че са от Е38 на Е39 джантите трябва да се разширят на струк и посли няма грижи.И обратно стаба само с втулки се слагат.
И Батето е бил трезвен някога.
5 мнения
• Страница 1 от 1