Препоръчайте амортисъори...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Препоръчайте амортисъори...
Пичове, кажете ми какви амортисъори е добре да сложа (качество-цена), като се има в предвид, че след известно време, ще се слагат и къси пружини...
Ориентировъчни цени също са добре дошли...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кони,ама не от руди96
..и пружините да не сa с флекса 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Re: Препоръчайте амортисъори...
Projektzwo написа:Пичове, кажете ми какви амортисъори е добре да сложа (качество-цена), като се има в предвид, че след известно време, ще се слагат и къси пружини...
Около 750 лева са ти жълти конита, за м тех, а за малките макферсони и другите задни които не са м тех са по евтини около 700 лева май излизаха

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пуу,те без пари бе
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Projektzwo
-
-
Bilstein по-скъпи ли са в случая от Koni и има ли възможност да се намерят някакви по-пръднали (не въпросните марки) за ~500 лв. 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Projektzwo написа:Bilstein по-скъпи ли са в случая от Koni и има ли възможност да се намерят някакви по-пръднали (не въпросните марки) за ~500 лв.
Билщейна е по скъп, а за тия пари квото ти душа иска може да си вземеш все едно

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Turbo-Lag написа:Projektzwo написа:Пичове, кажете ми какви амортисъори е добре да сложа (качество-цена), като се има в предвид, че след известно време, ще се слагат и къси пружини...
Около 750 лева са ти жълти конита, за м тех, а за малките макферсони и другите задни които не са м тех са по евтини около 700 лева май излизаха
Къде ги гледаш тези цени?
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- Projektzwo
-
-
Къде мога да погледна цени за комплект КОНИ-та (регулируеми)...
А някакви мнения/впечатления за тази оферта -> GT Cupline, цената е повече от приемлива, доставката до BG - също...
А някакви мнения/впечатления за тази оферта -> GT Cupline, цената е повече от приемлива, доставката до BG - също...

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
porostorm написа:И аз да се включа в темата /дано да не е пробмем/. Решил съм да смеям предните със стокови такива. Препоръчайте някаква добра марка на що годе нормални пари.
Тампон с лагер, прашници, буфери всичко. Колата е е30 м10б18 86-та и до колкото знам предните амортесиори са с пълнители.
Разгледай платените обяви има един много точен пич

Дай линк или ник на пича ако може, че не намирам нещоМРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:porostorm написа:И аз да се включа в темата /дано да не е пробмем/. Решил съм да смеям предните със стокови такива. Препоръчайте някаква добра марка на що годе нормални пари.
Тампон с лагер, прашници, буфери всичко. Колата е е30 м10б18 86-та и до колкото знам предните амортесиори са с пълнители.
Разгледай платените обяви има един много точен пич(проверено) ,с много готини цени и отстъпки

S-stail написа:Turbo-Lag написа:Projektzwo написа:Пичове, кажете ми какви амортисъори е добре да сложа (качество-цена), като се има в предвид, че след известно време, ще се слагат и къси пружини...
Къде ги гледаш тези цени?
кажи и на мене да мина да взема неколко кашона

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
porostorm написа:Дай линк или ник на пича ако може, че не намирам нещоМРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:porostorm написа:И аз да се включа в темата /дано да не е пробмем/. Решил съм да смеям предните със стокови такива. Препоръчайте някаква добра марка на що годе нормални пари.
Разгледай платените обяви има един много точен пич(проверено) ,с много готини цени и отстъпки
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90626
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4