Как си спрасках картера...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Бе каф Европейски съюз кви 5лв??? Тук си е истински Бейрут!
Само знаят да пари да искат и глупави закони да измислят! За съзжаление сме подложени на добре организиран държавен рекет
Ати,приятелю,ти не заслужаваш гадостите дето ти се случват

Ати,приятелю,ти не заслужаваш гадостите дето ти се случват

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Аз ще ревна вече, за Ати не знам... Атчо, знам, че квото и да кажем няма да ти стане по-добре, тъй, че не знам...
Бах му майката (да ме извиняват всички) все на Ати му се случва, баси късмета, баси чудото.

Оправяй колата по-бързо и и направи куршум ли, кво ли? Курбан ли? Не знам баси, тва неможе така...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Ати, крайно време е да палнем с тебе по една свещица някъде, да направим някоя вуду магия ли, курбан ли да праим и да съберем аверчетата, не знам. Тоя нашия карък го няма никъде беееееее.
Преди няколко дена и гаджето катастрофира, слава богу отърва се само с едно изкълчено рамо. И нея ще я включим към Общия Курбан.
Ейййййй, това е готина идея - да се съберем някъде на излет примерно и да напраим нещо такова
Преди няколко дена и гаджето катастрофира, слава богу отърва се само с едно изкълчено рамо. И нея ще я включим към Общия Курбан.
Ейййййй, това е готина идея - да се съберем някъде на излет примерно и да напраим нещо такова

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
rado_rf написа:Ати, крайно време е да палнем с тебе по една свещица някъде, да направим някоя вуду магия ли, курбан ли да праим и да съберем аверчетата, не знам. Тоя нашия карък го няма никъде беееееее.
Пишете ме и мене с курбана... аз май съм най-големия карък... книжката ми виси на косъм... то не беха преебавания на помпи, на рейки на диференциали ми накрая ме затрупаха една камара с камъни както си се движех по пътя та нестига че ми покривиха прагове мрагове и врати и калници, ми на всичкото отгоре изкривиха и полуоска... аз мисля че АнтиБМВМаняците са ни прокълнали жестоко

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Благодаря на всички за топлите думи
Наистина по едно време се зачудих защо така с моята кола, защо нито веднъж като тръгна нанякъде и не пристигам цял, колата ли е какво и аз не знам......
Ма донякъде пък ме амбицира да я направя така, че да покажа на съдба или каквото и да е, че не може така с мен
Повдигнахте ми настроението и сега ще напиша една весела история от същия ден

Наистина по едно време се зачудих защо така с моята кола, защо нито веднъж като тръгна нанякъде и не пристигам цял, колата ли е какво и аз не знам......
Ма донякъде пък ме амбицира да я направя така, че да покажа на съдба или каквото и да е, че не може така с мен

Повдигнахте ми настроението и сега ще напиша една весела история от същия ден
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ех Ати zа съжаление е така,но както и преди съм ти каzвал сте я оправис един ден тая кола и няма да имас проблеми,пък каръка рано или късно сте си отиде (или поне така се надявам) 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
NeoPrint написа:Тук си е истински Бейрут!![]()
за наше голямо съжаление асоциацията с Бейрут, по време на войните през осемдесетте години на миналия век вече не е актуална, там настилките са гладки като стъкло....и е така от поне 10 години, целият свят ни се чуди как се придвижваме в нашата мила родина....

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
за наше голямо съжаление асоциацията с Бейрут, по време на войните през осемдесетте години на миналия век вече не е актуална, там настилките са гладки като стъкло....и е така от поне 10 години, целият свят ни се чуди как се придвижваме в нашата мила родина....
Говорите така щото не сте виждали в Румъния кво е......мале те там за това си търкалят само Дачиите....

ПС:Там много често се получава, че след завоя(на нормален, първокласен асфалтиран път) пътя просто го няма...падаш 50 сантима надолу и след това със същия скок се качваш отново на "първокласния" път

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
gazzzar написа:а пари от Международните Фондове се дават, и то в големи количества за изграждането на добра пътна мрежа, но естествено тия парици пак отиват някъде...по джобовете на някой....абе никога няма да се оправим![]()
![]()
Пари от ЕС се дават само за оправянето на транспортните коридори, а ние по какви пътища си караме в градовете не мисля, че някой го интересува.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2