BMW X6
Модератор: Общи модератори
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
След 15 г . когато не струват нищо ще си докарам една от Германия
. Много яко изглежда, Х5 супер ме кефи , а това животно тука е направо убиец

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
В новият брой на едно българско списание за автокъщи,предлагат вече Х6.
Цената на това с дизеловият мотор 286 к.с. е 197 000 лева,а това с бензиновият мотор 407 к.с. е 217 000 свежи лева.
Мисля че скоро ще видим в България Х6.
Цената на това с дизеловият мотор 286 к.с. е 197 000 лева,а това с бензиновият мотор 407 к.с. е 217 000 свежи лева.
Мисля че скоро ще видим в България Х6.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вече има статии във всички списания за Х6 и отзивите не са лоши-не го харесват особено, но му предричат голямо бъдеще 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
cobrata_m3 написа:само не разбрах последно кой ще е най големия мотор тоя 407 коня или ще има по голям.
Ми има мотор 5.0 V8 с 407 к.с.
Поне така пише автокъщата дето го продава

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:cobrata_m3 написа:само не разбрах последно кой ще е най големия мотор тоя 407 коня или ще има по голям.
Ми има мотор 5.0 V8 с 407 к.с.
Поне така пише автокъщата дето го продава
и аз така чух че тоя е най-големия ама в някоя от всичките теми за х6 имаше че това нямало да бъде най-големия мотор.
Valkata написа:Още нещо:
http://www.vbox7.com/play:430e3204
http://www.vbox7.com/play:5f7908d8
Maлко преди това съм го качил, ама айде да не издребняваме

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ся сигурно като излезе Х6 ще пуснат и шпрейчета с кал, преди да се приберат собствениците да напръскат обилно и да се хвалят от къде са минали с тая джипка 

Stanchev написа:ся сигурно като излезе Х6 ще пуснат и шпрейчета с кал, преди да се приберат собствениците да напръскат обилно и да се хвалят от къде са минали с тая джипка
ахахх да ама тука има повече кал по улиците отколкото у балкана така, че няма да им е трудно

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Като гледам така доста фенове на марката по света се обявиха против Х6. Грозна била...как можело да има такав междинен клас?...кой щял да я купува?...и тем подобни. Лично на мен ми харесва много. Ако трябва да избирам между Х-овете определено ще избера Х6. Свеж дизайн...мощни двигатели...сравнително приемлива цена (BMW e все пак). Имах възможността да я видя наживо миналата седмица (Chicago Auto Show) и определено мога да кажа, че за мен това е една от малкото коли, които изглеждат по-добре наживо отколкото на снимки. За съжаление не пускаха да се влиза в нея и поради тази причина нямам цялостна представа. Те и в новата единичка и в М3-ките не пускаха да се влиза, ама това е друга тема. Тук обичат да се правят на интересни
Интересно ми е да видя коментари относно двигателите на Х6. Дали няма да и дойде слабичък двигателя на 335? Едър екземпляр си е 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Plamen_335i написа:Като гледам така доста фенове на марката по света се обявиха против Х6. Грозна била...как можело да има такав междинен клас?...кой щял да я купува?...и тем подобни. Лично на мен ми харесва много. Ако трябва да избирам между Х-овете определено ще избера Х6. Свеж дизайн...мощни двигатели...сравнително приемлива цена (BMW e все пак). Имах възможността да я видя наживо миналата седмица (Chicago Auto Show) и определено мога да кажа, че за мен това е една от малкото коли, които изглеждат по-добре наживо отколкото на снимки. За съжаление не пускаха да се влиза в нея и поради тази причина нямам цялостна представа. Те и в новата единичка и в М3-ките не пускаха да се влиза, ама това е друга тема. Тук обичат да се правят на интересниИнтересно ми е да видя коментари относно двигателите на Х6. Дали няма да и дойде слабичък двигателя на 335? Едър екземпляр си е
Ти ако на 306 турбо-конски сили им викаш слабо ??? Колкото и да е голяма машината този двигател ще е напално достатъчен да е самолед Х6цата