За поставяне на ксенони на BMW
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
За поставяне на ксенони на BMW
Здравейте на всички.
Искам да попитам как се лъже компа да не дава грешка че са изгорели фаровете. Със съпротивление ли? Какво и колко трябва да? Или със програмиране на светлинния блок е? Как става това? Много ще съм благодарен, ако някой обясни по подробно. Мерси предварително.
Искам да попитам как се лъже компа да не дава грешка че са изгорели фаровете. Със съпротивление ли? Какво и колко трябва да? Или със програмиране на светлинния блок е? Как става това? Много ще съм благодарен, ако някой обясни по подробно. Мерси предварително.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: За поставяне на ксенони на BMW
algerin написа:Здравейте на всички.
Искам да попитам ......
Много добре! Любознателността е добро качество - до голяма степен се избягват ситуации от рода на "У, да сЪ е*а у тъпата тиква, що не питах преди това .." и тем подобни..
НО!! Започва се от ТУК! В достатеми е споменат проблема и са писани решения. Педполагам никой от колегите няма да откаже да даде по-подробна информация.
Темата би станала добра за обощаване на този проблем и възможните начини за решаване.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
поставих си края на лятото и до сега чукам на дърво всичко ток баце, свети бомба :> чат пат само десния се показва на таблото че е изгорел и като ги пуснеш всичко се оправя , ма тва е редък случаи, бех решил дори да си права дневни светлини (дългите с по слаби крушки
) ама се отказах
ти кво къв ксенон сложи и при кои, или сам

ти кво къв ксенон сложи и при кои, или сам

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Проблемът идва от това, че на мястото на стандартната 55W халогенна крушка се свързва 35W баласт за ксенона и тези 20W разлика се отчитат по някога като изгоряла крушка от комп-а.
Едното решение е да се постави допълнително съпротивление, което да доразсейва тези 20W или както аз сторих да си купиш 50 или 55W ксенонова система - хем свети по-силно, хем и комп-а е доволен
Едното решение е да се постави допълнително съпротивление, което да доразсейва тези 20W или както аз сторих да си купиш 50 или 55W ксенонова система - хем свети по-силно, хем и комп-а е доволен

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
И аз съм с 55W ксенон но ми дава грешка когато не са пуснати фаровете, а като ги пусна сичко е ТОК!
Явно при мен нещо е сбъркано!?!?!?
или както аз сторих да си купиш 50 или 55W ксенонова система - хем свети по-силно, хем и комп-а е доволен
Явно при мен нещо е сбъркано!?!?!?

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Странна работа - при изключени фарове комп-а да дава грешка за изгоряла крушка при положение, че тя все още не е запалена?!?
Мисля, че ти трябва по-компетентно мнение от мойто
Мисля, че ти трябва по-компетентно мнение от мойто

6 мнения
• Страница 1 от 1