Най-после разбрани полицай
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Най-после разбрани полицай
Последвах примера от темата какво не трябва да праим кат на спрат
Случката е следната карам си за Златните в 11 вечерта с скорост 120 по километраж (119 по радар) Спряха ме , там ограничението е било 50км/ч. Хууу ченгето вика ако мноооооо бързаш ще те пусна ако е мноооо извинително. Викам аз един приател е закъсал с приятелката си отивам да му помагам. Ченгето зададе обичаините въпроси- Какво се занимаваш, викам му студент ще ставам. И тои веднага Студент ли си или не си , викам му кандидат студент съм тая година трябва да ме приемат. Почнаха се едни овъртанки от моя страна тои докато си пишеше имената на акта, викам му ще пробвам на няколко места в страната ни,мечтата ми е софииския
вика с ко ще кандидатстваш , ми викам с ФИЗИКА. Господин Тодоров виждаш ми се разбрано момче , ще ти напиша фиш и успех ти желая при кандидатстването . Отървах кожата за 50+км мноооо точки и 50 лева глоба
Имах 20 лева в джоба си нямаше и да им дам .
ЕИИИИ ТИЯ БЯХА ПЪРВИТЕ РАЗБРАНИ ПОЛИЦАИ КОИТО СА МЕ СПИРАЛИ

Случката е следната карам си за Златните в 11 вечерта с скорост 120 по километраж (119 по радар) Спряха ме , там ограничението е било 50км/ч. Хууу ченгето вика ако мноооооо бързаш ще те пусна ако е мноооо извинително. Викам аз един приател е закъсал с приятелката си отивам да му помагам. Ченгето зададе обичаините въпроси- Какво се занимаваш, викам му студент ще ставам. И тои веднага Студент ли си или не си , викам му кандидат студент съм тая година трябва да ме приемат. Почнаха се едни овъртанки от моя страна тои докато си пишеше имената на акта, викам му ще пробвам на няколко места в страната ни,мечтата ми е софииския

ЕИИИИ ТИЯ БЯХА ПЪРВИТЕ РАЗБРАНИ ПОЛИЦАИ КОИТО СА МЕ СПИРАЛИ

- cyberMatrix
- Потребител
-
и на мен ми се случи подобна случка!!!отиваме ние с братчеда да ми покаже как яко се върти E21-цата и тамън почва е направихме 2-3 завъртания и куките дойдоха!!!!почна разпитване документи и т.н.ама добре че куките беха от СОД Полиция!!!1 час ни държаха там.братчед им замаи главите с работи за БМВ и най-накрая им писна и ни пуснаха.и за финал се врътнахме още 1 път!!!

- Новини
-
Аз се сещам за една случка отпреди време ......Бяхме тръгнали цяла глутница БМВ-та към R&B Клуб в София .....Бяхме аз, Engi, Fast&Furious, Ати, HUNTER, X-citer, Явор, Ани и не помня още кой .....та направихме всичи дружо забранен ляв завой и ни сгащиха куките .... Като стигнаха до мене ми заприказваха за нарушението и бла бла ....аз излизам от колата и почвам да се оправдавам и да се чудя как да се измъквам щото си водех две девойки и не исках да им развалям вечерта с разправий с полицаи ..... Викам им да ги почерпя а тия викат ....няма нас да ни черпиш, ще почерпиш момичетата, и да не се повтаря това нарушение
Направо не можах да повярвам ...

Направо не можах да повярвам ...

- cyberMatrix
- Потребител
-
да бе така е има разбрани куки има и много тъпи дето ти лазят по нервите!!!!ама кво да се прави има си ги да са живи и здрави!!!

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Разбрани полицаи се намират тук там.
Една вечер се връщам към 3:30АМ. Спирам на световра до едно такси, и кат светва зелено . . ГАЗ. Гледам аз в огледалото некъв бял форд далече зад мене и си мисля "а, това е таксито". 2 завоя по късно (Карайки с 120 и използвайки състезателната линия между 2те ленти) спирам пак на светофар, и белия форд спира зад мен. Поглеждам в огледалото, и гледам от пред пише "Police".
Разбира се, щом тръгнахме, веднага се завъртяха лампите и ме спряха. Идва едно ченге и ми вика: "Брато, до сега съм те видял да се движиш с 90км/ч в 60 зона, да сменяш лента без мигач и още 2-3 нарушения, но аз те спирам за да те провера за алкохол." Даде ми машинката, духнах (0.00 както винаги) и той ми каза: "Благодаря, приятна вечер, и внимавай, че все пак си на пробна книжка." Влезе си в колата и си тръгна. За съжаление от тогава не съм попадал на такова ченге.
Една вечер се връщам към 3:30АМ. Спирам на световра до едно такси, и кат светва зелено . . ГАЗ. Гледам аз в огледалото некъв бял форд далече зад мене и си мисля "а, това е таксито". 2 завоя по късно (Карайки с 120 и използвайки състезателната линия между 2те ленти) спирам пак на светофар, и белия форд спира зад мен. Поглеждам в огледалото, и гледам от пред пише "Police".

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
на мен 95% разбрани полицай ми се падат
...явно имам добър подход...и руса коса
"Полицай спира блондинка заради превишена скорост.- Може ли книжката!- Не знам за какво ме питате. Как изглежда това?- Това е такова нещо, на което има ваша снимка. Тя търси нещо в дамската чантичка и му подава огледало.- Сигурно ме питате за това.Полицаят го взима оглежда се и щастливо констатира:- Можехте отначало да ми кажете че сме колеги."

"Полицай спира блондинка заради превишена скорост.- Може ли книжката!- Не знам за какво ме питате. Как изглежда това?- Това е такова нещо, на което има ваша снимка. Тя търси нещо в дамската чантичка и му подава огледало.- Сигурно ме питате за това.Полицаят го взима оглежда се и щастливо констатира:- Можехте отначало да ми кажете че сме колеги."
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мен последния път един на "Графа" в затворената част ми вика- "Е, ще пием ли кафе?" и аз- "... ми ако почерпите" ...
))))
Ама ме пуснаха.
Да чукам на дърво ама от 2- 3 години нямам акт и лев не съм дал на куките.

Ама ме пуснаха.
Да чукам на дърво ама от 2- 3 години нямам акт и лев не съм дал на куките.
------------
тцтцттц...значи май аз съм най-големият карък. онзи ден покраи Плевен,полицай с име ЕДГАРД МАСТРИХИКИЧ (ебахти името честно) ми лепна акт затва че съм карал на къси+халогени...мн пъти са ме предупреждавали ма да се заяде чак за акт без друго нарушение си беше чиста гавра...
разбира се зададе 100 въпроса като:твоя ли е колата,какво работиш та имаш $ да я караш....и ми дръпна лекция накрая на тема как всички са изморени късно вечер и аз ги заслепявам...
пор и 1/2
разбира се зададе 100 въпроса като:твоя ли е колата,какво работиш та имаш $ да я караш....и ми дръпна лекция накрая на тема как всички са изморени късно вечер и аз ги заслепявам...
пор и 1/2
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
ludiqdancho написа:разбрано ченгепоне в горна оряховица няма такова
Тук съм напълно съгласен с теб!

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2