Пълна диагностика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
Пълна диагностика
Колеги,може би тази тема също я има ,но пак не успях да намеря подходящите отговори.
Понеже си взех преди два дни 520и е39 99 год.,и на прима виста всичко е добре,но все пак "страх лозе пази",къде мога да направя една пълна диагностика(компютърна,компресия и т.н.),защото има една опция за връщане на колата ,ако излезне нещо.
Препоръчайте някъде качествена диагностика в София
Благодаря предварително!!!
Понеже си взех преди два дни 520и е39 99 год.,и на прима виста всичко е добре,но все пак "страх лозе пази",къде мога да направя една пълна диагностика(компютърна,компресия и т.н.),защото има една опция за връщане на колата ,ако излезне нещо.
Препоръчайте някъде качествена диагностика в София
Благодаря предварително!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ДаруКАР и Камор Ауто !
там виж диагностика на електрониката двигатела ходова част ама ще излезе солено ама кво да праиш
там виж диагностика на електрониката двигатела ходова част ама ще излезе солено ама кво да праиш

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
в пан сервиз на околовръстното ... по евтино е и много по добре ще ти кажат имали и нещо.....в камор няма смисъл там са тотални некадърници!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
В камор не съм бил, ама бях в Дару Кар един път .. пълни ***** дано не се налага да ходя ! Бях просто на диагностика и тия 3-4 ма ме гледат и накрая един вика, че съм пречил ахаха абее пълни ***** са, затова само при сигурни хора вече за каквото и да е 

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Ако искаш мога да ти дам телефона на Ицо (бившия диагностик на Дару Кар) , компютъра му е на BMW , а и е много добър диагностик.
ПС: И недейте да псувате работниците в Дару Кар , защото точно те ходат всяка година на специализация в Германия в BMW. И ако има някой , който разбира от BMW- са точно те.
ПС: И недейте да псувате работниците в Дару Кар , защото точно те ходат всяка година на специализация в Германия в BMW. И ако има някой , който разбира от BMW- са точно те.
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
8 мнения
• Страница 1 от 1